Friday, January 7, 2011

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!


ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

===========


Νέα παλιανθρωπιά των Τούρκων στην Κωνσταντινούπολη. Κατά την τελετή της κατάδυσης του Σταυρού που τελούσε ο Παναγιότατος βγήκε ο Τούρκος ιμάμης και ούρλιαζε για να μολύνει την Ιερά Ακολουθία!


Αυτοί είναι τελικά οι Τούρκοι και ούτε πρόκειται ποτέ να αλλάξουν.


Το πρόβλημα είναι άλλο! Πότε εμείς θα αλλάξουμε μυαλά και θα σταματήσουμε να προωθούμε το Χριστόφια και τον ΓΑΠ, τους Νεοκύπριους, τον Μπουτάρη και το συνάφι τους στην εξουσία για να καταπροδώνουν τα δίκαια του Ελληνισμού;


Και πού είστε; Μην ξεχάσετε να κτίσετε τζαμιά στην Αθήνα, μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη και να παραδώσετε τα Οθωμανικά μνημεία της Κύπρου στους πράκτορες της Αγκυρας στη Νότια Κύπρο.


Σαν δεν ντρεπόμαστε!


Ούτε την κατάδυση του Σταυρού στο Βόσπορο δεν άφησαν ανενόχλητο τον Πατριάρχη να πραγματοποιήσει και οι δικοί μας ηγέτες διαγωνίζονται ποιος θα δείξει μεγαλύτερο ραγιαδισμό απέναντι στους προαιώνιους εχθρούς της πίστης και του Γένους μας.


Παραθέτουμε στη συνέχεια το ρεπορτάζ που μας έδωσε αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ - ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΙΜΑΜΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕ

=========



Ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος ήταν έτοιμος, πάνω στην Εξέδρα που ειδικά είχε στηθεί, για την τελετή του Σταυρού, βγήκε από το διπλανό τζαμί και άρχισε ο Τούρκος Ιμάμης τις ψαλμωδίες του που, σύμφωνα με όσα μας είπαν, τις τράβηξε δύο φορές παραπάνω από τον κανονικό χρόνο.


Φανερά εκνευρισμένος ο κ. Βαρθολομαίος, είπε «αφήστε τον να τελειώσει» και μετά έριξε τον Σταυρό, που του έφυγε από τα χέρια και έπεσε στην Εξέδρα, όπου τον σήκωσαν για να τον ρίξει στη θάλασσα.


Οι Τούρκοι, ξέρουν να είναι παλιάνθρωποι.


ΠΗΓΗ:


Χελλίνικ Ριβέντζ,


Ελεύθερη Ωρα


No comments:

Post a Comment