Tuesday, June 26, 2018

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ


Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

Της κ. Ελένης Λωρίτου
=====

Στo Κολυμπάρι έθαψαν την πίστη και στις Πρέσπες την πατρίδα. Τα δύο σημεία αναφοράς της προδοσίας. Θα αγωνιστούμε εναντίον και των δύο. Πρώτα υπέρ της Ορθοδοξίας και ύστερα υπέρ της πατρίδος με την ιεράρχηση όπως πάντα έκαναν οι Έλληνες σε όλους τους αγώνες των. Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι τα θέματα της πίστεως δεν είναι τόσον εύληπτα, όσο είναι τα εθνικά θέματα, γι' αυτό οι προδότες Oικουμενιστές έμειναν στο απυρόβλητο και απήλαυσαν μία μακρά περίοδο χάριτος, έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα χαζοχαρούμενο και χαζοευλαβές ποίμνιο. Είναι λόγω του ότι ο λαός έμεινε ακατήχητος και με χαλαρή δογματική συνείδηση. 

Ας προσέξουμε ότι οι Οικουμενιστές επίσκοποι συν τω Αρχιεπισκόπω λούφαξαν για την προδοσία της Μακεδονίας, όπως ήταν αναμενόμενο, συνεπείς προς τα ανθελληνικά των κυρήγματα. Ως προς την μάσα όμως δεν ήταν και δεν είναι καθόλου ανθέλληνες τα παλιοτόμαρα! Παντού να θάψουν την Ελλάδα και να φάνε οι χαραμοφάηδες! Όλα για το σαρκίο οι σαρκολάτρες, λες και θα ζήσουν πόσα χρόνια πάνω σε αυτή τη γη, τυγχάνοντες όλοι γεροκούσιαλα! Ο άλλος ο ανεκδιήγητος πήγε να κάνει και αυτός  μεταμόσχευση στο Μαιάμι το γεροκούσιαλο, λες και άμα πεθάνει θα χαθεί η χρυσόβεργα. Αυτό το Μαιάμι κατασκευάζει μούμιες; Θα επιστρέψει δριμύτερος βρυκόλακας! Πήγαινε βρε ανόητε να προσκυνήσεις τον τάφο και νά ζητήσεις συγχώρεση από τους αγίους που εδίωξες και άσε τους μαιμουδισμούς και τα Μαιάμια! Και με τίνος λεφτά τα κάνεις όλα αυτά, που οι άλλοι οι συνταξιούχοι, είναι ανασφάλιστοι και δεν έχουν να πάρουν τα φάρμακά τους για να  συντηρηθούν στη ζωή για να προστατεύουν με μία σύνταξη τα πτωχευμένα εγγονάκια τους; Παλιόμουτρα!

Πιστεύουμε ότι και τα δύο θέματα, τα δογματικά και τα εθνικά, θα πορευτούνε παράλληλα. Τα εθνικά θέματα θα βοηθήσουν το λαό να καταλάβει το μέγεθος της προδοσίας της πίστεως εκ μέρους των παγκοσμιοποιητών Οικουμενιστών επισκόπων. Τα δε εθνικά θέματα θα τεθούν υπό την ευλογία του Τριαδικού Θεού, όπως πάντα τα έθεσαν οι πατέρες μας. Το όνομα του Τριαδικού Θεού έχει μπει στην κορωνίδα του Ελληνικού Συντάγματος και κανείς άθεος, εθνοπροδότης, Τσιπροκαμμένος δεν μπορεί να διαταράξει την προαιώνια σχέση και ιεράρχηση του Ελληνισμού προς το θείον, από την εποχή του αγνώστου Θεού μέχρι την εποχή της επίγνωσης του Αληθινού Τριαδικού Θεού και της ανάπτυξης των  ανυπέρβλητων σε μεγαλείο θεολογικών   γραμμάτων, που αυτοί πάνε να διαλύσουν με το ουσιαστικό κλείσιμο των θεολογικών σχολών και την ίδρυση των ισλαμικών. Δεν είναι απλώς θέμα μισθοδοσίας του κλήρου, που μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Αρκετό δημοσιουπαλληλίκι στις τάξεις του κλήρου. Για κανένα θέμα δεν κουνήθηκαν και δεν χάλασαν την ζαχαρένια τους. Αρκετές χρυσές καριέρες του κάθε παπαδάκου και του κάθε θεολογάκου. Χωρίς να παρεξηγηθώ θα τους άξιζε και λίγη επαιτεία. Αυτό θα τους συνέτιζε, θα τους βοηθούσε να αποκτήσουν ταπεινό φρόνημα, να κατανοήσουν ότι είναι διακονητές ψυχών. Αυτό θα ήταν κάπως ευεργετικό και βοηθητικό για την κάθαρση του κλήρου απο τον επαγγελματισμό. Τόλμησαν να σηκώσουν και χέρια τα βόδια! Ο κάθε αγράμματος ήρθε να κάνει την "λειτουργική αναγέννηση" να διορθώσει δηλαδή τον Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο και τον Άγιο Ιωάννη Δαμασκηνό. Βρε πάρε το μπουζούκι σου, βλαχομπουζουξή! και γύρνα στην ταβέρνα σου κοκκινογέννη! για σένα τα λέω! Ναί! καλά το κατάλαβες, για σένα νεκροθάφτη! και όλους τους ομοίους σου! Άρχισε η αιρετική Aκαδημία του Δημητριάδος να προπαγανδίζει το Ισλάμ, για να καταλήξουμε στην άλωση των ορθοδόξων θεολογικών σχολών και την εποίκηση της Ελλάδος από τους λαθρομετανάστες.

