Sunday, July 23, 2017

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ



Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ιδού τι μαθαίνουμε για τα κατορθώματα των Παπικών από την εφημερίδα “Ο Φιλελεύθερος”:

“Περίπου 500 παιδιά της χορωδίας Ρέγκενσμπουργκ Ντομσπάτσεν («Σπουργίτια του Καθεδρικού του Ρέγκενσμπουργκ») κακοποιήθηκαν σωματικά και άλλα 67 δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση ή βιάστηκαν, όπως ανέφερε ένας δικηγόρος, ο Ούλριχ Βέμπερ, στον οποίο ανέθεσε η Καθολική Εκκλησία να ρίξει φως στην υπόθεση που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2010.

Στην έκθεση περιγράφονται αδικήματα και εγκλήματα από τη στέρηση τροφής μέχρι τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό. Τα περισσότερα ωστόσο έχουν ήδη παραγραφεί και οι 49 φερόμενοι ως δράστες δεν αναμένεται να διωχθούν ποινικά. Το καθένα από τα θύματα πάντως θα λάβει αποζημίωση ύψους μέχρι 20.000 ευρώ.
Τα θύματα περιέγραψαν την εμπειρία τους στη φημισμένη χορωδία ως «φυλακή, κόλαση και στρατόπεδο συγκέντρωσης», «τη χειρότερη περίοδο της ζωής τους που σημαδεύτηκε από τον φόβο, τη βία και τη δυστυχία», εξήγησε ο Βέμπερ.

Η υπόθεση αφορούσε κυρίως την κακομεταχείριση που υπέστησαν τα παιδιά μεταξύ 1964-1994, την εποχή δηλαδή που επικεφαλής της χορωδίας ήταν ο Γκέοργκ Ράτσινγκερ, ο αδελφός του πρώην πάπα Βενέδικτου ΙΣτ'.

Ο Γκέοργκ Ράτσινγκερ, 93 ετών σήμερα, διαβεβαιώνει ότι αγνοούσε ότι τα παιδιά κακοποιούνταν σεξουαλικά σε αυτήν την διάσημη χορωδία που ιδρύθηκε τον Μεσαίωνα, το 975 μ.Χ.

Ο Βέμπερ όμως υποστηρίζει ότι ο αδελφός του πρώην πάπα γνώριζε και «έκανε τα στραβά μάτια». Σύμφωνα με τον δικηγόρο, στη χορωδία επικρατούσε «η κουλτούρα της σιωπής» και πρωταρχικός στόχος ήταν να προστατευθεί ο θεσμός.

Το 2010 ένα πρώην μέλος της χορωδίας, ο Γερμανός συνθέτης και διευθυντής ορχήστρας Φραντς Βίτενμπρινκ αποκάλυψε στο περιοδικό Der Spiegel τη βία για την οποία ήταν ικανός ο Ράτσινγκερ, μιλώντας γενικά για «ένα σύστημα σαδιστικών τιμωριών που συνδέονταν με τη σεξουαλική ευχαρίστηση».

Το σκάνδαλο αυτό είναι ένα από τα πολλά που έχουν πλήξει τα τελευταία χρόνια το Βατικανό και ο Πάπας Φραγκίσκος αντί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση τη διαιωνίζει με τον δικό του τρόπο. 

Και όμως! Η εν Κολυμπαρίω οικουμενιστική Σύνοδος απεφάνθη, χωρίς ίχνος ντροπής, ότι το Βατικανό είναι Εκκλησία, ενώ οι Οικουμενιστές Πρωθιεράρχες και ιεράρχες έχουν εξαπολύσει απηνή διωγμό εναντίον των παραδοσιακών πιστών (κληρικών, μοναχών και λαικών) οι οποίοι διακόπτουν το μνημόσυνο των αιρετιζόντων επισκόπων που έλαβαν μέρος στη Σύνοδο της Κρήτης και που προσυπέγραψαν, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, τις κακόδοξες αποφάσεις της.

Έστελλαν οι γονείς τα παιδάκια τους για να γίνουν μέλη μιας φημισμένης εκκλησιαστικής χορωδίας και οι φραγκοπαπάδες ασελγούσαν πάνω στην αθωότητά τους. Και σ’ αυτό το αίσχος πρωτοστατούσε ο αδελφός του Ομότιμου Πάπα Βενέδικτου!!! Άλλωστε και ο ίδιος ο Πάπας Βενέδικτος, όταν ήταν παπικός “Αρχιεπίσκοπος” Μονάχου, κάλυπτε με το πέπλο της σιωπής και της ατιμωρησίας τους ενόχους.

Εκκλησία το Βατικανό; Όχι ακριβώς! Συνδικάτο εγκλήματος, φωλιά ακολασίας, τόπος που ξεπλένει η μαφία μαύρο χρήμα και θεσμός που δυσφήμησε τον χριστιανισμό όσο κανένας άλλος.

Δυστυχώς, όμως, η εν Κολυμπαρίω ψευδοσύνοδος απεφάνθη ότι το έκτρωμα που λέγεται Βατικανό είναι Εκκλησία.

Ποιος Θεός θα μετρήσει το κρίμα όσων προσυπέγραψαν τις κακόδοξες αποφάσεις της Συνόδου;

No comments:

Post a Comment