Sunday, October 26, 2014

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο “ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΑΣ”!



ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο “ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΑΣ”!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
====

Διαβάσαμε στο Philenews:

“Ο Δημήτρης Χριστόφιας μίλησε και για τις σχέσεις του με το ΑΚΕΛ, ασκώντας και σ’ αυτό το θέμα τη δική του κριτική.

Απαντώντας στα όσα λέγονται και γράφονται για τον δικό του ρόλο εντός του κόμματος, ο ίδιος απάντησε λέγοντας πως μπορεί να κάνει και ο ίδιος «παράπονο ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την επαφή που έχει το ΑΚΕΛ μαζί μου». Υποδεικνύοντας πως «στο τέλος της ημέρας μπορεί να συμβαίνει το ανάποδο απ’ αυτό που με κατηγορούν».

Το δεύτερο σημείο κριτικής του τέως Προέδρου προς το κόμμα του ήταν η μη προβολή του έργου που επιτελέστηκε επί δικής του διακυβέρνησης: «Έκαμε λάθος το κόμμα προεκλογικά με τον Μαλά να μην προβάλλει την πολυσχιδή Προεδρία. Τα αποτελέσματα εκείνης της Προεδρίας τα οποία ήταν απτά σ’ όλους τους τομείς της ζωής μας».

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι ο ίδιος «δεν κρατά τον Άντρο Κυπριανού από το χέρι». Μπορεί, είπε, «να έχω διαφορετικές απόψεις σ’ ορισμένα πράγματα», αλλά δεν κάνει παρεμβάσεις, τονίζοντας πως «δεν μπορώ να μείνω σκιώδης γραμματέας του κόμματος». Τόνισε την ίδια ώρα πως «θα είμαι δραστήριο μέλος του ΑΚΕΛ μέχρι να βγει η ψυχή μου». 

Ο κ. Χριστόφιας μίλησε και για τις διαφορές μεταξύ του ΑΚΕΛ και των εργατικών κομμάτων στην Ευρώπη: «Είμαστε πραγματικό αριστερό κόμμα και όχι ψευδο-αριστερό κόμμα», είπε χαρακτηριστικά.”

Εξω από κάθε υπερβολή ο άνθρωπος έχει ξεφύγει τελείως.

Δεν προβάλλει, ισχυρίζεται, το ΑΚΕΛ το πολυσήμαντο και πολυδιάστατο έργο του!!!

Εμείς νομίζουμε ότι το προβάλλει υπέρ το δέον.

Αλλά τι ακριβώς θέλει να προβάλλεται από το έργο του; Κατάστρεψε κυριολεκτικά τον τόπο. Γενιές Ελλήνων της Κύπρου θα δουλεύουν για να επισκευάσουν τη ζημιά που προκάλεσε. Το 20% του ΑΕΠ της Κύπρου χάθηκε μέσα σε μια μέρα και έχει το θράσος να απαιτεί να προβάλλουν το έργο του; 

Ποιο έργο άλλωστε; Την Νεοκυπριακή παιδεία που προσπάθησε να φτιάξει; Την ανυπολόγιστη οικονομική καταστροφή που έφερε εξ ου και ο κόσμος τον αποκαλεί “Καταστρόφια” και “τρίτο Αττίλα;” Το ξεπούλημα των δικαίων των Ελλήνων της Κύπρου στις συνομιλίες με τον Ταλάτ και με τον Ερογλου χωρίς να πάρει απολύτως τίποτα σε αντάλλαγμα; 

No comments:

Post a Comment