Monday, June 25, 2018

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ!


Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Δεν μας έφταναν όσα κατά συρροήν κάνει ο Παναγιώτατος, που γκρεμίζουν συστηματικά συνειδήσεις, τώρα έρχεται -για μια ακόμη φορά- να μας προκαλέσει, να μας σκανδαλίσει και να μας αποκαρδιώσει.

Τι έκανε αυτή την φορά;

Στέλλει τον γνωστό και μη εξαιρετέο -και οπωσδήποτε καθαιρετέο- Μητροπολίτη Σικάγου Ναθαναήλ, να τον εκπροσωπήσει στην πανήγυρι της Πατριαρχικής Μονής της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Αστόρια.

Βεβαίως ουδείς εκπλήττεται πια με τις πρωτοβουλίες του Παναγιώτατου, επειδή το γκρέμισμα συνειδήσεων είναι έργον στο οποίο επιδίδεται συνειδητά επί καθημερινής βάσεως.

Συνιστά ιταμή πρόκληση, εκ μέρους σας, Παναγιώτατε, να στείλετε στη Νέα Υόρκη τον άρτι χειροτονηθέντα Οικουμενιστή, Κολυμπαρίτη, Νεορθόδοξο, Νεονικολαίτη, νεωτεριστή και ορισμένα άλλα Μητροπολίτη Σικάγου Ναθαναήλ, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ποια συναισθήματα τρέφουν οι πιστοί προς το πρόσωπο του αλλοτριεπίσκοπου του Σικάγου. 

Γιατί το κάνετε αυτό Παναγιώτατε;

1.) Για να μας πείτε ότι είστε πλάι του όση κριτική και να δεχτεί;

2.) Για να μας προκαλέσετε και να μας σκανδαλίσετε;

3.) Για να στείλετε σαφές μήνυμα στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο ότι ο λόγος σας είναι νόμος και τα ψωμιά του στον Θρόνο της Αμερικής έναι μετρημένα;

4.) Μήπως για να προλάβετε τις όποιες αντιδράσεις ήθελαν σημειωθεί, όταν θα μας στείλετε είτε τον Γαλλίας Εμμανουήλ, είτε τον Προύσσης Ελπιδοφόρο, είτε των Δαρδανελλίων Νικήτα, είτε κάποιο άλλο του ιδίου φυράματος;

Παναγιώτατε είμαστε υποχρεωμένοι να σας υπενθυμίσουμε -για μια ακόμη φορά- ότι είστε θνητός. Ότι, όπως όλοι μας, έτσι και εσείς, αργά ή γρήγορα, θα βρεθούμε στον Θρόνο του Δικαιοκρίτη για να δώσουμε λόγο για όσες ανομίες κάναμε.

Παναγιώτατε! Είστε 78 χρόνων και βασανίζεστε από φοβερή ασθένεια, για την οποία καθημερινά παρακαλούμε τον Θεό να σας ιάσει.

Δεν είναι δυνατό ο Οικουμενικός Πατριάρχης να εκλέγει και να χειροτονεί ακατάλληλα πρόσωπα ως επισκόπους.

Σας παρακαλούμε θερμά και υικά μη μας στείλετε τον Σεβ. Σικάγου στη Νέα Υόρκη.

Στείλτε μας, for a change, ιεράρχη με φόβο Θεού, για να λαμπρύνει, με την παρουσία του, την πανήγυρι της Μονής.

No comments:

Post a Comment