Saturday, July 1, 2017

Ο κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. ΤΑΤΣΗ


Ο κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. ΤΑΤΣΗ 
“ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ”
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο "Θρησκευτικά":

“Εύγε, Μυριάκις εύγε, στο συντάκτη της συγκεκριμένης αναρτήσεως για την υπέροχη συλλογιστική του που κονιορτοποίησε και μετέβαλλε σε σωρό ερειπίων το σάπιο σκεπτικό των υποστηρικτών της προδοτικής και άφρονος αποφάσεως της Ιεραρχίας.

Η τελευταία για μία ακόμη φορά πήρε διαζύγιο από τον πιστό λαό του οποίου τις προσδοκίες πανηγυρικώς διέψευσε και του οποίου το φρόνημα και τη βούληση κάθε άλλο παρά εξεπροσώπησε και εξέφρασε.

Δεν αποκλείεται κάποιοι κύκλοι να προβάλλουν τον ισχυρισμό ότι στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για ουσιαστική νίκη της Εκκλησίας.

Δυστυχώς, συνέβη το εκ διαμέτρου αντίθετο. Η στρεβλή αυτή άποψη εκφράζει μία κοντόφθαλμη και μυωπική προσέγγιση της πραγματικότητας και σε σύντομο σχετικά διάστημα θα διαφανεί η τεράστια πνευματική ζημία που συνεπάγεται η εν θέματι ιεραρχική απόφαση. Και τότε θα είναι, οπωσδήποτε, αργά για δάκρυα...”

Περιοριζόμαστε μόνον να πούμε ότι προσυπογράφουμε και με τα δύο χέρια το όντως εξαίρετο άρθρο του κ. Τάτση αλλά και το ευστοχώτατο σχόλιο του κ. Λυκούργου Νάνη.

No comments:

Post a Comment