Tuesday, June 12, 2018

Ο "ΘΡΙΑΜΒΟΣ" ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!


Ο "ΘΡΙΑΜΒΟΣ" ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Θρίαμβος -κατά τον αχαίρευτο πρωθυπουργό μας- η προδοσία με τους Σκοπιανούς.!!!

1.) Θα αναγνωρίσουμε έθνος Μακεδόνων, 
2.) Θα αναγνωρίσουμε γλώσσα Μακεδονική, 
3.) Θα τους δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας, αλλά κατά τα άλλα (ποια άλλα;) επετεύχθη θρίαμβος.!!!

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ένα μάτσο προδότες και ο οππορτιουνίστας Καμμένος, εκτός από φαιδρός, είναι και παλιάνθρωπος.

Αν ήθελε θα απέσυρε την στήριξη στην κυβέρνηση, για να πάμε σε εκλογές. Πλην, όμως, μας ανήγγειλε ήδη, ότι τέτοια πρόθεση δεν έχει.

Προς το παρόν -τουλάχιστον- η αντίδραση των άλλων κομμάτων είναι υποτονική. Δηλαδή λένε -όσοι λένε- ότι θα καταψηφίσουν την συμφωνία όταν έρθει στην Βουλή, αλλά δεν ακούσαμε κανένα να πει ότι θα υπάρξει μαζική παραίτηση των βουλευτών της αντιπολίτευσης, για να οδηγηθούμε σε εκλογές.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει, επίσης, την δυνατότητα να ρίξει τον Τσίπρα, αν παραιτηθεί από το Προεδρικο αξίωμα. Αν πάλιν επιλέξει να μην παραιτηθεί, το Σύνταγμα του παρέχει την δυνατότητα να οδηγήσει την χώρα σε Δημοψήφισμα. Ο διάλογος, πάντως, που είχε με τον Τσίπρα, μετά την Συμφωνία, δεν δίνει καμία ελπίδα ότι θα τηρήσει πατριωτική στάση.

Και η Εκκλησία; Ποια Εκκλησία; Ο κομισσάριος του Τσίπρα στην Εκκλησία Ιερώνυμος -γράφε Συριζώνυμος- θα υποβοηθήσει, όπως μπορεί, την επί θύραις προδοσία.

Τι μένει επομένως;

Η αντίδραση του λαού, ο οποίος στην συντριπτική του πλειοψηφία αρνείται κατηγορηματικά να προδώσει την Μακεδονία μας, την Ελλάδα μας και την Ιστορία μας.

Στις Πρέσπες πρέπει να γίνει Πανελλήνιο Συλλαλητήριο, που να ξεπεράσει σε αριθμό τους συγκεντρωθέντες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονική, για να εμποδίσει με δυναμικά μέτρα (όχι απλά με φουστανέλλες, σημαίες και τραγούδια) τον Πήλιο Γούση, που παριστάνει τον πρωθυπουργό, να ασελγήσει κτηνωδώς σε βάρος των ιερών και των οσίων της Μακεδονίας μας.

Ο πατριωτικός Ελληνικός λαός πρέπει να πιέσει αφόρητα τους βουλευτές της Μακεδονίας και άλλων περιοχών για να παραιτηθούν ομαδικά, ώστε να οδηγηθούμε σε εκλογές και να απαλλαγούμε από το άγος των προδοτών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ελπίζουμε οι Μητροπολίτες της Μακεδονίας, αλλά και άλλων διαμερισμάτων της πατρίδας μας, καθώς επίσης το Άγιον Όρος, ότι θα διαχωρίσουν την ευθύνη τους από τον Αρχιεπίσκοπο της αισχύνης και θα ηγηθούν της πατριωτικής αντίστασης του Ελληνικού λαού.

O επίλογος της προδοσίας των Τσίπρα, Καμμένου και Κοτζιά πρέπει να γραφτεί στο Γουδί. 

1 comment:

  1. Ας ετοιμαζομαστε μετά τη αναγνωριση της "Βόρειας Μακεδονίας" και για την αναγνώριση της "Βορειου Κύπρου" και γιατί οχι και της "Δυτικής Θράκης". Είναι όμως αργά, πολύ αργά για δάκρυα. Τρεις φορές ο Ελληνικός λαός υπεπεσε στο ίδιο σφάλμα. Έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτό το αλλοπροσαλλο συνοθυλευμα που μας κυβερνα. Σοφα παρατηρεί ο Σαραντος Καργακος: "Δέν τό κατανοω. Πρός τί αυτός ο κακοφανισμός; Γιά κάθε περί προσώπων, καί μάλιστα εκπροσώπων, εκλογή δέν ισχύει τό παροιμιακό «τοιουτοι επρεπεν ημιν αρχιερεις;» Πως μπορεί ο λαός νά απαιτεί καλύτερους εκπροσώπους από τόν εαυτό του; Οι εκλεγμένοι πολιτικοί μας αξίζουν οσο αξίζουμε κι εμεις.

    Η ψηφος, διδάσκαμε καί γράφαμε παλιά, ειναι συνείδηση καί συνάμα ευθύνη. Γιά ο,τι κακό επραξαν ή θά πράξουν οι εκλεγέντες πολιτικοί, υπεύθυνοι δέν ειναι μόνον αυτοί· υπεύθυνο ειναι καί τό εκλογικό σωμα. Αφότου μέ τήν ψηφο μας –και τήν ανοχή μας- εγκαθιδρύσαμε τή δικτατορία των ανευθύνων, ηταν φυσικό η ανευθυνότητα νά γίνει πολιτικό πεπρωμένο μας. Κάτι σάν «κισμέτ».

    Ὅταν ο λαός, αντί νά ψηφίζει τόν σοβαρό καί τόν αυστηρό –καί τέτοιοι, πιστεύω υπάρχουν σέ ολα τά ψηφοδέλτια-, ψηφίζει τόν σαχλό καί τόν τσαλαφό, πως μπορει νά απαιτεί ποιότητα πολιτικης; Συχνά κατά τήν μεταπολιτευτική περίοδο η Βουλή εμοιαζε μέ «θίασο ποικιλιων». Εξ αιτίας της γελοιότητας πού μας προσφέρουν – ευτυχως οχι ολοι- οι πολιτικοί, κινδυνεύουν νά μείνουν ανεργοι οι ευθυμογράφοι καί οι γελοιογράφοι. Εχουμε αναρωτηθει γιατί εσβησε τό πιό ακμαιο εδος του ελληνικού θεάτρου, η επιθεώρηση; Ειναι απλό: τό μεγάλο «ατού» των επιθεωρήσεων ηταν η σάτιρα κατά των πολιτικων. Κάτι σήμερα περιττό. Διότι σήμερα κάποιοι πολιτικοί παράγουν περισσότερο γέλιο απ’ οσο αν τούς παρωδουσαν κάποιοι ηθοποιοί.

    Εχω παρατηρήσει οτι συχνά μιά πολιτικην φωτογραφία παράγει γέλωτα περσσότερο από μιά καλή γελοιογραφία."

    ReplyDelete