Sunday, March 4, 2012

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ!!!


ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ!!!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==============

Δεν μας έφταναν οι εν Φαναρίω ασχημίες των Οικουμενιστών όπου οι πιστοί εμβρόντητοι άκουσαν τον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη να παρέχει εύσημα Ορθοδοξίας στον καθαιρετέο εκπρόσωπο της “διηρημένης Εκκλησίας” Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο (Σαββάτο), έτερον “ευχάριστο” γεγονός έλαβε σάρκα και οστά στα θεολογικά μας πράγματα και μάλιστα την Κυριακή της Ορθοδοξίας.!!!

Οι γενίτσαροι του κ. Γιαγκάζογλου, οι γνωστοί διασπαστές του θεολογικού κόσμου “Καιρός”, που ορθώς αποκαλούνται ΚΑΙΡΟΣκόποι (“όνομα και πράγμα”, όπως λέγει ο λαός μας), καταρτίστηκαν σε σώμα αναφέρει δελτίο τύπου που εξέδωσαν!

Φρόντισαν μάλιστα το κοσμοιστορικό γεγονός να το αποθανατίσουν με φωτογραφία που έβγαλαν για να μείνει “κτήμα ες αεί” στην ιστορική μνήμη των μελλοντικών γενεών.

Διάλεξαν την ημέρα να καταρτιστούν σε σώμα οι ΚΑΙΡΟΣκόποι.!!!Πλήρης επαλήθευση της παροιμίας: “Μιλούν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.”

Αυτοί που πρωτοστατούν για να καταστεί το ορθόδοξο μάθημα των θρησκευτικών συγκρητιστικό, οικουμενιστικό και πολυπολιτισμικό καταρτίστηκαν σε σώμα την Κυριακή της Ορθοδοξίας.!!!

Γιατί άραγε; Για να μας προκαλέσουν ή για να μας κάνουν να τους σιχαθούμε ακόμη περισσότερο;

Οσο για το φύραμα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ολοφάνερα πρόκειται για Αγουριδικό και “Συναξιακό” συνάφι.

Ας μην έχουν καμία ανησυχία οι ΚΑΙΡΟΣκόποι.!

Θα μείνουν στην Ιστορία. Θέλουν δεν θέλουν.!!!

Μήπως ξέχασε ποτέ κανείς τον Εφιάλτη, τον Ιούδα τον Ισκαριώτη, τον Νενέκο ή τον Πήλιο Γούση;

Σας διαβεβαιούμε! Ούτε και τώρα θα ξεχάσει κανείς τους Γενίτσαρους, τους Γερμανοτσολιάδες και τους μελανοχίτωνες του Τσολάκογλου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου;

Σαν δεν ντρέπεστε.!

Παραθέτουμε στη συνέχεια το δελτίο τύπου των ΚΑΙΡΟΣκόπων που μας έδωσε την αφορμή για ητ σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.

*****


Χολαργός 4-3-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
____________

Το διήμερο Σάββατο - Κυριακή 3-4 Μαρτίου 2012 συνεκλήθη στην πρώτη συνεδρίασή του μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Θεολογικού Συνδέσμου "ΚΑΙΡΟΣ" για την αναβάθμιση της θρησκευτικής εκπαίδευσης.

Δεδομένων των προτεραιοτήτων που προκύπτουν από τις αλλαγές στο Μάθημα των Θρησκευτικών στο σχολείο, στη συζήτηση που διεξήχθη επικράτησε η άποψη ότι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου πρέπει να είναι από τους ενεργούς Θεολόγους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κατόπιν τούτου το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με ομόφωνη απόφαση ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ανδρέας Αργυρόπουλος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μιλτιάδης Κωνσταντίνου
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γεώργιος Παπαδόπουλος
ΤΑΜΙΑΣ: Θεόφιλος Αμπατζίδης
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σάββας Παυλίδης
ΜΕΛΗ: Γρηγόρης Μαυροκωστίδης
Δημήτριος Μόσχος
Βασίλειος Ξυδιάς
Παναγιώτης Υφαντής

4 Μαρτίου 2012
Κυριακή της Ορθοδοξίας

2 comments:

  1. Σὰν Μοθωνιός, ζῶ μὲ θλῖψιν τὴν ἐκκοσμίκευσιν τῶν κληρικῶν τῆς Ἱερᾶς καὶ Ἁγιωτάτης Μητροπόλεως Μερσσηνίας, οἱ ὁποῖοι μιμούμενοι τὸν Δεσπότην μας δὲν κυκλοφοροῦν μὲ ῥᾶσσον, ἀλλὰ μὲ τὸ μεσοφόριον (=ἀντερί) καὶ χωρὶς καλυμαύχι (=ξεκούτρουλοι) κουρεμένοι σὰν κοσμικοὶ καὶ μισοξυρισνένοι! Βεβαίως οὔτε τὰ ῥᾶσσα, οὔτε τὰ γένια κάνουν τὸν πάππᾶν, ἀλλ'ἡ κανονικὴ χειροτονία ὑπὸ κανονικοῦ Ἐπισκόπου. Ὅμως καὶ τὰ ῥᾶσσα καὶ τὰ γένια καὶ τὰ μαλιὰ καὶ τὸ καλυμαύχι δίδουν εἰς τὸν Κληρικὸν ἱ ε ρ ο π ρ έ π ε ι α ν καὶ ἐμπνέουν τὸν σεβασμὸν εἰς τὸ Χριστεπώνυμον πλήρωμα τῆς τοπικῆς μας Ἐκκλησίας.

    ReplyDelete
  2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ή ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;

    ReplyDelete