Thursday, December 7, 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΘ



ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΘ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Το νέο Συμβούλιο της ΠΕΘ καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Ηρακλής Ρεράκης
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Κουρεμπελές
Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Τσαγκάρης
Ειδικός Γραμματέας: Ευάγγελος Πονηρός
Ταμίας: Λέων – Βάλτερ Μπράνγκ
Κοσμήτορας: Ιωάννης Φύκαρης
Έφορος: Μαρία Ράντζου
Μέλος: Κωνσταντίνος Σπαλιώρας
Μέλος: Βασιλική Ματιάκη

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες συναδέλφους που έδωσαν ήδη εξαίρετα δείγματα γραφής στον αγώνα για την υπεράσπιση του ορθόδοξου χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα της τιτάνιας προσπάθειάς τους είναι πενιχρά, αλλά όχι εξαιτίας του απερχομένου Συμβουλίου.

Δυστυχώς ο διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κινείται στο προσφιλές του παρασκήνιο με σύμμαχους τους ριψάσπιδες ΚΑΙΡΟΣκόπους και τους άθεους κρατούντες, οι οποίοι προσπαθούν -με νύχια και με δόντια- να αλλοιώσουν τον ορθόδοξο χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών και να τον μεταβάλουν σε οικουμενιστικό, συγκρητιστικό και θρησκειολογικό.

Ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα δεν έβλεπα ποτέ ότι αυτός ούτος ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδας θα ενορχήστρωνε μεθοδικά την απο-ορθοδοξοποίηση του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Ευχόμαστε το νέο Συμβούλιο, που απαρτίζεται από αγωνιστές θεολόγους, να συνεχίσει με την ίδια και μεγαλύτερη ένταση τη μάχη για να διατηρηθεί ορθόδοξο το μάθημα των Θρησκευτικών.

Ο Θεός θα βοηθήσει. Δεν θα επιτρέψει τελικά ο συνωμότης Αρχιεπίσκοπος και οι ριψάσπιδες ΚΑΙΡΟΣκόποι να επιβάλουν ετσιθελικά τα καταστροφικά τους σχέδια.

Ας προσπαθήσουν οι καλοί συνάδελφοι της ΠΕΘ να κάνουν πιο μαζική την επιστροφή των βιβλίων των Θρησκευτικών σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Γονέων και με άλλα χριστιανικά σωματεία.

Κάνω θερμή έκκληση -για πολλοστή φορά- στην ΠΕΘ και στα χριστιανικά σωματεία να καταγγείλουν τον παράσποδνο Αρχιεπίσκοπο στον Ελληνικό λαό για να ανακόψουν τη φόρα της ασέβειάς του.

No comments:

Post a Comment