Friday, December 29, 2017

ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΑΘΕΟΣ



ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΑΘΕΟΣ

Του Σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου
=====
Αλγεινήν εντύπωση προξένησε η ξαφνική μετάβαση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, στο Βελιγράδι «για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων»!!!! 
Δεδομένου, ότι στο Βελιγράδι ακολουθούν τό παλαιόν Ημερολόγιον καί άρα θα εορτάσουν τά Χριστούγεννα έπειτα από δέκα τρείς (13) ημέρες, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ! Ιδού η σχετική ανακοίνωση των Κυβερνητικών παραγόντων:
Με non paper ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής η κυβέρνηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Βελιγράδι, μαζί με την οικογένειά του, προσκεκλημένος του Σέρβου προέδρου.
Στη γειτονική καί φίλη Χώρα της Σερβίας, όπου μετέβη ο Πρωθυπουργός, ΔΕΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ακόμη τα Χριστούγεννα!
Η Δευτέρα 25η Δεκεμβρίου 2017 για τους Σέρβους ήταν μια απλή εργάσιμη ημέρα!
Οι Σέρβοι όμως είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Καθώς, λοιπόν, έβλεπαν τον Πρωθυπουργό της Ελάδος μια τέτοια ημέρα να είναι στη Χώρα τους, και μάλιστα οικογενειακώς, τι συμπέρασμα θα έβγαλαν; Εβεβαιώθηκαν, ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!
Άρα ο κ. Τσίπρας, χωρίς καθόλου τσίπα επάνω του, πηγαίνοντας στο Βελιγράδι, διαφήμισε την αδιαφορία του ως πρός την εορτή των Χριστουγέννων. Μέ άλλα λόγια είναι σαν να είπε:
«Τι γιορτάζετε, ρε κορόϊδα; Χριστούγεννα; Εγώ τα Χριστούγεννα τα γράφω στα παληά μου τα παπούτσια! Ξυπνείστε, ρε χαζοί! Δεν υπάρχει Θεός! Δεν υπάρχουν Χριστούγεννα»! Ελάτε να χαρούμε τη ζωή! Ελάτε στο Βελιγράδι να γλεντήσουμε! Αφήστε τους βλάκες να πηγαίνουν στις Εκκλησίες, να ανάβουν κεριά, να κάνουν μετάνοιες, να προσκυνούν τις Εικόνες! Ελάτε να μιμηθούμε τον Σκουρλέτη. «Σπρώξτε», περιφρονείστε το Ευαγγέλιο του Χριστού, όπως εκείνος έκανε εκεί πάνω στα μαρτυρικά Καλάβρυτα! Κορόϊδα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!
Με άλλα λόγια ο Πρωθυπουργός διαφήμισε την αθεϊστική του ιδιότητα και έξω από τα σύνορα της Ελλάδος! Άρα ο κ. Τσίπρας είναι ένας άθεος καί Αντίχριστος Πρωθυπουργός!
Σε αντίθεση με τα παραπάνω ο κ. Τσίπρας, όταν επισκέφθηκε το Ισραήλ, όχι μόνον μετέβη σαν προσκυνητής στο λεγόμενο «τείχος των δακρύων», αλλά καί καταδέχθηκε να φορέσει το «καλυμμαύχι» θα λέγαμε των Εβραίων, δηλ. το γνωστό Εβραϊκό σκουφάκι, τό λεγόμενο «κιπά», υποτασσόμενος στα πιστεύω των Εβραίων, φερόμενος εκεί σαν μαθητούδι του Δημοτικού!
Μπράβο σας κ. Πρωθυπουργέ. Μπράβο Λεβέντη Τσίπρα, από την ανάποδη όμως τώρα. Δεν είσθε παρά ένα μικρό ανθρωπάκι, έτοιμο να προσκυνήσει ακόμη και τον Διάβολο! ΑΛΛΑ δεν φταίτε σείς!
Οι μεγαλόσχημοι θρησκευτικοί Ταγοί της Ορθοδοξίας φταίνε, οι Οποίοι σας υποδέχονται με δάφνες και τιμές!
Τα αποτελέσματα της αποστασίας μας από τον δρόμο του Χριστού τα βλέπουμε συνεχώς! 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ!
ΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018
ΠΗΓΗ:
Ρομφαία

1 comment:

  1. Ο Τσίπρας ήπιε φαίνεται πολλά τσίπρα !

    ReplyDelete