Wednesday, December 14, 2011

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ




ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

======================


Δεν προφταίνουμε πια να επισημαίνουμε και να σχολιάζουμε τις οικουμενιστικές ασχημίες που πραγματοποιούνται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Υφηλίου.


Αυτή τη φορά μαθαίνουμ,ε από το καλό ιστολόγιο ¨Ακτίνες", ότι ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος ΙΙ και η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας γιόρτασαν τον προστάτη της βασιλικής οικογένειας Άγιο Ανδρέα, στο Βασιλικό Παλάτι του Βελιγραδίου.


Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ανδρέα από τους Επισκόπους Sabac, Λαυρέντιο και Sumadia, Ιωάννη και κληρικούς της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.


Στη Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν Παπικο, με επικεφαλής τον Αποστολικό Νούντσιο Orlando Antonini και τον Ρωμαιοκαθολικό Αρχιεπίσκοπο Βελιγραδίου Stanislav Hočevar, αλλά και Μουσουλμάνοι.


Απορία δική μας.

Αν ο Πρίγκιπας - για λόγους διπλωματίας - ήθελε να δεχθεί την ξεχωριστή για τον Οίκο του επέτειο τις ευχές των μη ορθοδόξων κατοίκων της Σερβίας, ποιος ο λόγος υπήρχε να τους προσκαλέσει στη Θεία Λειτουργία; Δεν ήταν αρκετό να δεχθεί κατ’ ιδίαν τις ευχές τους με μια επίσκεψη ή ένα δείπνο. Επρεπε σώνει και καλά να γίνει συμπροσευχή την ώρα της Θείας Λειτουργίας με αιρετικούς και αλλόθρησκους;


Τι λέγει επ’ αυτού ο γνωστός οικουμενιστής Μητροπολίτης Μπάτσκας κ. Ειρηναίος ο οποίος δεν απουσιάζει από καμιά οικουμενιστική εκδήλωση;

No comments:

Post a Comment