Friday, October 12, 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ “ΑΓΙΑ ΠΙΣΤΗ” ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 4ε


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ “ΑΓΙΑ ΠΙΣΤΗ” ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 4ε

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση, παραθέσαμε την εξαίρετη επιστολή που έστειλε το παραδοσιακό ιστολόγιο “Για του Χριστού την πίστιν την αγία” προς το κανάλι 4ε, επειδή αφαίρεσε από τον κ. Δημήτρη Νατσιό την εκπομπή “Γράμματα- σπουδάγματα” που επιμελείτο για χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Γι’ αυτό -άλλωστε- και είχε μεγάλη ακροαματικότητα και απήχηση.

Προσυπογράφω δι’ αμφοτέρων των χειρών την επιστολή του καλού ιστολογίου. 

Κατά γενική ομολογία η συνεισφορά του καναλιού 4ε είναι πολύ ωφέλιμη για τους πιστούς και την ποιμαντική της Εκκλησίας.

Ως γνωστόν η συμβολή του κ. Νατσιού για την επίτευξη των στόχων της λειτουργίας του καναλιού ήταν μεγάλη.

Γι’ αυτό είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι οι ιθύνοντες του καναλιού θα αναθεωρήσουν την απόφασή τους να εκδιώξουν τον κ. Νατσιό, κάτι που θα άρει τον σκανδαλισμό των πιστών και θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στους τηλεθεατές του.

Στην επιστολή του το ιστολόγιο “Αγία Πίστη” διαμαρτύρεται, επίσης, διότι το κανάλι 4ε δεν δίνει την καλή ομολογία της πίστεως για τον Οικουμενισμό. 

Μοναχισμός που δεν είναι ομολογιακός απλά δεν είναι ορθόδοξος μοναχισμός.

Γι’ αυτό ενώνουμε την φωνή μας με όλους τους ευσεβείς παραδοσιακούς πιστούς και παρακαλούμε θερμά τους υπευθύνους του καναλιού να ελέγχουν τις παντοειδείς οικουμενιστικές και νεωτεριστικές ασχημίες που παρατηρούνται στις μέρες μας.

Αλίμονον αν άνθρωποι που αφιέρωσαν την ζωή τους στον Θεό δεν είναι πρόθυμοι να καταθέτουν την μαρτυρία τους σε θέματα πίστεως.

Αν οι μοναχοί δεν ομολογούν την πίστη μας ποιος άλλος θα το κάνει; 

Οι εκκοσμικευμένοι άνθρωποι που εκκλησιάζονται δύο φορές τον χρόνο και ζουν σαν να μην υπάρχει Θεός και Ημέρα της Κρίσεως;

1 comment:

  1. Eυχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.
    Καλή δύναμη με κάθε Ευλογία παρά Κυρίου.

    ReplyDelete