Friday, October 5, 2018

ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΩΔΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ


ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΩΔΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Του ιατρού κ. Λυκούργου Νάνη 
=====

Еίναι φανερό ότι η αδίστακτη δράκα-μειοψηφία των αντιχρίστων συριζαίων μηδενιστών που διά τας αμαρτίας μας κάθησαν στο σβέρκο μας επέλεξε τον πόλεμο.

Θα τον έχει. Παρόλο που η θλιβερή εκκλησιαστική διοίκηση, υπό την αχυρένια ηγεσία του “χάρτινου επιτελάρχη” πλην επαινετέων εξαιρέσεων, έχει συμβιβασθεί μαζί τους, η ΠΕΘ και το πλήρωμα της Εκκλησίας δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στο μαρξιστικό και εθνομηδενιστικό λίβα που εκπορεύεται από το ΥΠΕΠΘ και απειλεί να αποξηράνει (με τη βοήθεια του θλιβερού "ΚΑΙΡΟΥ" για να μην ξεχνάμε...) κάθε ικμάδα ορθοδόξου πνευματικότητας στον ιερό χώρο της πάλαι ποτέ εθνικής μας παιδείας.

Επικαλούνται χωρίς ντροπή τη νομιμότητα και το σεβασμό των αποφάσεων εκείνοι που επέδειξαν βαθύτατη περιφρόνηση στην καταπελτώδη απόφαση του ΣΤΕ για τα μεταλλαγμένα και εκτρωματικά "Νέα Θρησκευτικά", παρέχοντας χείριστο παράδειγμα αναρχίας στον ελληνικό λαό! 

Απαιτείται συστράτευση όλων εκείνων των υγιών δυνάμεων εναντίον των επιλογών της αντίχριστης κυβερνώσας λαίλαπας. Εκκλησία δεν είναι μόνο ο "χάρτινος επιτελάρχης", η αποτυχημένη "τριμελής εξ αρχιερέων επιτροπή" που "τα έκανε μαντάρα" κατά το δη λεγόμενο διαπραγματευόμενη με τον αντίχριστο Καίσαρα και η πλειοψηφία των κοιμωμένων και σιωπώντων επισκόπων. Είναι το σύνολο κλήρου και λαού. Θα αγωνισθούμε μέχρις εσχάτων ερήμην των ριψάσπιδων "ποιμένων"!

No comments:

Post a Comment