Saturday, June 2, 2018

Η ΕΥΒΟΙΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ



Η Εύβοια υποδέχτηκε, με κάθε τιμή, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος μετέβη στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαβίδ της Ευβοίας, για τις εορτές που διοργανώνει ο Μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσόστομος, για την Αγιοκατάταξη του Οσίου Ιακώβου Τσαλίκη.

Ο ευσεβής ορθόδοξος Ελληνικός λαός τιμά και σέβεται τον Πατριάρχη του Γένους μας και βρίσκει πάντοτε την ευκαιρία να εκδηλώσει τα πηγαία του συναισθήματα προς τον Παναγιώτατο.

Ας προσέξει, λοιπόν, ο Παναγιώτατος να μην γκρεμίσει στην συνείδηση του Έλληνα, τον σεβασμό, που αείποτε έτρεφε, προς τον πρώτο τη τάξει επίσκοπο της Εκκλησίας.

Οι ατέλειωτες οικουμενιστικές ασχημίες, οι νεωτερισμοί και η εκκοσμίκευση, η παρουσία του Παναγιώτατου σε οικολογικά και οικονομικά φόρα, ο αυταρχισμός που τον διακρίνει κτλ. υποσκάπτουν στην συνείδηση των Ελλήνων, αλλά και όλων των Ορθοδόξων, το κύρος του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

1 comment:

  1. Προσωπικά, κε Τελεβαντο, δεν έχω κανένα σεβασμό στο πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου. Εκτός και αν αποκηρύξει δημοσίως τα οικουμενιστικα και άλλα κατορθώματα του.

    ReplyDelete