Monday, October 15, 2018

Η ΚΥΡΙΑ ΛΩΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΓΑΜΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΧΑΡΛΕΥ


Η ΚΥΡΙΑ ΛΩΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΓΑΜΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΧΑΡΛΕΥ
=====

Πάλι τα κατάφερε ο παπα Χάρλευ και την 
σκαπουλάρησε! Τυχαίο; Δεν νομίζω! 

Ο δε Ιγνάτιος την έβγαλε καθαρή! 

Να ζήσετε! Να ζήσετε! 

Άξιος κληρικός και δυναμικός ανήρ! Επικαιροποίησε τό θέμα, κινητοποίησε την εκκλησιαστική μηχανή και καθάρισε αυτός για όλους άπαξ διά παντός. Βραβείο γκίνες για την προσφορά του στον εκσυγχρονισμό της Εκκλησίας. Οφίκιο για το πρόσωπο που εξέφρασε τον κρυφό πόθο πολλών συναδέλφων του! 

Μπράβο! Μπράβο! 

Θέλουμε φωτογραφίες απο αυτόν τον πρωτότυπο γάμο! Φαντάζομαι ότι ο γαμπρός θά προσέλθει στον ναό εποχούμενος στην Χάρλευ και θα αποχωρήσει μετά της νύμφης! Πολύ στύλ! Ποιό κανάλι τηλεόρασης δεν θα ήθελε να απαθανατίσει έναν τέτοιο πρωτότυπο και στυλάτο γάμο!

1 comment:

  1. Ο κλαυσίγελως επί σοβαρών θεμάτων ! Η νομιμότητα και η παραδοξότητα μαζί !

    Μέ κάθε σοβαρότητα μπορούμε νά εικάσουμε το παρασκήνιο , πώς κινητοποιήθηκαν όλα τά γρανάζια , ώστε έτσι ξαφνικά νά ανακοινώσει το πατριαρχείο την διγαμία των κληρικών !Ο πατριάρχης (μας!) πάει μέ χίλια !

    Τό happy end της υπόθεσης είναι ένα event δημοσίου ενδιαφέροντος , που δεν πρέπει νά μείνει στο σκοτάδι της ιδιωτικότητος . Η δημοσιογραφική δεοντολογία επιβάλλει το δικαίωμα στην ενημέρωση . Τό event πρέπει νά έχει τις διαστάσεις που δικαιούται νά έχει . Ποιό εκκλησιαστικό γεγονός δημοσίου ενδιαφέροντος δεν θα είχε την δέουσα προβολή ; Γιατί η Ζήνα που στήριξε δημοσιογραφικά τό θέμα αρνείται νά εισπράξει τά επινίκια ;

    Η αίρεση του οικουμενισμού δημιουργεί τά νέα ήθη της οικουμενιστικής εκκλησίας . Η αράχνη του οικουμενισμού πλέκει μέ επιμέλεια τον ιστό της . Με κάθε ευκαιρία τον ψηλαφούμε .

    ReplyDelete