Saturday, January 8, 2011

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ





Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

============


Η νέα παρέμβαση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ δείχνει - για μια ακόμη φορά - ότι ο Σεβασμιότατος δεν φείδεται κόπων και μόχθων, ούτε στερείται πνεύματος ομολογίας έναντι οιουδήποτε για να ελέγξει τους εχθρούς του Ευαγγελίου.


Οι απανταχού της γης Ορθόδοξοι σεμνύνονται για το ομολογιακό σθένος του Σεβασμιότατου και του εύχονται έτη πολλά και ευφρόσυνα και φωτισμό νου για να ομολογεί πάντοτε με την ίδια παρρησία την αλήθεια του Ευαγγελίου.


ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ

____________


Το ότι οι παρεμβάσεις του ενοχλούν όλους τους εχθρούς του Ευαγγελίου αυτό δείχνει ότι βαδίζει στην ορθή πορεία επειδή οι εχθροί του Χριστού ενοχλούνται για την ορθόδοξη ομολογία του.


Πλην των αλλόθρησκων, των αιρετικών, των Οικουμενιστών, και των κάθε λογής νεωτεριστών ο Σεβασμιότατος είναι από χρόνια - ως γνωστόν - μόνιμος στόχος του γνωστού κληρικού της Πτολεμαίδας του βωμολόχου, του σκανδαλοποιού και του συστηματικού συκοφάντη, ο οποίος τον διασύρει αδίστακτα σε κάθε παρέμβαση που κάνει.


Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

________________


Το ίδιο έκανε και τώρα σε ένα από τα ιστολόγια που ελέγχει - με το ψευδώνυμο Ι. Κ. - αναφορικά με τη νέα παρέμβαση του Σεβασμιότατου εναντίον των Ισλαμιστών.


Παραθέτω σχετικό απόσπασμα του σχολίου του Ι.Κ. για να αντιληφθούν οι αναγνώστες τον τρόπο με τον οποίο ο γνωστός κληρικός της Πτολεμαίδος υποσκάπτει το Σεβασμιότατο.


“Τι θέλει να ειπεί πάλιν ο Πειραιώς; Ότι ο Ισλαμισμός είναι μια θρησκεία της βίας και ότι ο ιδρυτής της ο Μωάμεθ νυμφεύθηκε 8 γυναίκες;


Σε λαούς βέβαια που ζουν ακόμη με τον Μωσαϊκό νόμο, δηλ. με την ειδωλολατρία, όπως οι Ισλαμιστές, ισχύουν και με το παραπάνω και εμείς απλώς θέλουμε να βρεθούμε στο ρόλο του Δον Κιχώτη, κτυπώντας ανεμόμυλους, ενώ το σπίτι μας έχει ήδη πάρει φωτιά! Δεν κινδυνεύουμε από τους αδελφούς Ισλαμιστές, από τους αδελφούς Ορθοδόξους κινδυνεύουμε!


ΙΚ!!!”


Δον Κιχώτης, λοιπόν, ο Σεβασμιότατος για το γνωστό ΙΚ, και επίσκοπος, ο οποίος χτυπά ανεμόμυλους, αντί να χτυπά ... ορθόδοξους αδελφούς!!! Προσέξτε επίσης το “πάλιν” που χρησιμοποιεί που δείχνει πόσο πολύ ενοχλείται από τις παρεμβάσεις του Σεβασμιότατου. Δεν νομίζω ότι η κακοήθεια αυτού του κληρικού χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμό. Είναι ολοφάνερη ακόμη και στον εκ γενετής τυφλόν της ευαγγελικής παραβολής.


ΑΣ ΜΗΝ ΠΙΚΡΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ

_______________


Σε κάθε περίπτωση ο Σεβασμιότατος δεν πρέπει να πικραίνεται από τις επιθέσεις του μικροπρεπούς αυτού ανθρώπου. Ως καλώς γνωρίζει ο ίδιος κληρικός διασύρει συστηματικά και συκοφαντεί τους πάντες.


