Monday, June 25, 2018

ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ



Με την αποδοκιμασία προδότη υποδέχτηκαν οι Έλληνες της Αγγλίας τον κ. Τσίπρα.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό αυτό που συμβαίνει καθ' άπασαν την Ελληνική επικράτεια και επέκεινα.

Οι προδότες Καμμένος, Τσίπρας και Κοτζιάς γίνονται αντικείμενο έντονων αποδοκιμασιών από τους Έλληνες όπου και αν παρουσιαστούν.

Το αγωνιστικό φρόνημα πρέπει να χαλυβδωθεί.

Δεν θα παραδώσουμε την Μακεδονία μας στον εχθρό, επειδή έτσι αποφάσισαν οι προδοτοφασίστες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Και ας μην ξεχνούμε ότι δεν είναι μόνον η Μακεδονία που προδόθηκε. Είναι έτοιμοι να θάψουν την Βόρειο Ήπειρο.

4 comments:

  1. Στό Κολυμπάρι έθαψαν την πίστη και στίς Πρέσπες την πατρίδα . Τά δύο σημεία αναφοράς της προδοσίας . Θά αγωνιστούμε εναντίον και των δύο . Πρώτα υπέρ της ορθοδοξίας και ύστερα υπέρ της πατρίδος  μέ την ιεράρχηση   όπως πάντα έκαναν οι Έλληνες σε όλους τους αγώνες των . Δυστυχώς διαπιστώνουμε οτι τά θέματα της πίστεως δεν είναι τόσον εύληπτα , όσο είναι τά εθνικά θέματα , γι' αυτό οι προδότες οικουμενιστές έμειναν στό απυρόβλητο και απήλαυσαν μία μακρά περίοδο χάριτος , έχοντας νά αντιμετωπίσουν ένα χαζοχαρούμενο  και χαζοευλαβές   ποίμνιο . Είναι λόγω του ότι ο λαός έμεινε ακατήχητος και μέ χαλαρή δογματική συνείδηση . Ας προσέξουμε οτι οι οικουμενιστές επίσκοποι σύν τω αρχιεπισκόπω λούφαξαν για την προδοσία της Μακεδονίας , όπως ήταν αναμενόμενο , συνεπείς πρός τά ανθελληνικά των κυρήγματα . Ως πρός την μάσα όμως δεν ήταν και δέν είναι καθόλου ανθέλληνες τά παλιοτόμαρα ! Παντού νά θάψουν την Ελλάδα και νά φάνε οι χαραμοφάηδες ! Όλα για τό σαρκίο οι σαρκολάτρες , λές και θά ζήσουν πόσα χρόνια πάνω σέ αυτή τη γή , τυγχάνοντες όλοι γεροκούσιαλα ! Ο άλλος ο ανεκδιήγητος πήγε νά κάνει και αυτός  μεταμόσχευση στό Μαιάμι το γεροκούσιαλο , λές και άμα πεθάνει θα χαθεί η χρυσόβεργα . Αυτό το Μαιάμι κατασκευάζει μούμιες ; Θά επιστρέψει δριμύτερος βρυκόλακας ! Πήγαινε βρέ ανόητε  νά προσκυνήσεις τον τάφο και νά ζητήσεις συγχώρεση από τους αγίους που εδίωξες και άσε τους μαιμουδισμούς και τά Μαιάμια !  Και μέ τίνος λεφτά  τά κάνεις όλα αυτά  , που  οι άλλοι οι συνταξιούχοι , είναι ανασφάλιστοι και δεν έχουν νά πάρουν τά φάρμακά τους για νά  συντηρηθούν στη ζωή για νά προστατεύουν μέ μία σύνταξη τά πτωχευμένα εγγονάκια τους ;  Παλιόμουτρα !

