Wednesday, October 3, 2018

ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ


ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Τα κάστρα προδίδονται πάντοτε από μέσα.

Ατέλειωτες ουρές αυτοκινήτων πηγαίνουν στα κατεχόμενα στην Κύπρο για να προμηθευθούν φτηνή βενζίνη σε βαθμό που δεν προφταίνουν οι πρατηριούχοι των κατεχομένων να τους εξυπηρετούν.!!!

Φταίνε οι ηγέτες λένε οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι.

Δεν υπάρχει Καποδίστριας σήμερα για να μας εμπνεύσει, ισχυρίζονται.

Ασφαλώς και λείπουν οι ηγετικές μορφές που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν στις μέρες μας και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Πρωτίστως, όμως, φταίει ο λαός που ψηφίζει ανάξιους ηγέτες, αλλά και που δεν διστάζει να προδώσει την πατρίδα του για τα χρήματα.

Το κακό άρχισε από παλιά. Οι Έλληνες της Κύπρου με το πρόσχημα ότι πηγαίνουν να προσκυνήσουν τον Απόστολο Ανδρέα ή να επισκεφθούν το κατεχόμενο χωριό τους, δείχνουν ταυτότητα στον κατοχικό στρατό για να εξασφαλίσουν την άδεια να πάνε στα κατεχόμενα.

Στην συνέχεια το παιγνίδι χόντρυνε και ορισμένοι ασυνείδητοι -κυριολεκτικά προδότες- άρχισαν να πωλούν στους Τούρκους την περιουσία τους που βρίσκεται στα κατεχόμενα.

Και να ήταν μόνον η Κύπρος;

Παρόμοια φαινόμενα συμβαίνουν, δυστυχώς, και στην Θράκη. Κατά δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πηγαίνουν για να ψωνίσουν και να διασκεδάσουν στην Αδριανούπολη.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα Σκόπια στα οποία πολλοί Έλληνες προστρέχουν για να κάνουν ψώνια και για χαραμίσουν εκατομμύρια στο καζίνο και να τονώσουν την παραπαίουσα οικονομία των σφετεριστών του πολιτισμού και της Ιστορίας της Μακεδονίας μας.

Το ακριβώς ίδιο συμβαίνει με τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι κάτοικοι των οποίων πηγαίνουν στις αλησμόνητες πατρίδες της Μικρασίας, για να χρηματοδοτήσουν τους προαιώνιους εχθρούς του Γένους και της πίστης μας.

Αυτά είναι τα χάλια του Ελληνισμού σήμερα.

Ας μην κοροιδεύουμε τον εαυτό μας!

Κατά άνθρωπον δεν φαίνεται να υπάρχει ελπίδα.

Γι’ αυτό ας στραφούμε στον Θεό.

1 comment:

  1. " Φωτιά και τσεκούρι στούς προσκυνημένους " !

    ReplyDelete