Sunday, April 3, 2011

Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ"; ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!!!











Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ"; ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

============


Κατά τα άλλα ο Παπισμός είναι Εκκλησία!!!


Παραθέτουμε χωρίς πολλά σχόλια την πιο κάτω είδηση.


Τα πολλά σχόλια περιττεύουν επειδή η είδηση δεν μιλά!


Κραυγάζει!


Αυτό ας το δουν όσοι - εν τη πανθαυμάστω αυτών αφελεία - πιστεύουν ότι η ένωση με τους αιρετικούς Παπικούς είναι εφικτή και όχι φενάκη.


Προσέξτε προπαντός το αμίμητο ότι η όλη διαδικασία της εξομολόγησης (και ο Θεός να την κάνει!!!) θα είναι διαρκείας ενός λεπτού!!!


Αλίμονον!


Πού καιρός για χασομέρι;


Fast food εξομολόγηση σε όλο της το μεγαλείο!!!


Και πού είστε;


Το μυστικό ας μείνει μεταξύ μας επειδή αν οι Νεοβαρλααμίτες μάθουν το καλό μαντάτο δεν αποκλείεται να τους έρθει η φαεινή ιδέα να υιοθετήσουν την πρακτική για να πλησιάσουν τους νέους!!!


Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για το πιο πάνω σύντομο σχόλιο.


*****


ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ON THE ROAD!

======


Οι αμαρτωλοί οδηγοί της Αυστραλίας έχουν τη δυνατότητα να εξομολογηθούν σε στυλ drive in, χάρη σ' έναν μοντέρνο καθολικό ιερέα!


«Πολλοί περνούν από την εκκλησία μου, αλλά λίγοι σταματούν», λέει ο καθολικός ιερέας από το Σάουθ Μέλμπουρν, Μπομπ Μαγκουάϊρ που προσθέτει πως η εκκλησία πρέπει να γίνει πιο σύγχρονη και να πλησιάσει το ποίμνιό της.


Ο καθολικός ιερέας αποφάσισε, καθώς έρχεται το Πάσχα, να στήσει ένα μικρό τροχόσπιτο έξω από την εκκλησία απ' όπου θα περνούν οι οδηγοί, θα ανοίγουν το παράθυρο του αυτοκινήτου τους και θα εξομολογούνται.


«Θα τους ράνω και με ροδόνερο, ως συμβολική ένδειξη καθαρισμού της ψυχής τους», είπε ο ιερέας και πρόσθεσε πως «ένα πράσινο φωτάκι που θα ανάβει, θα είναι ένδειξη ότι συγχωρέθηκαν οι αμαρτίες τους και θα μπορούν να φύγουν». Η όλη διαδικασία θα διαρκεί περίπου ένα λεπτό.


ΠΗΓΗ:


Αμάν πια ρα,


www.skai.g

2 comments:

  1. Πολύ πρωτότυπη ιδέα! Είναι κάτι παρόμοιο όπως τα fast food! Χωρίς να χάσεις χρόνο παίρνεις αυτό που θέλεις και φεύγεις! Αυτό είναι το κατάντημα του 21ου αιώνα...

    ReplyDelete
  2. Ο Πάπας για να δικαιολογηθεί σ΄ αυτούς που τον μέμφονται γιατί καλύπτει τα αδικήματα παιδεραστίας καθολικών κληρικών είπε, πως η δυτική κοινωνία αποδέχεται (!) την παιδεραστία.

    ReplyDelete