Wednesday, December 14, 2011

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!!


ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

============


Αφού οι μισοί Έλληνες είναι τόσο αφιλότιμοι και τόσο μειωμένων εθνικών αντιστάσεων ώστε κάθονται σαν γαιδούρια και παρακολουθούν την Τουρκική προπαγάνδα που διοχετεύεται με τα Τουρκικά σίριαλ, γιατί απορούμε επειδή φτάσαμε στα σημερινά χάλια;


Το Πατριαρχείο και οι ελάχιστοι Ρωμηοί της Πόλης στενάζουν κάτω από την μπότα του κατακτητή μας. Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης παραμένει κλειστή. Οι περιουσίες των ομογενών καταπατούνται αυθαίρετα. Η Τουρκία μετέτρεψε σε τζαμί το ναό της Αγίας Σοφίας Νικαίας που πραγματοποιήθηκε η Ζ΄ Οικουμενική Σύνοδος.


Οι κατεστραμμένοι ναοί και τα άλλα εκκλησιαστικά μνημεία στη Βόρεια Κύπρο είναι περί τα 500, ενώ το κατοχικό καθεστώς Ερντογάν απαγορεύει στην Εκκλησία της Κύπρου ακόμη και να τα επισκευάσει με δικά της χρήματα.


Το Τουρκικό καθεστώς παρεμβάλλει εμπόδια στους εγκλωβισμένους να κινούνται ελεύθερα ενώ απαγόρευσε στον Θεοφιλέστατο Καρπασίας να λειτουργήσει στην κατεχόμενη Μονή του Αποστόλου Ανδρέα


Τα Τουρκικά πλοία και αεροπλάνα παραβιάζουν τα εθνικά μας σύνορα.


Η "Κοσσοβοποίηση" της Θράκης βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο. Ο Τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής έχει καταστεί στην πράξη ο υπερνομάρχης της Θράκης.


Οι Τούρκοι μας απειλούν με πόλεμο αν επεκτείνουμε την αιγιαλίτιδα μας ζώνη σύμφωνα με το διεθνές Δίκαιο και αν ανακηρύξουμε την ΑΟΖ.


Και εμείς;


Τροφοδοτούμε την Τουρκική οικονομία με εκατομμύρια για να μας αποβλακώνει με τα Τουρκικά σίριαλ.!!!


Και μετά για την αφιλοτιμία και την γαιδουριά μας φταίει ο Αμερικανικός παράγοντας, η CIA, ο Σιωνισμός, η Μασωνία, το Ισραηλινό Συμβούλιο, οι κακοί πολιτικοί που μας κυβερνούν, η κυρία Μέρκελ, Ο Τευτονικός ιμπεριαλισμός, το ΔΝΤ, η τρόικα, η Ευρωπαική Ενωση, η Κομισιόν και φυσικά οι “σκοτεινές δυνάμεις”.


Με τέτοιο φρόνημα γίνεται προκοπή;


Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΠΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ


Του Μανώλη Κωστίδη

=========


Ένα από τα εξαγώγιμα προϊόντα αποδεικνύονται πως είναι οι τούρκικες σειρές που εξάγουν και τον πολιτισμό αλλά και τον τρόπο ζωής των Τούρκων.


Σύμφωνα με την εφημερίδα STAR το 2011 οι τουρκικές εταιρείες παραγωγής έσπασαν κάθε ρεκόρ. Έγινε εξαγωγή 100 τουρκικών σειρών σε 20 χώρες του κόσμου και τα έσοδα από αυτές τις εξαγωγές ξεπέρασαν τα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Φιράτ Γκιουλκέν είναι ο πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής Calinow και τονίζει πως η Τουρκία με τις σειρές έχει ξεπεράσει την παραδοσιακή αγορά των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής και εξάγονται σειρές στην Ιαπωνία, της Σιγκαπούρη ακόμη και στο Βιετνάμ.


Οι τιμές των σειρών κυμαίνονται από 500 δολάρια έως και 15.000 δολάρια το επεισόδιο.


Η τουρκική εφημερίδα δεν παραλείπει να αναφέρει πως και στην Ελλάδα ένας στους δυο έλληνες παρακολουθεί έστω μια τουρκική σειρά. Ιάπωνες δημοσιογράφοι έφτασαν στην Τουρκία για να ερευνήσουν την επιτυχία των τουρκικών σειρών και τόνισαν πως «οι τουρκικές σειρές είναι το μυστικό όπλο του Ερντογάν, έχουν μεγαλύτερη επιρροή από τις δαπάνες που κάνει η Κίνα σε προπαγάνδα».


Οι γείτονες μας ετοιμάζουν σειρά μετά τη απ’αυτή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή και για τη ζωή του Μωάμεθ του Πορθητή. Σύμφωνα με τον παραγωγό σειρών Φιράτ Γκιουλγκέν εδώ και 1.5 χρόνο οι σεναριογράφοι γράφουν τα κείμενα για να είναι έτοιμα όλα για τα γυρίσματα αυτής της φιλόδοξης παραγωγής.


Δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα υποδύεται τον Μωάμεθ τον Πορθητή.



ΠΗΓΗ:


Ακτίνες,


onalert.gr


No comments:

Post a Comment