Είναι σε όλους γνωστές οι απίστευτες κακοήθειες που εξέμεσε με το ψευδώνυμο “Αμέθυστος” εναντίον του π. Σαράντη Σαράντου ενός ηρωικού κληρικού και πνευματικού πατέρα χιλιάδων πιστών, ο οποίος εμπνέει με την ακηλίδωτη ζωή του και το ορθόδοξο ομολογιακό του φρόνημα και ο οποίος είναι κάρφος στον οφθαλμό των εχθρών της Εκκλησίας αλλά και του ζηλόφθονου και μικροπρεπούς αυτού κληρικού.


ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

_____________


Γιατί, όμως, κάνω ειδική αναφορά για τον π. Σαράντη ή το Σεβασμιότατο Πειραιώς αφού ουδείς έχει ξεφύγει από τις επιθέσεις και την κακοήθειά του; Ούτε Άγιοι της Εκκλησίας - όπως ο Αγιος Ιουστίνος Πόποβιτς και ο Αγιος Κύριλλος- ή άγιες μορφές όπως ο π. Παίσιος και ο π. Πορφύριος δεν έχουν γλυτώσει από τις λυσσώδεις και αήθεις επιθέσεις του! Πώς θα ήταν επομένως δυνατόν να συμπεριφερθεί με κοσμιότητα προς τον Σεβασμιότατο;


Γι’ αυτό παρακαλούμε θερμά το Σεβασμιότατο να αγνοήσει τις επιθέσεις του μισόκαλου αυτού κληρικού και να προσεύχεται για την ψυχή του αλλά ταυτόχρονα ας ασκήσει όλο το κύρος και την πειθώ του έναντι όσων μπορούν και πρέπει να τον ελέγξουν.


Η χριστιανική αγάπη επιβάλλει ανυπερθέτως ο κληρικός αυτός να κρεμάσει το πετραχήλι και να απέλθει εις τα ίδια για να κυτάξει την ψυχή του.


ΛΙΑΝ ΕΥΦΡΑΝΕΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

__________________


Σε κάθε περίπτωση ο Αγιος Πειραιώς πρέπει να γνωρίζει ότι λίαν εύφρανε τους Ορθοδόξους και κατήσχυνεν τους αλλοθρήσκους η νέα παρέμβαση του εναντίον των Ισλαμιστών.


Ως πολύ ορθά τονίζει ο Σεβασμιότατος το Ισλάμ είναι μιά φονική θρησκεία η οποία εξαπλώθηκε διά πυρός και σιδήρου και η οποία εξολόθρευσε και ακόμη εξολοθρεύει όλους τους χριστιανικούς πληθυσμούς στην επικράτειά του όπως έδειξαν οι πρόσφατες αιματηρές επιθέσεις εναντίον των χριστιανών στη Ρωσία, την Τσετσενία, τη Νιγηρία και στην Αίγυπτο.


Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ

______________


Αν μη τι άλλο ο χυδαίος κληρικός της Πτολεμαίδας που διασύρει τον Αγιο Πειραιώς έπρεπε να έχει σκεφτεί ότι ο Αγιος Ευγένιος Ροντιόνωφ και ο Αγιος Δανιήλ Σισόγιωφ μαρτύρησαν πρόσφατα από τους οπαδούς του Κορανίου. Τι ζητά από το Σεβασμιότατο Πειραιώς ο χαμερπής κληρικός της Πτολεμαίδος; Να μην ελέγξει τους διώκτες σύγχρονων νεομαρτύρων Αγίων;


Σας ευχαριστούμε, Σεβασμιότατε, για τη νέα θαρραλέα σας παρέμβαση και σας παρακαλούμε να μην αποθαρρυνθείτε στο μέλλον να ελέγχετε τους εχθρούς της πίστεως, όσον και αν λυσσομανούν εναντίον σας οι κάθε λογής εχθροί του Ευαγγελίου.


Σας παρακαλούμε - για μια ακόμη φορά - να αγνοήσετε τα κοάσματα του βατράχου από το έλος της κακοήθειας που κατοικοεδρεύει. Σας παρακαλούμε θερμά να μην πικραίνεστε από την κακοήθεια του ελεεινού αυτού κληρικού ο οποίος έπρεπε από καιρό να έχει κρεμάσει το πετραχήλι και να απέλθει εις τα ίδια.

No comments:

Post a Comment