Friday, October 31, 2014

WE COULD NOT AGREE MORE, κ. ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!


WE COULD NOT AGREE MORE, κ. ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Νικόλας Παπαδόπουλος:

“Οσα αναφέρονται για κινήσεις με ορίζοντα το 2018 υπάρχει μόνο ως δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και δεν αφορά τους πολίτες.”

We could not agree more, κ. Παπαδόπουλε. Θα έπρεπε μόνον να προσθέσετε ότι το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον υπάρχει εξαιτίας του τρόπου που εσείς και ο κ. Λιλλήκας πολιτεύεστε.

Οντως! Κανένας πολίτης δεν ενδιαφέρεται ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Κύπρου.

Ολοι όμως ενδιαφερόμαστε ποια θα είναι η στρατηγική που θα υιοθετηθεί για να σωθεί η Κύπρος.

Το ζητούμενο είναι να ξεφύγουμε οριστικά από τα γρανάζια της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας την οποία υπηρέτησαν ευόρκως όλοι ανεξαίρετα οι Πρόεδροι της Κύπρου από το 1977 και εντεύθεν.

Ο σαραντάχρονος μακροχρόνιος αγώνας για επίτευξη Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας απέτυχε παταγωδώς.

Οι Τούρκοι πήραν τα πάντα χωρίς να δώσουν τίποτα και συνεχίζουν να παραβιάζουν κατάφωρα την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Κύπρου.

Είναι διατεθειμένοι οι κ. Παπαδόπουλος και  Λιλλήκας να ξεφύγουν από τα γρανάζια της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας; Αυτό μας ενδιαφέρει να ξέρουμε και όχι με ποιο τρόπο οι δύο κατ’ ευφημισμόν δήθεν ανένδοτοι ηγέτες επιδιώκουν την κατάληψη της προεδρίας με τις ψήφους του ΑΚΕΛ.

Αν ξεφύγουν από την επιδίωξη ομοσπονδιακής λύσης του Κυπριακού και υιοθετήσουν σχέδιο λύσης ενιαίου κράτους, η ψήφος μας -κατά χρέος- θα στραφεί προς την υποψηφιότητά τους.

Το γε νυν έχον ουδείς ενδιαφέρεται ποιος θα κερδίσει την εύνοια του ΑΚΕΛ για να εκλεγεί Πρόεδρος.

No comments:

Post a Comment