Tuesday, June 19, 2018

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ π. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ π. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Όλα τα κόμματα, από την άκρα δεξιά ως την άκρα αριστερά, μίλησαν για την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Τα πλείστα εξέδωσαν πατριωτικές Ανακοινώσεις. Τα κοινοβουλευτικά κόμματα τήρησαν εθνοπρεπή στάση στην συζήτηση στην βουλή.

Μόνον τα δύο κόμματα του φασισμού και της προδοσίας, ήτοι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, τήρησαν προδοτική στάση.

Ενώ, λοιπόν, όλα τα κόμματα μίλησαν για την Μακεδονία μας, τα πλείστα πατριωτικά και δύο αντεθνικά, μόνον ένα κόμμα έβγαλε κατά το δη λεγόμενο τον σκασμό.

Ποιό είναι αυτό το κόμμα;

Οι Μακρακιστές του σεβαστού π. Βασίλειου Βολουδάκη, που είναι γνωστοί ως “Κοινωνία”, και οι οποίοι έχουν την προπέτεια να θεωρούν τον εαυτό τους συνεχιστές της πολιτικής του Καποδιστρίου.

Λες και ο Καποδίστριας ήταν πολιτικός που θα πρόδωνε την Μακεδονία.!!! Ούτε ο Τσίπρας να ήταν.!!!

Γιατί, άραγε, η αιδήμων σιωπή του κόμματος του σεβαστού π. Βασιλείου;

Απλούστατα ο σεβαστός π. Βασίλειος Βολουδάκης, έχει αναδειχθεί (ο Θεός ξέρει για ποιούς λόγους προφανώς πάντως όχι που τον τιμούν) στον μεγαλύτερο αναξιοπρεπή γλύφτη του δοσίλογου Οικουμενιστή και εθνομειοδότη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Αυτόν προβάλλει συστηματικά και από τον “Ορθόδοξο Τύπο” και από το έντυπο της ενορίας του.

Έτσι τώρα το κόμμα του δεν θέλει να εκδώσει ανακοίνωση υπέρ της Μακεδονίας, για να πλέει πλησίστιο με τον Αρχιεπίσκοπο της αισχύνης.

Σας καθιστούμε προσωπικά υπεύθυνο, σεβαστέ π. Βασίλειε, να εκδώσετε ΑΜΕΣΩΣ (και όταν λέμε ΑΜΕΣΩΣ εννοούμε ΑΜΕΣΩΣ, ει δυνατόν αυθημερόν το πολύ έως αύριο) πατριωτική Ανακοίνωση για την Μακεδονία μας, αλλιώς, εκτός από κακόδοξος (ως Μακρακιστής), θα καθιερωθείτε στην συνείδηση του κόσμου και ως εθνομειοδότης.

Θα επανέλθω -συν Θεώ- σύντομα, για να δείξω με ποιο τρόπο έχει καταστήσει τον "Ορθόδοξο Τύπο" όργανο του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου.

No comments:

Post a Comment