Καθόλου λοιπόν δεν με μέλει γι’ αυτούς, που θεώρησαν την ιερωσύνη βιοπορισμό. Κάτι που είναι εύλογο για το κάθε επάγγελμα, δεν είναι όμως εύλογο για την ιερωσύνη. Τους καλούς ποιμένες θα τους βιοπορήσει ο πιστός λαός. Αυτό που με μέλει είναι η διάρρηξη των δεσμών της Ελλάδος ως πνεύμα και ως πολιτική ύπαρξη, με την πατροπαράδοτη ορθοδοξία και ορθοπραξία της. Ο δεσμός αυτός είναι άρρηκτος και η συναλληλία τους εξασφαλίζει την επιβίωση του Ελληνισμού ως πνεύμα και πολιτική οντότητα και την ευεργεσία της εκκλησίας ως κοινωνικού θεσμού με προνόμια προστατευόμενα υπό την έννομο τάξη της πατρίδος. Δεν πρέπει λοιπόν ο αγώνας να είναι μονομερής μόνο εθνικός ή μόνο αντιΚολυμπαριστικός, αλλά κοινός. Αν είναι δυνατόν τα δόγματα να μπούν μέσα στα γήπεδα. Ο εχθρός είναι κοινός! Το ξέρουμε ότι οι Οικουμενιστές θα διαρρήξουν τα ιμάτιά τους. Η ποδοσφαιροποίηση, θα πούνε, της εκκλησιαστικής ζωής! Μας τα έχουν ξαναπεί. Αυτούς τους βολεύει η προνομοποίηση της εκκλησιαστικής ζωής ανάμεσα στην διεφθαρμένη και ξεπουλημένη επισκοπική ελίτ, που είναι ξένη πρός το ευαγγελικό μήνυμα "ουκ ήλθον διακονηθήναι αλλά διακονήσαι"!

Υ.Γ. Επί του πιεστηρίου! Μόλις πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του επισκόπου Λαρίσσης Ιγνατίου, ο οποίος είχε μεταβεί στο Μαιάμι των Η.Π.Α. για μεταμόσχευση. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να συγχωρήσει τις αμαρτίες του και τον σκανδαλισμό που προξένησε στην Εκκλησία με την διαγωγή του σε πολλά θέματα, που δεν είναι του παρόντος. Κοινή μοίρα όλων των θνητών είναι ο θάνατος, για να μην επιμηκύνεται ο εφάμαρτος βίος του ανθρώπου. Ένα πρακτικό συμπέρασμα του θέματος είναι, ότι όποιος πάει στο Μαιάμι πεθαίνει. Το Μαιάμι καταλήγει να είναι ένα όνομα γρουσούζικο! Εκ βάθους ψυχής ευχόμεθα στον εκλιπόντα επίσκοπο "Καλή Ανάσταση"!

No comments:

Post a Comment