Wednesday, April 23, 2014

ΝΕΕΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ



ΝΕΕΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=========

Νέες θλιβερές οικουμενιστικές ασχημίες στη Ρώμη -με τη συμμετοχή της Εκκλησίας της Ρωσίας και της Εκκλησίας της Ρουμανίας αυτή τη φορά- για να τιμήσουν τους μάρτυρες και τους ομολογητές της πίστεως.!!!

Φανταστείτε χαρά οι μάρτυρες και οι Ομολογητές να βλέπουν ένα παπικό κληρικό να προσεύχεται γι' αυτούς.!!!

Το ιστολόγιο “Ακτίνες” παρακολουθεί στενά και μας ενημερώνει συνεχώς για τις παντοειδείς οικουμενιστικές ασχημίες (συμπροσευχές, κοινές ποιμαντικές παραστάσεις με αιρετικούς και αλλόθρησκους, επίδοση Ιερών Κορανίων, άναμμα μανόρων κτλ.) με τις οποίες εμπεδώνεται ο λεγόμενος “λαικός οικουμενισμός”.

Δεν περνά μέρα πια να μη μας στενοχωρήσουν και να μη μας σκανδαλίσουν οι Οικουμενιστές.

Αν δεν είναι οι εκπρόσωποι του Οικουμενικού Πατριαρχείου θα είναι οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος, αν δεν είναι οι εκπρόσωποι του Πατριαρχείου Ρωσίας θα είναι οι εκπρόσωποι του Πατριαρχείου Ρουμανίας κοκ..

Το σίγουρο είναι ότι οι Οικουμενιστές δεν νιώθουν καλά αν πάνε να κοιμηθούν χωρίς να παραβιάσουν τους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας μας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση οικουμενιστικών φιέστων διαδραματίζει η κοινότητα του “Αγίου Αιγιδίου”, που συνεστήθη το 1968 -τουτέστιν ακριβώς μετά τη Β΄ Βατικάνεια Σύνοδο- με στόχο να προωθήσει τον εξουνιτισμό των Ορθόδοξων σύμφωνα με τις αποφάσεις της Β΄Βατικάνειας Συνόδου.

Αναφέρει το δημοσίευμα του ιστολόγιου “Ακτίνες” απ’ όπου πήραμε και τις σχετικές φωτογραφίες:

“Στις 15 Απριλίου στη Βασιλική της Santa Maria in Trastevere τελέσθηκε Εσπερινός στη μνήμη των μαρτύρων που θυσίασαν τη ζωή τους για το Χριστό σε όλο τον κόσμο τον τελευταίο αιώνα. Η συμπροσευχή  οργανώνεται κάθε χρόνο την Μεγάλη Εβδομάδα από την Παπική  Κοινότητα  του Αγίου Αιγιδίου.

Ο Εσπερινός που τελέσθηκε με επικεφαλής τον Καρδινάλιο Pietro Parolin,  παρακολούθησαν ο ιδρυτής της Παπικής οικουμενιστικής Κοινότητας του Αγίου Αιγιδίου, Καθηγητής Andrea Riccardi, ο Πρόεδρος της Κοινότητας καθηγητής Marco Impagliazzo και αντιπρόσωποι των Λουθηρανών, Αγγλικανών, και Μονοφυσιτών.

Συμμετείχαν επίσης και εκπρόσωποι της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας – ο Αρχιμανδρίτης Αντώνιος (Sevryuk) και ο Ιερομόναχος Αμβρόσιος (Matsegora) καθώς και κληρικός της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Παπικός  κληρικός του ναού Marco Nyavi διάβασε τα ονόματα εκείνων που τα τελευταία χρόνια θανατώθηκαν για την ομολογία της χριστιανικής πίστεως στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική. Ειδικότερα θυμήθηκε τον Πατριάρχη Τύχωνα και ένα πλήθος νέων μαρτύρων και ομολογητών της Ρωσικής Εκκλησίας.”

1 comment:

  1. χριστος ανεστη! αγαπητε κ .τελεβαντο το παρον σχολιο δεν ειναι προς δημοσιευση,αλλα προς ενημερωση σας ,μιας και δεν μπορω να σας βρω πλεον στο facebook.εσεις δειτε το και αν συμφωνειτε μπορειτε να ασχοληθειτε με το θεμα.στην ενορια του αγ, ιωαννου στην πρεβεζα,οπου εφημεριος ειναι ο τεως πρωτοσυγγελος π.Θεοδοσιος μαρτζουχος,διανεμεται δωρεαν ενα φυλλαδιο με τιτλο ''ποιος ειναι ο ιησους''σε αυτο προτεινονται καποια βιβλια,ενα εξ αυτων δε,ειναι του ιωσηφ ρατσινγκερ! εστειλα email διαμαρτυρομενος στον π.θεοδοσιο,ο οποιος τυγχανει γνωστος μου αλλα δεν ελαβα απαντηση.στην δε ιστοσελιδα της ενοριας πριν λιγες μερες δημοσιευτηκε κειμενο ιεροκυρηκα του βατικανου. http://enoriako.info/index.php?option=com_content&view=article&id=355:2013&catid=100:2013-05-30-12-41-43&Itemid=518&lang=en μαλιστα στο τελος αναφερεται και η ''πηγη'' που ειναι μια ιστοσελιδα ουνιτικη και ακρως οικουμενιστικη www.megalosadelfos.eu παρακαλω ασχοληθειτε με το θεμα αυτο! θα προσπαθησω και εγω να ερθω σε επαφη με τον π.Θεοδοσιο,αλλα μαλλον ατελεσφορα! καλη σας μερα Ηλιας Καταγης Πλαγια Αιτωλοακαρνανιας

    ReplyDelete