Monday, June 4, 2018

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ


ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση, παραθέσαμε αποκαλυπτικό άρθρο του κ. Απ. Ζουπανιώτη, εκδότη της Ομογενειακής εφημερίδας Greek News.

Συνοπτικά το άρθρο λέγει ότι, αν παραιτηθεί ο Αρχιεπίσκοπος τώρα “οικειοθελώς”, αυτό θα οδηγήσει σε κουκούλωμα της υπόθεσης, που αφορά την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου.

Ασφαλώς δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν έτσι έχουν τα πράγματα.

Αν, όμως, όντως, από το ταμείο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, λείπουν -όπως φημολογείται- εκατομμύρια δολλάρια, προκύπτουν δύο ερωτήματα:

Το ένα είναι ποιος είναι ο κακοδιαχειριστής του ταμείου και το δεύτερον ποιος είναι ο αποδέκτης των χρημάτων της κακοδιαχείρισης.

Αν (επαναλαμβάνουμε ΑΝ) η απάντηση στα πιο πάνω ερωτήματα είναι ότι η κακοδιαχείριση βαρύνει άνθρωπο του Πατριάρχη και αν ο παραλήπτης της κακοδιαχείρισης είναι “ο νοών νοείτω”, τότε ένα είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Δεν υπάρχει καμία ανθρωπίνη δύναμη, που μπορεί να σταματήσει την διαδικασία εκπαραθύρωσης του Αρχιεπισκόπου Δημήτριου, επειδή -ασφαλώς- ούτε όποιος τυχόν έκανε την λαδιά έχει την παραμικρή διάθεση να πληρώσει εκατομμύρια ή και να πάει φυλακή και να υποστεί έσχατο εξευτελισμό, αλλά ούτε και όποιος τυχόν θυλάκωσε τα χρήματα θέλει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ίδιο και όχι μόνον.

Οι πιο πάνω σκέψεις -φυσικά- ισχύουν ΜΟΝΟΝ, αν (τονίζουμε και υπογραμμίζουμε το αν) αποδειχτεί, ότι ο κακοδιαχειριστής του ταμείου είναι άνθρωπος του Οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου και αν ο αποδέκτης των χρημάτων είναι ο “νοών νοείτω”.

Αν, όμως τελικά αυτή είναι η αλήθεια, τότε ο Αρχιεπίκοπος Δημήτριος, θα εκδιωχθεί το ταχύτερον δυνατόν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κλωτσηδόν (και ει δυνατόν ατιμασμένος), από τον Θρόνο του, επειδή -με την παραμονή του στον Θρόνο- δεν μπορεί να κουκουλωθεί η τυχόν κακοδιαχείριση. 

No comments:

Post a Comment