Monday, October 29, 2018

ΑΘΗΝΑΓΟΡΕΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΡΛΟΥΤΣΟ


ΑΘΗΝΑΓΟΡΕΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΡΛΟΥΤΣΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Το κατάλληλο βραβείο κέρδισε επαξίως ο γνωστός και μη εξαιρετέος Πρωτοπρεσβύτερος π. Αλέξανδρος Καρλούτσος, συνειδητός οικουμενιστής και νεωτεριστής κληρικός, ο οποίος αναρμοδίως κάνει ωμές επεμβάσεις στα εκκλησιαστικά πράγματα της Ομογένειας και της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Πρόκειται για εξ απορρήτων του Πατριάρχη Βαρθολομαίου επιστήθιο φίλο και άνθρωπο με μεγάλες διασυνδέσεις με την κυβέρνηση και τα κέντρα αποφάσεων της Αμερικής.

Ισχυρή προσωπικότητα, με μεγάλες οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες, αλλά πλήρως εκκοσμικευσμένος κληρικός που θυμίζει περισσότερο πολιτικό παρά ιερέα.

Σε κάθε περίπτωση δικαίως του απενεμήθη το Αθηναγόρειο βραβείο.

Ένα βραβείο αφιερωμένο στον μεγάλο Αποστάτη της πίστης μας Αθηναγόρα είναι ότι αξίζει στον συγκρητιστή και νεωτεριστή π. Αλέξανδρο Καρλούτσο.

Ένας κληρικός με ορθόδοξη συνείδηση ουδέποτε θα καταδεχόταν να τιμηθεί με το Αθηναγόρειο βραβείο το οποίο προσδίδει τόση τιμή στον βραβευμένο όση και το βραβείο του Ιούδα του Ισκαριώτη, αφού ο Αθηναγόρας είναι ένα πραγματικός προδότης της Ορθοδοξίας και ακραιφνής οπαδός του πιο απαίσιου συγκρητισμού.

Ουδείς φθόνος, λοιπόν, και ουδείς ψόγος για την βράβευση. Το κατάλληλο βραβείο δόθηκε στον κατάλληλο άνθρωπο. He got what he deserves!

No comments:

Post a Comment