Thursday, January 13, 2011

ΜΩΡΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ











Για πόσα πράγματα δεν έχουμε λόγο να δοξάζουμε τον Υψιστο!


Αν κάτι ελάχιστο πάει λάθος - τουλάχιστον με τους ανθρώπινους υπολογισμούς και τους νόμους της φύσεως - έχουμε τερατογενέσεις εντελώς ανεξήγητες με τα επιστημονικά κριτήρια.


Και όμως!


Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι διερωτούνται αν το σύμπαν από τον απέραντο μακρόκοσμο μέχρι τον θαυμαστό μικρόκοσμο, που λειτουργεί με απίστευτη τελειότητα, έχει ένα σοφό Δημιουργό που έθεσε τους φυσικούς νόμους και επιβλέπει την ομαλή λειτουργία τους!!!



ΜΩΡΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ

===========


Mωρό με κεφάλι βατράχου γεννήθηκε στο Νεπάλ. Ένα μωρό γεννήθηκε στο Νεπάλ, αλλά πέθανε μετά από μισή ώρα από τη γέννησή του. To παράξενο με το παιδί και τον θάνατο του ήταν ότι το παιδί έμοιαζε πιο πολύ με .... βάτραχο παρά με άνθρωπο.


Το μωρό γεννήθηκε το 2006 στην πόλη Charikot, στην περιφέρειας Dolakha του Νεπάλ, προσελκύοντας ένα τεράστιο αριθμό πολιτών για να δουν το παράξενο γεγονός.


Το μωρό ζύγιζε 2kg κατά τη γέννηση και γεννήθηκε μετά την κανονική εννεάμηνη κυοφορία. Το κεφαλι του παιδιού ήταν κυριολεκτικά βυθισμένο στο σώμα με τον λαιμό να μην ξεχωρίζει ενώ τα μάτια του ήταν τεράστια και με τα βίας συγκρατούνταν.


Η Suntali, ήδη μητέρα με δύο κανονικές κόρες, δεν έπασχε από κάποια ασθένεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ, ο πατέρας, είπε ότι δεν αισθάνεται καμία τύψη για το θάνατο το νεογέννητο μωρού λέγοντας χαρακτηριστικά "είμαι ευτυχής που δεν συνέβη τίποτε στη γυναίκα μου».


Χαρακτηριστικό είναι ότι έδειχνε το «τέρας» μέσα σε μια κατσαρόλα στους δρόμους στον κόσμο που είχε μάθει για την γέννηση του παιδιού.


Η είδηση για ένα τέτοιο μωρό ξαπλώθηκε και εκτός του νοσοκομείου και υπήρχαν εκατοντάδες που συγκεντρώθηκαν στο χώρο για να ρίξουν μια ματιά. Η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει για τον έλεγχο του πλήθους.




ΠΗΓΗ:


Ξυπλήστε ρε,


http://www.7news.gr/


2 comments:

  1. Εδώ έχουμε παπάδες που μέσα στο κεφάλι τους έχουνε βατράχια και κουάζουν στις "κρυφές" ιστοσελίδες τους και ασχολούμαστε με ένα άκακο βρέφος που έφυγε για την αγκαλιά του Θεού!Τα παπαβατράχια είναι ο κίνδυνος και οι "τερατογενεσεις" όχι τα βρέφη με κεφάλι βατράχου(!!!),σιγά τα αυγά...ένα "λελέκι" ή έστω έναν ΑΞΙΟ "πελεκάνο"να καθαρίσει τον τόπο απο τους παπαβάτραχους θα δούμε;;;

    ReplyDelete