Thursday, August 21, 2014

ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ


ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
========

Οι θέσεις μας είναι σαφέστατες για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Πολύ ορθά καταδικάζονται οι γενοκτονίες των Ναζί και της Ρουάντας.

Οι γενοκτονίες όμως που διέπραξαν οι Τούρκοι -που δίδαξαν και στους Ναζί την πρακτική των γενοκτονιών- οπωσδήποτε πρέπει να καταδικάζονται. Καταρχήν επειδή αυτό επιτάσσει το δίκαιο και ύστερα επειδή είμαστε τα παιδιά και τα εγγόνια των αδικοχαμένων αδελφών μας του Πόντου, της Θράκης και της Μικρασίας.

Η αλληλεγγύη μας επίσης πρέπει να δειχθεί προς όλους τους χριστιανούς αδελφούς μας της Μέσης Ανατολής (Αρμενίους, Ασσυρίους κτλ.) που υπέστησαν γενοκτονίες.

Πολλή προσοχή όμως και στο εξής. Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία είναι οπωσδήποτε ανεπίτρεπτα εγκλήματα που προσβάλλουν, όχι μόνον τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά προπαντός το Ευαγγέλιο και την φιλόξενη παράδοση του Ελληνικού έθνους.

Ως εκ τούτου χαιρετίζουμε θερμά την επιστολή των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στον πρωθυπουργό να συμπεριληφθούν και οι γενοκτονίες των Τούρκων στο νομοσχέδιο και εκφράζουμε τη χαρά μας επειδή -όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες- η ανταπόκριση του πρωθυπουργού είναι θετική.

Δεν είναι όμως αρκετό αυτό. Πρέπει να επιδειχθεί πολλή προσοχή για να μην αφεθεί το πεδίο ελεύθερο στους Ισλαμοφασίστες να εκμεταλλευτούν για τους δικούς τους στόχους το νέο νόμο που θα ψηφιστεί.

Αλλο είναι να γίνεται δεκτός χωρίς διακρίσεις ένας οικονομικός μετανάστης που ήρθε στην πατρίδα μας για να ζήσει τα παιδιά του και άλλο να επιτρέψουμε στους Τούρκους και στους Ισλαμοφασίστες να καταργήσουν το δημοκρατικό πολίτευμα και να επιβάλουν μόλις αποκτήσουν τη δυνατότητα τη σαρία.

Το πρώτο αποτελεί στοιχειώδη ανθρωπιά που πρέπει να εγγυάται η φιλόξενη παράδοση του Ελληνικού έθνους και οι χριστιανικές μας πεποιθήσεις.

Το δεύτερο είναι δούρειος ίππος για να καταργηθεί το δημοκρατικό πολίτευμα και να αλλοτριωθεί η Ελληνική και χριστιανική ιδιοπροσωπία της πατρίδας μας.

Το κατανοούν αυτό οι πολυπολιτισμικοί;

No comments:

Post a Comment