Monday, December 25, 2017

Ο ΚΑΚΟΔΟΞΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΕΡΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


Ο ΚΑΚΟΔΟΞΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΕΡΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
=====

Ανώνυμος είπε:
Όλοι οι κομπλεξικοί που υπήρξαν παιδιά του Σωτήρα βγάζουν τώρα τα κόμπλεξ τους και κατηγορούν την αδελφότητα. Όταν ευεργετήθηκαν από αυτή ήταν καλά. 

Ανώνυμος είπε:
Γίναμε όλοι νεωτεριστες και το παίζουμε σύγχρονοι. Η απάντηση του π. Βασιλείου δεν είναι κατινιά;

Blogger Ανδρέας Μάστορας είπε:
Αυθαίρετες απόψεις της "φεμινιστικής φιλοσοφίας" και της "μεταμοντέρνας υποκειμενικής εμπειρίας" περί της φύσεως του ανθρώπου, παρουσιάζονται από τον π. Βασίλειο Θερμό, ως σπουδαίες επιστημονικές ανακαλύψεις, οι οποίες μάλιστα αγνοούνταν από τους αγίους, τους αποστόλους ακόμα και από τον Λόγο του Θεού!!!

Όπως λοιπόν στο μεσαίωνα οι ιεροεξεταστές έκαιγαν στην πυρά όποιον πίστευε στο φυσικό νόμο: κίνηση πλανητών- Γαλιλαίος, έτσι και τώρα οι βατικάνειοι ψυχοχειρούργοι διώκουν ως επικίνδυνους ψυχοπαθείς όσους πιστεύουν στο φυσικό νόμο: "ἄρσεν καὶ θῆλυ ἐποίησεν αὐτοὺς".

Ανώνυμος είπε:
Ο άνθρωπος λειτουργεί μεν με τα γονίδια των χαρακτηριστικών του, αλλά είναι ελεύθερος από την σκλαβιά της νομοτέλειας του γονιδιώματός του.

Ανώνυμος είπε:
Οταν η μόνιμη και διαχρονική (όχι επικαιρική) παράδοση της Εκκλησίας καταδικάζει ως φιληδονία την "μανιώδη και αχαλίνωτη αναζήτηση σεξουαλικής ηδονής", ακόμη και όταν αυτή γίνεται μεταξύ ετεροφύλων, (όπου η έλξη είναι φυσιολογική), είναι δυνατόν να μην καταδικάση διαχρονικά την αναζήτηση ομοφυλοφιλικής ηδονής;

Ανώνυμος είπε:
Πώς μπορώ να θεωρησω τον εαυτόν μου πιστό, όταν δεν δέχομαι ό,τι δίδαξαν οι Άγιοι Πατέρες, οι Άγιοι Απόστολοι;

Γνωρίζουμε φυσικά πως άδικα τρέχει αυτός που αποφάσισε από μόνος του, με τις δικές του δυνάμεις να νικήσει την σάρκα του, χωρίς την τελεσίδικη απόφαση να αγωνισθή με την βοήθεια και την ενίσχυση της Χάριτος.

''Είμαστε σταλμένοι από Τον Θεό να καταστρέψουμε τούτον τον τόπο, επειδη οι φοβερές ανομίες των κατοίκων κραυγάζουν ως τα ουράνια'' είπαν οι άγγελοι στον Λωτ για την κατάσταση στα Σόδομα.

Αυτό πρέπει να έχουμε υπόψη.

Ανώνυμος είπε:
"Θα το προτείνω στο Σύλλογο των Καθηγητών καθώς και των Γονέων διότι είναι αναγκαίο για μας τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς".
Tότε θα φέρεις και την ευθύνη για την πνευματική ζημιά στις εύπλαστες ψυχές των παιδιών κύριε εκπαιδευτικέ! Ταλαίπωρη ελληνική εκπαίδευση!

ΠΗΓΗ:

Αναστάσιος

No comments:

Post a Comment