Sunday, June 17, 2018

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟ


ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟ

Του κ. Βασίλη Κερμενιώτη
=====

Επειδή κάποιοι "παρεξηγήθηκαν" για το σχόλιο που έγραψα σε προηγούμενη ανάρτηση για τον μητρ. Καλαμαριάς Ιουστίνο, θα ήθελα να τους πω τα εξής:

1ον. Θα υπερασπίσει (ο κ. Ιουστίνος) τη μνήμη του Πατρός Αυγουστίνου που την προσέβαλε βάναυσα ο μητρ. Χριστουπόλεως Μακάριος; Θα γράψει άρθρο-απάντηση κλείνοντας το απύλωτο στόμα του εν λόγω Φαναριώτη Οικουμενιστή;

2ον. Γιατί το 2013 δεν αντέδρασε όταν ένας άλλος Οικουμενιστής του Φαναρίου, ο Προικοννήσου Ιωσήφ εξέμεσε το ψέμα ότι τάχα ο Πατήρ Αυγουστίνος "ζήτησε συγνώμη από τον Πατριάρχη Δημήτριο για την διακοπή μνημόνευσης που είχε κάνει στον Αθηναγόρα"; Ήταν παρόν στην αίθουσα της Φλώρινας όταν ειπώθηκε αυτή η συκοφαντία. Δεν μίλησε. Δεν είπε λέξη! Τσιμουδιά!

3ον. Γιατί δεν υπερασπίστηκε τον Πατέρα Αυγουστίνο, (τον οποίο δήθεν "σέβεται" και "αγαπά") απέναντι στην φρικτή συκοφαντία που εξέμεσαν κάποιοι του Πατριαρχείου, ότι δήθεν, ο Πατήρ Αυγουστίνος πλαστογράφησε την προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού "Τον Πάπα να καταράσθε"; Παλαιότερα ήταν ο π. Τσέτσης και τελευταία ένας νεαρός αρχιμανδρίτης του Πατριαρχείου σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι FLASH TV που εκπέμπει στη Β. Ελλάδα. Ο κληρικός που πήρε την συνέντευξη είναι ιερέας της μητροπόλεως Φλωρίνης και έδειξε να συμφωνεί με τη συκοφαντία! 

Ερωτώ: Γιατί ο κ. Μπαρδάκας δεν εισηγήθηκε στον μητροπολίτη Φλωρίνης Θεόκλητο να υποχρεώσει τον κληρικό του να ζητήσει δημόσια συγνώμη; Αν σ' εκείνη την εκπομπή συκοφαντείτο ο κ. Ιουστίνος πιστεύω ότι ο εν λόγω παπάς θα είχε αποπεμφεί σε χρόνο dt από το FLASH TV.

Εν τέλει οι "ευαισθησίες" του κ. Μπαρδάκα προς τον π. Αυγουστίνο φτάνουν μέχρι του σημείου να μην διαταραχθούν οι ειδυλιακές σχέσεις που είχε πάντα με τους φίλους του Οικουμενιστές!

ΠΗΓΗ:

Ακτίνες

No comments:

Post a Comment