Wednesday, January 26, 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ... ΠΑΝΤΩΝ !!!


Του Γεωργίου Ντόνα

============

Αγαπητέ Παναγιώτη,

Δυστυχώς οδηγηθήκαμε στο μη παρέκει. Η Πατρίδα μας κατάντησε μια σωστή μπανανία, που όσο κι αν φωνάξουμε, δεν πρόκειται να βρούμε κάτι παρόμοιο ούτε στις πιο υποβαθμισμένες τριτοκοσμικές χώρες. Και το τραγικότερο αυτά που γράφω, δεν είναι υπερβολή αλλά κοινή πεποίθηση όσων συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε φυσιολογικά.

Τελευταίο αλλά όχι έσχατο σημείο κατάπτωσης η κατάληψη Δημοσίων κτιρίων μας ( και μάλιστα Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων – Νομική), από αλλοδαπούς εισβολείς – λαθρομετανάστες. Που ακούστηκε σε μια ευνοούμενη πολιτεία, να έχουν στην κυριολεξία πέσει τα σύνορα (απ’ ότι φαίνεται ηθελημένα και εγκληματικά με την κατάργηση π.χ. των περισσότερων στρατοπέδων στην παραμεθόριο) και να έχουμε καταντήσει ξέφραγο αμπέλι, στο οποίο ο καθένας μπαινοβγαίνει ανενόχλητα και χωρίς καμιά συστολή και φόβο εγκληματεί, κακουργηματεί, βιάζει, σκοτώνει και ΑΠΑΙΤΕΙ, καταλαμβάνοντας ξετσίπωτα και αδιάντροπα, δημόσιους χώρους και κτίρια, την αναγκαστική εγγραφή του στους επίσημους καταλόγους και τα μητρώα, των νόμιμων ημεδαπών πολιτών; Κι όμως και αυτό έγινε και είδαμε καταντροπιασμένοι και κατεξευτελισμένοι το Κράτος μας αδύναμο και παθητικό να παρακολουθεί και συγχρόνως να παραδίδεται στις άγριες ορέξεις αυτών των εισβολέων .!

Επειδή όμως τίποτε δεν γίνεται χωρίς κάποια προηγούμενη αιτία, ας θυμηθούμε επί τροχάδην τις τελευταίες αχαρακτήριστες ενέργειες δημοσίων φορέων που έδωσαν δικαίωμα σ’ αυτήν την ΒΕΒΗΛΩΣΗ:

1. Τα προ διετίας κατασκευασμένα επεισόδια και επιθετικά συλλαλητήρια φανατικών ορδών ανέλεγκτων μουσουλμάνων, με το δήθεν πρόσχημα της καταστροφής ενός κορανίου (που επικαλέσθηκε γνωστός τρομοκράτης και έμπορος ναρκωτικών κλεισμένος ήδη στις φυλακές) και τους βανδαλισμούς εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και των Ορθόδοξων Χριστιανικών Ναών και συμβόλων μας.

2. Η παραχώρηση στρατιωτικών εκτάσεων για την ίδρυση τζαμιού στην πρωτεύουσά μας με τα γνωστά επακόλουθα που συμβαίνουν παγκοσμίως με κέντρα τέτοιους χώρους και που μόνο στο άκουσμά τους τρομοκρατούν τους Χριστιανικούς λαούς.

3. Την συστηματική γκετοποίηση και ένταξη όλων αυτών των παρανόμων λαθρομεταναστών με κέντρα παρανόμως λειτουργούντα τζαμιά (που μόνο στην Αθήνα ξεπερνούν τα 400) στα οποία γίνεται η γνωστή φανατική πολιτικοθρησκευτική προπαγάνδα, εναντίον κάθε μη μουσουλμάνου (προσώπου ή συστήματος).

