Wednesday, March 14, 2012

Ο ΣΕΒ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Ο π. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ, Ο κ. ΠΑΝΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο κ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ















Ο ΣΕΒ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Ο π. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ, Ο κ. ΠΑΝΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο κ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Εχω εξηγήσει - κατ’ επανάληψη - ότι ο Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Βαδραχάνης δεν είναι απλά σατανικός και αδίστακτος, αλλά και πεζοδρομιακό υποκείμενο. Βεβαίως και σοβαρά παρανοικός.

Είναι ταυτόχρονα αθεολόγητος, εκφράζει πολλές φορές απροκάλυπτα κακόδοξες θέσεις και - το ακόμη πιο ανησυχητικό- είναι σοβαρά παρανοικό άτομο.

Μέσα σ’ αυτά πλαίσια πρέπει ο Σεβασμιότατος Πειραιώς να κατανοήσει την αντίδραση του χυδαίου αυτού υποκειμένου στην επιστολή που έστειλε στον κ. Παναγιώτη Ανδριόπουλο - ιδιοκτήτη του Ιστολογίου “Ιδιωτική Οδός” - και η οποία σχολιάζεται ως εξής σε ένα από τα ιστολόγια που ελέγχει ο σατανικός αυτός κληρικός:

“Ειλικρινά λυπούμαστε που ο αγωνιστής μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ δίνει ιδιαίτερη σημασία στις γελοίες θολολογίες του γνωστού τοις πάσι Ανδριόπουλου των Πατρών που όπως πληροφορούμαστε από Πατρινούς τους "αδειασε τη γωνιά" και μεταφυτεύτηκε στο ...καλόφημο Κολωνάκι της Αθήνας.

Είναι ένα φερέφωνο των Οικουμενιστών και των Λατινοφρόνων και χυδαίος υβριστής και λυσσαλέος εχθρός των Αντιοικουμενιστων και των Αντιλατίνων.

Επίσης διαφωνούμε ριζικά με τον αγωνιστή μητροπολίτη που χαρακτήρισε ως μοναχό τον ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟ ΠΥΡΓΟ της Ορθοδοξίας μας τον αρχιμανδρίτη π. Ευθύμιο Τρικαμηνά που δεν είναι ικανοί ούτε οι ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ κληρικοί να τον φθάσσουν στο δακτυλάκι του ως προς την αγάπη του και την γενναιότητά του γιά την προάσπισι της Πίστεως και της Ευσεβείας.

Η "καταδίκη" του π. Ευθυμίου είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και ΜΗΔΕΝ αποτέλεσμα έχουσα, αφού "καταδικάστηκε" από αρχιερείς τύπου Αννα και Καϊάφα αναξίους να φέρουν το ράσο του Ορθοδόξου κληρικού και αξίους και ικανούς μόνον "αναχωρείν εις τους αγρούς και βόσκειν χοίρους".

Ο ελεεινός αυτός Αρχιμανδρίτης - ο Μελέτιος Βαδραχάνης εννοώ - δεν κατανοεί ότι ο Σεβασμιότατος απευθύνει μεν την επιστολή στον κ. Ανδριόπουλο, πλην όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι συντάκτης της είναι ο κ. Αριστείδης Πανώτης.

Γι’ αυτό και μιλά για “θεολογική εμβρίθεια” του ανδρός και άλλα συναφή.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο για τις αναγκαίες εξηγήσεις για την παρασημοφόρηση του κ. Ντετζώρτζιο, αλλά και για την εύστοχη αναφορά του για τον αποτειχισμένο μοναχό Ευθύμιο Τρικαμηνά.

“Μη ταρασσέσθω υμών η καρδία, μηδέ δειλιάτω”, Σεβασμιότατε.!

Ο π. Βαδραχάνης είναι θεολογικά άσχετος, εκ χαρακτήρος κακοήθης και σοβαρά παρανοικό άτομο.

Απλά αγνοήστε τον.

Δυστυχώς!

Τόσον ο π. Θεόδωρος Ζήσης, ο οποίος οδηγεί τον αντι - οικουμενιστικό αγώνα κυριολεκτικά από γκάφα σε γκάφα, όσον και ο δεινώς αστοχήσας - έργω και λόγω - αναφορικά με την αίρεση του Παποκαισαρισμού - σεβαστός μας π. Βασίλειος Βολουδάκης - “επωάζουν το “αυγό του φιδιού”, που λέγεται π. Μελέτιος Βαδραχάνης, στον “Ορθόδοξο Τύπο” και σε άλλες επιτελικές θέσεις του αγώνα, προς άφατον χαρά των πονηρών δαιμόνων και απερίγραπτη αγαλλίαση των Οικουμενιστών.

Τύχη αγαθή ή μάλλον Θεική Προνοία - μόλις χθες - περιήλθεν εις γνώσιν μου ότι ο κακοηθέστατος και ανισόρροπος π. Βαδραχάνης διαδίδει μετά επιτάσεως απίστευτες συκοφαντίες σε βάρος του Αγίου Πειραιώς - όπως με διαβεβαίωσε απολύτως φέρεγγυος γνωστός ανά το Πανελλήνιο φιλάνθρωπος κύριος, που μου τηλεφώνησε εξ Αθηνών - εξ ιδίας πρωτοβουλίας - για να με ενημερώσει.

Καλά να είναι ο άνθρωπος!

Θα κάνω ασφαλώς δαψιλή χρήση της πληροφορίας που ευγενώς έθεσε υπόψη μου η ευλαβής αυτή ψυχή.

No comments:

Post a Comment