Thursday, April 10, 2014

ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΕΡΑΚΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ



ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΕΡΑΚΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===========

Διαβάσαμε στη Romfea.gr:

“Ένα γεράκι αγόρασε το Βατικανό, προκειμένου να προστατεύσει τα περιστέρια του Πάπα, δύο εκ των οποίων πέθαναν το τελευταίο διάστημα, έπειτα από επιθέσεις που δέχθηκαν από κοράκια και γλάρους.

Η απόφαση για την αγορά ελήφθη από τον ίδιο τον Ποντίφικα, προκειμένου το γεράκι να «αποκρούει» τις επιθέσεις άλλων πουλιών στα ιερά περιστέρια.

Το γεράκι ονομάζεται «Sylvia» και είναι ειδικά εκπαιδευμένο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το άνοιγμα των φτερών του φτάνει στο 1,2 μέτρα.

Τέλος στο Βατικανό ελπίζουν πως με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχουν άλλες απώλειες περιστεριών.”

Από το γεράκι από την Αργεντινή πότε θα γλυτώσει το Βατικανό θέλω να μάθω. Οσο για το γεράκι που θα προστατεύει τα περιστέρια του “Αγίου Πατέρα” λίγη έγνοια έχουμε. 

Αλλωστε πρέπει να υπάρξει κάποια μέριμνα και για τα κοράκια και τους γλάρους που κάνουν επιθέσεις στα περιστέρια του “Αγιότατου” “επισκόπου της αδελφής Εκκλησίας της πρεσβυτέρας Ρώμης”, όπως αποκαλούν τον αιρεσιάρχη της Ρώμης οι Οικουμενιστές. Και ολίγη χριστιανική "οικολογική συνείδηση" δεν βλάπτει τον "Αγιότατο" Ιησουίτη του Βατικανού. Αν δεν γνωρίζει αρκετά για το θέμα μπορεί να τον ευαισθητοποιήσει ο επίσκοπος της Νέας Ρώμης όταν τον συναντήσει σε λίγους μήνες στα Ιεροσόλυμα.

Ας μην εξοντώνουμε τα πτηνά για να παριστάνει τον ειρηνοποιό ο “Αγιος Πατέρας”.

1 comment:

  1. Ο ειδωλολατρικός αετός της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας επιτίθεται...

    ReplyDelete