Thursday, February 3, 2011

ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Παραθέτουμε αυτούσια την είδηση και ως σχόλιο το Αγγλικό γνωμικό:

"You are adding insult to injury!”



ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ

ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

===========


Το Τάγμα των Αρχόντων του Αποστόλου Ανδρέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου θα τιμήσει τον πρέσβη της Ελλάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Βασίλη Κασκαρέλη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο πρέσβης Κασκαρέλης θα τιμηθεί για την «πολύτιμη προσφορά» του στην Ελλάδα, την Ομογένεια, την Ορθοδοξία και τα δίκαια του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Η τιμητική εκδήλωση μετά δείπνου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου σε ξενοδοχείο του Μανχάταν. Ο κ. Κασκαρέλης διατηρεί «μακροχρόνια συνεργασία» με το Τάγμα των Αρχόντων από την εποχή (2004-2009) που υπηρετούσε ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Τάγμα των Αρχόντων του Αγίου Ανδρέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, που εδρεύει στις ΗΠΑ, και το Τάγμα των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου «Παναγία Παμμακάριστος», σε συνεργασία με το Γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στις Βρυξέλλες, είχαν διοργανώσει τον περασμένο Νοέμβριο διεθνή διάσκεψη για τις θρησκευτικές ελευθερίες με τίτλο «Θρησκευτικές Ελευθερίες: Η Γέφυρα της Τουρκίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση». Στο περιθώριο του συνεδρίου είχαν τιμήσει τον υπουργό Επικρατείας της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς, Αρμόδιο για τα Ευρωπαϊκά Θέματα και Επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της Τουρκίας για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


ΠΗΓΗ:


Αναγραφές,

ΑΠΕ - ΜΠΕ

No comments:

Post a Comment