4. Την μεθοδευμένη υποβάθμιση ολοκλήρων περιοχών του κέντρου της Αθήνας και πολλών μεγαλουπόλεων στις οποίες παρατηρείται πλήρης αφελληνισμός (όχι μόνο πληθυσμιακός αλλά ακόμη και γλωσσικός.!) και διαμόρφωση συνθηκών τριτοκοσμικής (πακιστανικής, ιρανικής, αραβικής, αιγυπτιακής, τυνησιακής, κ.α.) πόλης ανάλογα με το πληθυσμιακό εθνικό στοιχείο το οποίο επικρατεί.

5. Την κρατική ανεκτικότητα απέναντι σ’ όλους αυτούς, με ακατανόητη μάλιστα και προκλητική συμπεριφορά κατά Ελλήνων Πολιτών της τελευταίες δεκαετίες. Εξηγούμαι ότι όλοι αυτοί λόγω και έργω χαρακτηρίζονται «φιλήσυχοι μετανάστες» και ΟΛΟΙ εμείς οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες να στιγματιζόμαστε ως ρατσιστές. Αποτέλεσμα να φοβόμαστε μέσα στο σπίτι μας, να νιώθουμε απροστάτευτοι από τους φορείς της Κρατικής Εξουσίας και να αναζητούνται άλλοι τρόποι αυτοάμυνας, όπως η φυγή από «καταληφθείσες» από τους λαθρομετανάστες περιοχές, ο περιορισμός και η αποφυγή κυκλοφορίας μετά τις απογευματινές ώρες, καθώς και η ίδρυση – οργάνωση Σωματείων και Συλλόγων για την αυτοπροστασία μας.!

6. Η παραχώρηση Δημοσίων χώρων και πλατειών μας για να συγκεντρώνονται όλοι αυτοί οι εισβολείς στις μεγάλες θρησκευτικές γιορτές τους ή για τις κοινές τους προσευχές. Δεν έχει παρέλθει πολύς καιρός από τις μαζικές αυτές προσευχές χιλιάδων μουσουλμάνων σε διάφορα σημεία της Αττικής με αποκορύφωμα εκείνες, στην πλατεία Κοτζιά και στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, δηλαδή μπροστά στη βιτρίνα μας και κάτω από τα μάτια του απαγχονισμένου Πατριάρχη του Γένους μας Γρηγορίου του Ε’ και των μεγάλων ηρώων μας, να παρακολουθούν την διδασκαλία των Ιμάμηδων που επίτηδες έφεραν από την Αίγυπτο…!

Μετά από αυτά και τόσα άλλα που καθημερινά συμβαίνουν στον δύσμοιρο τόπο μας είναι δυνατόν να μην καταλάβουν και τα Δημόσια Κτίρια και οτιδήποτε τους γουστάρει νιώθοντας αφεντικά σε ξένο τόπο;

Δεν προβαίνω σε βάρος τους βαρείς χαρακτηρισμούς γιατί τα βρήκαν και τα κάνουν. Ξαναρωτάω όμως με επίταση και ντροπή σε ποιο άλλο κράτος του κόσμου συμβαίνουν αυτά τα ανατριχιαστικά;

Για σκεφτείτε ένα καράβι που μπήκαν κάποιοι λαθρεπιβάτες μέσα και καταλαμβάνουν την Γέφυρα και ενώ ο καπετάνιος και οι ναύτες μπορούν και επιβάλλεται να εφαρμόσουν τον γνωστό ναυτικό νόμο αδρανούν και περιδεείς παρακολουθούν τα τεκταινόμενα! Θα φθάσει ποτέ αυτό το καράβι σε απάνεμο λιμάνι;

Ας διερωτηθούμε με σοβαρότητα αυτή την ύστατη ώρα γιατί πλέον έχουμε ξεπεράσει το χείλος του γκρεμού!

Ας αναγκάσουμε τους πολιτικούς μας να πάρουν ΑΜΕΣΑ τις όποιες απολύτως αναγκαίες αποφάσεις, γιατί μπροστά σ’ αυτό το πρόβλημα η οικονομική μας κατάσταση ωχριά και αποτελεί παιγνιδάκι.

Με τιμή,

Γεώργιος Ντόνας

Οικονομολόγος

No comments:

Post a Comment