Saturday, December 6, 2014

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ


Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΑΟΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Κοντεύει να βουλιάξει η Κύπρος από τα σκάνδαλα. Δεν περνά μέρα να μην ακουστούν νέα σκάνδαλα. 

Σκάνδαλα για διορισμούς, σκάνδαλα για ευνοικά συμβόλαια, σκάνδαλα για χρηματισμό για δημόσια έργα, σκάνδαλα με εμπλοκή δημάρχων, Διοικητών τραπεζών, βουλευτών, συμβούλων του Προέδρου κτλ. σε ανεπίτρεπτες για το λειτούργημά τους πράξεις.

Οποιος νομίζει ότι η ανοχή σ’ αυτές τις καταστάσεις δημιουργεί κάτι καλύτερο από μια κοινωνία χάος δεν ξέρει τι του γίνεται.

Μέσα σε μια νύχτα το 20% του ΑΕΠ της Κύπρου χάθηκε και ο μόνος ουσιαστικά υπεύθυνος για το έγκλημα του 3ου οικονομικού Αττίλα που έπληξε την Κύπρο -τουτέστιν ο τ. Πρόεδρος Χριστόφιας-, όχι μόνον εξακολουθεί και κυκλοφορεί ελεύθερος σαν να μη συμβαίνει τίποτα, αλλά και με την χαρακτηριστική θρασύτητα που προσιδιάζει στο περιβάλλον από το οποίο προήλθε, νουθετεί τους άλλους για το πρακτέο.!!!

Αλλο χτυπητό παράδειγμα. Κάποιοι Ελληνόφωνοι προδότες, που έχουν περιουσία στα κατεχόμενα, πούλησαν -αντί πινακίου φακής- την πατρογονική μας γη στους Τούρκους εισβολείς.

Μια προκομμένη εδώ στην Αστόρια, που παριστάνει την μεγάλη κυρία -Sure! μεγάλη κυρία!!!-, άνοιξε το χορό της προδοσίας του ξεπουλήματος της πατρογονικής μας γης από ομογενείς. Ως αποτέλεσμα την ακολούθησαν και άλλοι του ιδίου φυράματος όταν διαπίστωσαν ότι η απροκάλυπτη προδοσία μένει ατιμώρητη.

Είναι απολύτως επιτακτική ανάγκη να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα αυτών των προδοτών, όχι μόνον ως σωφρονιστικό μέτρο για τους ίδιους, αλλά και ως αποτρεπτικό μέτρο για όσους επίδοξους προδότες επιδιώκουν να τους μιμηθούν.

Παράλληλα πρέπει να εξαναγκαστούν να επιστρέψουν τα αργύρια του Ιούδα του Ισκαριώτη, που πήραν από τους καταχτητές μας, στο ταμείο ενίσχυσης της άμυνας της κατεχόμενης πατρίδας μας.

Τώρα ακούμε καθημερινά καταστάσεις εντελώς απαράδεκτες. Για να δούμε αν θα λογοδοτήσει κάποιος και αν θα αποζημιώσει το Δημόσιο για την αλόγιστη διασπάθιση του χρήματος.

Ευχόμαστε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη -εκ μέσης καρδίας- ταχεία και πλήρη ανάρρωση και κάθε φωτισμό παρά Θεού στο έργο του από τον Αγιο Νικόλαο που έχει την ευλογία να φέρει το όνομά του. 

Με την επιστροφή του στην Κύπρο, χωρίς ίχνος δισταγμού, και κατά προτεραιότητα, πρέπει να κάψει "πυρί ασβέστω" όλους όσους -κάνοντας αρχή από το δικό του περιβάλλον- διασπαθίζουν Δημόσιο χρήμα, όσους καταχρώνται τη θέση τους για να αποκομίζουν άνομα κέρδη και προπαντός τους τουρκοπροσκυνημένους προδότες που υποσκάπτουν απροκάλυπτα την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Μηδενική ανοχή στους προδότες και στους καταχραστές και πλήρης απεμπλοκή από τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία -γράφε την πλήρη Τουρκοποίηση της Κύπρου.

1 comment:

  1. Τα αργύρια που προέρχονται από προδοσία πάντοτε έχουν το ίδιο τέλος.
    Το ίδιο τέλος έχουν και οι προδότες που μένουν αμετανόητοι.
    Λάθη κάνουμε όλοι.
    Μικρά και μεγάλα.
    Σημασία έχει ο άνθρωπος να έλθει εις εαυτόν και με τη βοήθεια του Θεού να αλλάξει πορεία.
    Στην αγιοτόκο Κύπρο μας πήραμε κατηφορική πορεία εδώ και καιρό.
    Όλο και πιο πολλοί κατρακυλούν.
    Υπάρχει όμως ελπίδα ακόμη.
    Να κάνουμε όλοι από κάτι μικρό.
    Ούτε ο πρόεδρος της Κύπρου μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του ούτε ο απλός λαός.
    Όλοι πρέπει να βάλουμε από ένα τουβλάκι για να χτιστεί κάτι νέο και όμορφο.
    Δεν περισσεύει κανένας.
    Η γιαγιά μου έλεγε πως ο Θεός και χωρίς νέφη βρέχει.
    Αυτός το δικό Του χέρι θα το βάλει.
    Και τα δύο χέρια Του μάλιστα.
    Εμείς τι θα κάνουμε?
    Από το μετερίζι του ο καθένας κάτι μπορεί να κάνει...δεν μπορεί?

    ReplyDelete