Friday, October 24, 2014

ΙΔΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ



ΙΔΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο diakonima.gr:

"Την κατάργηση της θανατικής ποινής σε κάθε μορφή της, νόμιμη και παράνομη, ζήτησε ο πάπας Φραγκίσκος κατά την διάρκεια συνάντησής του με μέλη του Διεθνούς Συνδέσμου Ποινικού Δικαίου.

Ο ποντίφικας, παράλληλα, τόνισε ότι «η ισόβια κάθειρξη δεν είναι άλλο από μια κεκαλυμμένη θανατική ποινή».

Ο Φραγκίσκος στιγμάτισε, επίσης, τον «επιπρόσθετο πόνο» που προκαλούν οι συνθήκες απομόνωσης τις οποίες συναντά, κανείς, όχι μόνον σε σωφρονιστικά ιδρύματα υψίστης ασφαλείας, αλλά και σε αστυνομικά τμήματα, ψυχιατρικά νοσοκομεία, κέντρα ταυτοποίησης μεταναστών ή κράτησης ανηλίκων.

Αναφερόμενος, παράλληλα στο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα της διαφθοράς, ο Φραγκίσκος υπογράμμισε ότι «οι ποινικές κυρώσεις είναι επιλεκτικές, αφού είναι σαν ένα δίχτυ στο οποίο πιάνονται μόνον τα μικρά ψάρια, ενώ τα μεγάλα περνούν».

Ο πάπας Χόρχε Μάριο Βεργκόλιο πρόσθεσε ότι «η διαφθορά που πρέπει να καταπολεμηθεί με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα είναι εκείνη που ζημιώνει την δημόσια διοίκηση και αυτή που προσπαθεί να παρεμποδίσει το έργο της δικαιοσύνης».

1.) Απόλυτη συμφωνία με τον Πάπα Φραγκίσκο για την επιβεβλημένη ανάγκη κατάργησης της θανατικής ποινής ενός βάρβαρου μέτρου σωφρονισμού που προκάλεσε τη θανάτωση πολλών αθώων ανθρώπων οι οποίοι έπεσαν θύματα σατανικής πλεκτάνης, ενώ παράλληλα καθόλου δεν βοήθησε με την εκτέλεση των ενόχων.

2.) Απόλυτη συμφωνία με τον Πάπα Φραγκίσκο ότι πολλοί μέθοδοι σωφρονισμού είναι τόσο σκληροί, αντιχριστιανικοί και απάνθρωποι ώστε δεν διαφέρουν ουσιαστικά από τη θανατική καταδίκη.

3.) Απόλυτη συμφωνία με τον Πάπα Φραγκίσκο ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι να καταπολεμηθεί η διαφθορά που ζημιώνει την δημόσια διοίκηση και η προσπάθεια παρεμπόδισης της δικαιοσύνης.

Με το τελευταίο φυσικά εικάζουμε ότι εννοεί:

Το Βατικανό υπήρξε κέντρο διαφθοράς εξαιτίας της συνεργασίας του -συν τοις άλλοις- με τη Σικελική μαφία. Ως εκ τούτου όταν οι διεθνείς πιέσεις ελέγχου της “Τράπεζας του Αγίου Πνεύματος” του Βατικανού της έβαλαν περιοριστικούς όρους, τα κέρδη της έπεσαν κατά 97%.!!! Τουτέστιν σχεδόν στην ολότητά τους οι δοσοληψίες του Βατικανού ήταν δοσοληψίες μαύρου χρήματος.

Επομένως τόσον οι εν ζωή Πάπες, όσον και οι υπεύθυνοι των συναλλαγών του Βατικανού, είναι υπόλογοι στο διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Οσο για την προσπάθεια παρεμπόδισης απονομής της δικαιοσύνης ο Πάπας Φραγκίσκος δεν έχουμε αμφιβολία ότι -συν τοις άλλοις- εννοεί τη συστηματική κάλυψη των παιδεραστών φραγκοπαπάδων εκ μέρους του Βατικανού, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα παρά τις φοβερες διεθνείς πιέσεις που του ασκούνται.

Αλλά και γι’ αυτό το έγκλημα τόσον ο Πάπας Φραγκίσκος όσον και ο Πάπας Βενέδικτος θα πρέπει να απολογηθούν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Ιδού, λοιπόν, ότι δεν διαφωνούμε σε όλα τα θέματα με τον Πάπα Φραγκίσκο

Ορίστε ότι σε ορισμένα συμφωνούμε!

Για να είναι συνεπής με τις δηλώσεις του, λοιπόν, ο Πάπας Φραγκίσκος, αντί να πάει στο Φανάρι το τέλος του Νοεμβρίου για να μαγαρίσει την Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Θρόνου με προχωρημένης φύσεως οικουμενιστικές ασχημίες, οφείλει να παραδοθεί με τον Ομότιμο Πάπα Βενέδικτο στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που ενέχονται.

No comments:

Post a Comment