Tuesday, June 26, 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΘΩΝΑ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΘΩΝΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Χαιρετίζουμε, με ενθουσιασμό, την έκδοση Ανακοίνωσης της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους για την Μακεδονία μας, που παραθέσαμε στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση.

Το Άγιον Όρος βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού που αρνείται να παραδώσει στους Σκοπιανούς στον εχθρό την γλώσσα, την Ιστορία, το όνομα και την ταυτότητα της Μακεδονίας.

Το Άγιον Όρος βρισκόταν πάντοτε στην εμπροσθοφυλακή των αγώνων του λαού μας και νιώθει ως χρέος να κρατά ψηλά την σημαία των εθνικών μας προσδοκιών.

Η συνθηκολόγηση των Πρεσπών, που συνομολόγησαν οι προδοτοφασίστες Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς, αφήνει ελεύθερο το πεδίο για τις αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπιανών, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν όλη την Μακεδονία του Αγίου Όρους μη εξαιρουμένου.

Άρα η Ιερά Κοινότητα έχει ένα επιπλέον λόγο να μιλά με παρρησία για την συντελεισθείσα προδοσία.

Αναμένουμε ότι οι σεβαστοί και αγαπητοί πατέρες του Αγίου Όρους θα παραμείνουν εδραίοι και αμετακίνητοι στην εθνοπρεπή στάση που διατυπώνει η Ανακοίνωσή τους. 

Γι’ αυτό είναι αδιανόητο να υποδεχθούν τον Τσίπρα, αν θελήσει να επισκεφθεί το Άγιον Όρος.

1.) Διότι ο σκοπός της επίσκεψής του θα είναι καθαρά ψηφοθηρικός.

2.) Διότι παρόλες τις θεατρικές παραστάσεις μπροστά στο θαυματουργό εικόνισμα του "Άξιον εστί" εξακολουθεί να συζεί αστεφάνωτος με την δωδεκαθείστρια μητέρα των παιδιών του και να έχει τα παιδάκια του αβάπτιστα λες και είναι Τουρκάκια τα καυμένα.

3.) Διότι ψήφισε πολλούς αντιχριστιανικούς νόμους και για την παιδεία και για το οικογενειακό δίκαιο, αλλά και

4.) Διότι ξεπουλά με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο όλα τα εθνικά θέματα του Ελληνισμού.

Η τυχόν επίσκεψη του Τσίπρα στον Άγιον Όρος θα προκαλέσει βαθύτατο πόνο και μεγάλο σκανδαλισμό στους πιστούς, επειδή -δικαίως- θα ερμηνευτεί ως προδοσία της πίστεως και της πατρίδας, για να εξασφαλιστούν κονδύλια από τον ΕΣΠΑ.

Αλίμονον αν το Άγιον Όρος πέσει τόσο χαμηλά.!

Φτάνει η απογοήτευση, η πικρία και ο σκανδαλισμός που μας πότισαν πολλές Αγιορειτικές Μονές με την χλιαρή στάση που έδειξαν για την οικουμενιστική Σύνοδο της Κρήτης.

No comments:

Post a Comment