Tuesday, April 5, 2011

ΤΟ ΕΠΙΜΥΘΙΟ ΤΗΣ ...ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑΣ ΤΟΥ "SKY"!!!








ΤΟ ΕΠΙΜΥΘΙΟ ΤΗΣ … ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑΣ! ΤΟΥ «SKY»!!!

«ΕΛΛΑΔΑ ΨΟΦΟ...!!!»


Του κ. Γεωργίου Ντόνα, Οικονομολόγου

================


Σ υ ν έ λ λ η ν ε ς γ ρ η γ ο ρ ε ί τ ε !!!

Ελληνορθόδοξοι, της ημεδαπής αλλά και της κραταιάς και δοξασμένης Διασποράς, ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ !!!

Το οργανωμένο σχέδιο των ξένων ανθελλήνων υποψηφίων κατεδαφιστών μας, σε συνεργασία με τους εγχώριους (μίσθαρνους και ιδεολόγους) γραικύλους, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.!

Αφού μας κατάντησαν χωματερή των όπου γης λαθρομεταναστών και μας ξεφτίλισαν παγκόσμια με την ηρωοποίηση των δήθεν «απεργών πείνας» λαθρεπιβατών Αχμέτηδων, και την μέχρι σήμερα (!) κατάληψη απ’ αυτούς, των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου της Αθήνας μας, προχωρούν μεθοδικά στην πλήρη αποκαθήλωση και ολοκληρωτική εξαφάνισή μας...! Κι αυτό που γράφω, δεν αποτελεί ούτε κινδυνολογία ούτε υπερβολή!!! Είναι η καθαρή και κρυστάλλινη Αλήθεια!!! Μια απλή περιγραφική καταχώριση των τελευταίων γεγονότων, αποδεικνύει «του λόγου το ασφαλές»…

Κι απαριθμώ:

Πρώτον, την διαγραφή και κατάργηση της Ιστορικής Αλήθειας, για την ηρωική Επανάσταση των πατέρων μας του 1821, μέσα από την βλάσφημη παραποίηση των γεγονότων και την διακωμώδηση των μεγαλύτερων ηρώων μας, από τους γνωστούς ξεθεμελιωτές Δημητράδες και Βερέμηδες.! Γιατί, τόση προβολή μιας τέτοιας κακόγουστης και αισχρής προπαγάνδας, από τον γνωστό πιά στο Πανελλήνιο τηλεοπτικό Νεοεποχήτικο Σταθμό SKY; Γιατί τόση ικανοποίηση από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους «εθνομηδενιστές» και το περιβάλλον τους, μετά απ’ αυτή την φρικαλέα ιστορική διαστρέβλωση;

Δεύτερον, την μετατροπή της μεγαλειώδους Στρατιωτικής Παρελάσεως της 25ης Μαρτίου, σε υποβαθμισμένη φολκλορική εκδηλωσούλα.!

Τρίτον, την, μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, χαραγμένη στους τοίχους του «οχυρού» των λαθραίων ΥΠΑΤΙΑ (στο κέντρο της Αθήνας μας, διαγώνια απέναντι από του Μουσείο.!), ανθελληνική συνθηματολογία, σ’ Ελληνικά και Αραβικά, με κυρίαρχο σύνθημα: «ΕΛΛΑΔΑ ΨΟΦΟ».!

Τέταρτον, την κατατρομοκράτηση ολοκλήρων περιοχών της Πρωτεύουσας και των Μεγαλουπόλεών μας, από τις ανεξέλεγκτες ορδές των εισβολέων, όλες τις ώρες μέρας και νύκτας, χωρίς την παραμικρή αντίδραση της Κρατικής μας μηχανής.!

και Πέμπτον, την λυσσαλέα επίθεση, των μεγάλων οίκων στοιχημάτων καταστροφής της Οικονομίας των μικρών κρατών (γιατί περί αυτού πρόκειται) κατά της Πατρίδας μας, για να εξαφανίσουν κάθε Εστία αντίστασης.!!! Τα μεγάλα Διεθνή Ονόματα σ’ αυτά τα παιγνίδια, που μέσα από κάτι τέτοια έγιναν βαθύπλουτοι, είναι οι γνωστές φιγούρες που συνεργάζονται με τους δικούς μας … «κουλτουριάρηδες ψευτοεκσυγχρονιστές».!

Δεν αρκούν αυτά;;;;


1 comment:

  1. Αν αρκούν λέει;Μας αρκούν και μας περισεύουν βέβαια!Τί άλλο περιμένουμε για να αντιδράσουμε;Όταν κηρύξουν τζιχαντ οι λαθρομουλάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο μας θα τρέχουμε και δεν θα προφτάνουμε να σβήσουμε τις φωτιές...

    ReplyDelete