Tuesday, October 4, 2016

Ο ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ ΚΛΕΟΠΑΣ ΣΤΗΝ «ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ» ΑΝΤΙΕ


Ο ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ ΚΛΕΟΠΑΣ ΣΤΗΝ «ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ» ΑΝΤΙΕ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Όπως πληροφορούμαστε από τη «Ρομφαία», ο μητροπολίτης Σκανδιναβίας (του κλίματος του Οικουμενικού Θρόνου) κ. Κλεόπας παρέστη, στις 27 λήξαντος μηνός, στην έναρξη της «συνόδου» της Σβένσκα Κύρκαν, ήτοι των Λουθηρανών Προτεσταντών της Σουηδίας, στην πόλη Ουψάλα. Τοιουτοτρόπως ο Σεβασμώτατος μετέβη στην έδρα της Σβένσκα Κύρκαν, όπου στην «αρχιεπισκοπή» η ερίτιμος κυρία Άντιε Γιάκελεν, «αρχιεπίσκοπος» των Λουθηρανών της Χώρας, παρέθεσε επίσημο γεύμα στο οποίο παρεκάθισε. Φυσικώ τω λόγω μετέβη κατόπιν και στο λουθηρανικό καθεδρικό ναό όπου παρακολούθησε τη λουθηρανική ακολουθία που τέλεσε η «αρχιεπίσκοπος». 

Σε μια από τις φωτογραφίες που παρατίθενται ο Σεβασμιώτατος ποζάρει, μαζί με την «αρχιεπίσκοπο» κυρία Γιάκελεν, που φέρει λευκή αμφίεση και κρατά σφυρί δικαστικό ανά χείρας και μια άλλη κυρία με μαύρη αμφίεση και σταυρό, προφανώς «επίσκοπο». Παρίσταται επίσης μια άλλη κυρία με μαύρο ταγιέρ, ένας κύριος με γραβάτα κι ένας άλλος κύριος με σταυρό στο στήθος, ενώ ένας Μονοφυσίτης «επίσκοπος» συμπληρώνει το φωτογραφικό στιγμιότυπο. 

Οι Σουηδοί Λουθηρανοί έχουν ήδη αποκτήσει από το 2009, την πρώτη δεδηλωμένη λεσβία «επίσκοπο», την κ. Έβα Μπρούννε, που εδρεύει στη Στοκχόλμη. Η οικουμενιστική αυτή ασχημία δηλώνει ξεκάθαρα πως για το Σεβασμιώτατο, κι αυτούς που προωθούν τα ανωτέρω τερτίπια,  υπάρχουν μηδενικά προβλήματα με τις συμπροσευχές με προχωρημένους αιρετικούς, που έχουν αφήσει πολύ πίσω τους τη «Μεταρρύθμιση», το Λούθηρο και το Sola Scriptura, που δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για το τι δηλώνει απεριφράστως ο λόγος του Θεού περί ομοφυλοφιλίας. 


Οι Σουηδοί Λουθηρανοί είναι από καιρό εντεταγμένοι στο «Π.Σ.Ε». Μ’ αυτούς τους αιρετικούς, που σχεδόν 500 χρόνια μετά το Λούθηρο, τον έχουν σχεδόν εγκαταλείψει, αποπειρώνται να συνεννοηθούν οι ημέτεροι οικουμενιστές!!! Ως γνωστόν, στο Κολυμβάριο τους έχουν εντάξει πλέον στις «ετερόδοξες Εκκλησίες» κι επιμένουν, από την άλλη, ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο!!!

No comments:

Post a Comment