Saturday, June 16, 2018

O ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ

Ο λαός να αποτρέψει την προδοσία!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στον “Πρωινό λόγο” την ακόλουθη είδηση:

“Δύσκολα θα μετακινηθούν όσοι θελήσουν αύριο να δώσου το «παρών» στο συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει οι Παμμακεδονικές ενώσεις με ραντεβού στο Πισοδέρι στη Βίγλα, ενάντια στην υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια.

Ήδη από χθες παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα σε όλο τον νομό Καστοριάς, με πολίτες που θέλουν να μεταβούν στο σημείο, είτε με τα προσωπικά τους ΙΧ αυτοκίνητα είτε με τα μισθωμένα λεωφορεία από το Δήμο Καστοριάς. Ωστόσο αυτό αρχίζει να φαντάζει δύσκολο, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της sentra.com.gr κλείσουν οι δρόμοι που οδηγούν στη Βίγλα και τις Πρέσπες από όλες τις πλευρές.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων μέσω των Κορεστείων που είναι και ο πιο σύντομος δρόμος από την Καστοριά, ενώ ερωτήματα εγείρονται στο αν θα είναι ανοιχτός ο δρόμος και η πρόσβαση είτε μέσω Βιτσίου ή είτε μέσω Αμυνταίου.

Το σίγουρο πάντως είναι πως στο σημείο προς τις Πρέσπες όπου θα συναντηθούν οι δύο πρωθυπουργοί για την υπογραφή της συμφωνίας θα είναι απροσπέλαστο.

Με νεότερες πληροφορίες μας, πολλά τμήματα και της Εγνατίας Οδού θα είναι κλειστά, με επικρατέστερο αυτό της Σιάτιστας.”

Δεν περιμένω τίποτα καλύτερο από τους κατσαμπλιάδες που μας κυβερνούν.

Πρόκειται για προδότες και φασίστες, οι οποίοι περιφρονούν προκλητικά την πατριωτική στάση του 70% των Ελλήνων.

Δεν ξέρω πόσοι διαδηλωτές θα μπορέσουν τελικά να παραστούν στον τόπο της προδοσίας και αν θα τους επιτρέψουν να πλησιάσουν στο σημείο της υπογραφής της Ανταλκίδειας ειρήνης.

Αυτοί που θα μπορέσουν, όμως, τελικά να πάνε, δεν είναι σωστό να περιοριστούν στα πανώ, στα θούρια, στα τραγούδια, στα συνθήματα και στις αποδοκιμασίες.

Είναι απολύτως επιβεβλημένο να κινηθούν δυναμικά και μαχητικά ώστε ει δυνατόν να αποτρέψουν την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας.

Το δημοκρατικό πολίτευμα της πατρίδας μας ουσιαστικά έχει καταργηθεί απο τους σφετεριστές της εξουσίας. Η κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και παραδίδει αμαχητί ταυτότητα, γλώσσα, σύμβολα, Ιστορία, λιμάνια και ΑΟΖ στον εχθρό.

Οι Ελληνες έχουν συνταγματικό δικαίωμα ή καλύτερα υποχρέωση να αντισταθούν μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Όσοι τους εμποδίσουν να αντισταθούν είναι φασίστες.

No comments:

Post a Comment