    ReplyDelete


  2. Πιστεύουμε οτι και τά δύο θέματα  , τά δογματικά και τά εθνικά , θα πορευτούνε  παράλληλα . Τά εθνικά θέματα θά βοηθήσουν τό λαό νά καταλάβει το μέγεθος της προδοσίας  της πίστεως εκ μέρους των παγκοσμιοποιητών  οικουμενιστών επισκόπων . Τά δέ εθνικά θέματα θά τεθούν υπό την ευλογία του Τριαδικού Θεού  , όπως πάντα  τά έθεσαν οι πατέρες  μας  . Τό όνομα του Τριαδικού Θεού  έχει μπεί στην κορωνίδα του Ελληνικού Συντάγματος  και κανείς άθεος  , εθνοπροδότης  , Τσιπροκαμμένος  δεν μπορεί νά διαταράξει την προαιώνια  σχέση  και ιεράρχηση του Ελληνισμού  πρός τό θείον , από την εποχή του αγνώστου Θεού μέχρι την εποχή της  επίγνωσης του Αληθινού  Τριαδικού Θεού  και της ανάπτυξης  τών  ανυπέρβλητων   σέ μεγαλείο  θεολογικών   γραμμάτων , που  αυτοί πάνε νά διαλύσουν μέ τό ουσιαστικό κλείσιμο των θεολογικών σχολών  και την ίδρυση των ισλαμικών .  Δεν είναι απλώς θέμα μισθοδοσίας  του κλήρου  , που μάς αφήνει παντελώς αδιάφορους . Αρκετό δημοσιουπαλληλίκι  στίς  τάξεις  του κλήρου . Για  κανένα θέμα δεν κουνήθηκαν και δεν χάλασαν την ζαχαρένια τους .  Αρκετές  χρυσές  καριέρες  του κάθε παπαδάκου και του κάθε θεολογάκου .  Χωρίς νά παρεξηγηθώ θα τους άξιζε και λίγη επαιτεία . Αυτό θα τους συνέτιζε , θα τους βοηθούσε νά αποκτήσουν ταπεινό φρόνημα , νά κατανοήσουν οτι είναι διακονητές  ψυχών . Αυτό θα ήταν κάπως   ευεργετικό και  βοηθητικό για την κάθαρση του κλήρου  απο τον επαγγελματισμό .  Τόλμησαν νά σηκώσουν και χέρια   τά βόδια !  Ο κάθε αγράμματος  ήρθε νά  κάνει  την " λειτουργική αναγέννηση " νά διορθώσει δηλαδή τον άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο και τον αγιο Ιωάννη Δαμασκηνό .  Βρέ πάρε το μπουζούκι σου  , βλαχομπουζουξή ! και γύρνα  στήν ταβέρνα σου  κοκκινογέννη ! για σένα τά λέω !  Ναί ! καλά τό κατάλαβες  , για σένα νεκροθάφτη ! και όλους τους ομοίους σου !  Άρχισε η αιρετική ακαδημία του Δημητριάδος νά προπαγανδίζει  τό Ισλάμ  , γιά νά καταλήξουμε στην άλωση των ορθοδόξων θεολογικών σχολών και την εποίκηση της Ελλάδος απο τους   λαθρομετανάστες .

    ReplyDelete
  3. Καθόλου λοιπόν δεν μέ μέλει γι αυτούς  , που θεώρησαν την ιερωσύνη βιοπορισμό  . Κάτι που είναι εύλογο για τό κάθε επάγγελμα , δεν είναι όμως εύλογο  για την ιερωσύνη . Τους καλούς ποιμένες θα τους βιοπορήσει ο πιστός λαός . Αυτό που μέ μέλει είναι  η διάρρηξη των   δεσμών  της Ελλάδος  ως πνεύμα και ως πολιτική ύπαρξη , μέ την  πατροπαράδοτη  ορθοδοξία και ορθοπραξία  της . Ο δεσμός  αυτός είναι άρρηκτος  και η συναλληλία τους  εξασφαλίζει την  επιβίωση του Ελληνισμού ως πνεύμα και πολιτική οντότητα και την ευεργεσία της εκλλησίας ως κοινωνικού θεσμού μέ προνόμια προστατευόμενα υπο την έννομο τάξη της πατρίδος . Δεν πρέπει λοιπόν ο αγώνας νά ειναι μονομερής μόνο εθνικός ή μόνο αντιΚολυμπαριστικός , αλλά κοινός . Αν είναι δυνατόν τά δόγματα νά μπούν μέσα στά γήπεδα . Ο εχθρός είναι κοινός ! Τό ξέρουμε οτι οι οικουμενιστές θα διαρρήξουν τά ιμάτιά τους . Η ποδοσφαιροποίηση , θά πούνε , της εκκλησιαστικής ζωής ! Μας τά έχουν ξαναπεί . Αυτούς τους βολεύει η προνομοποίηση της εκκλησιαστικής ζωής ανάμεσα στην διεφθαρμένη και ξεπουλημένη επισκοπική ελίτ, που είναι ξένη πρός το ευαγγελικό μήνυμα " ουκ ήλθον διακονηθήναι αλλά διακονήσαι " !

    ReplyDelete
  4. Υ.Γ. Επί του πιεστηρίου ! Μόλις πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του επισκόπου Λαρίσσης Ιγνατίου , ο οποίος είχε μεταβεί στό Μαιάμι των Η.Π.Α. για μεταμόσχευση . Ο Θεός νά τον αναπαύσει και νά συγχωρήσει τις αμαρτίες του και τον σκανδαλισμό που προξένησε στην εκλλησία μέ την διαγωγή του
    σε πολλά θέματα , που δεν είναι του παρόντος . Κοινή μοίρα όλων των θνητών είναι ο θάνατος , για νά μήν επιμηκύνεται ο εφάμαρτος βίος του ανθρώπου . Ένα πρακτικό συμπέρασμα του θέματος είναι , οτι όποιος πάει στό Μαιάμι πεθαίνει . Τό Μαιάμι καταλήγει νά είναι ένα όνομα γρουσούζικο ! Εκ βάθους ψυχής ευχόμεθα στον εκλιπόντα επίσκοπο " Καλή Ανάσταση " !

    ReplyDelete