Friday, February 11, 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ


Του κ. Γεωργίου Ντόνα, Οικονομολόγου

==============


Κύριε Διευθυντά,


Στη σύγχρονη Μουσουλμανική Τουρκία, που σκληροπυρηνικά συνεχίζει το έργο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ότι γινόταν τότε, γίνεται και σήμερα.! Διώξεις κατά των Χριστιανών, ύπαρξη κρυπτοχριστιανών, Κρυφά Σχολειά, Κρυφές Εκκλησίες και μυστικά καταφύγια πίστεως..!


Θέλετε απόδειξη; Το έργο που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στα Τουρκικά κανάλια με τίτλο: Yuregine sor (= ρώτα την καρδιά σου). Εκεί να δείτε κρυφές ιεροτελεστίες, κρυφές βαπτίσεις και ανθρώπους τρομοκρατημένους να φυλάνε “τσίλιες” για να μην τούς πάρουν χαμπάρι οι Μουσουλμάνοι.!


Κατά τα άλλα οι Βερεμήδες παρέα με τις Ρεπούσηδες και τις Δραγώνες και όλο το κακό συναπάντημα των απόνερων της ψευτοαριστερής κουλτούρας, διαπιστώνουν ότι επί Τουρκοκρατίας οι Έλληνες καλοπερνούσαν (!) και μπορούσαν ελεύθερα να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και (κατ’ αυτούς) ούτε Κρυφά Σχολειά υπήρχαν και οι επαναστάτες ήσαν μια δράκα τρελοί, ανόητοι και (άκουσον! Άκουσον!) ο αρχηγός τους ήταν ... “τριτοφυλικός” και όχι ΦΙΛΙΚΟΣ (ορκισμένος στη Φιλική Εταιρεία)!


Να όμως που η διάψευση έρχεται από την “καθ’ ημάς” Ανατολή, από την πονεμένη Ρωμιοσύνη, από το σκλαβωμένο Πόντο, από την Ματωμένη Μικρασία! Τολμάνε όμως να το ομολογήσουν;;; Όχι μόνον δεν τολμάνε, αλλά κάνουν τα πάντα για να το αποσιωπήσουν.! Μάς δείχνουν, φλομώνοντάς μας, όλες τις ανοησίες και τις σαπουνόπερες πού παίζονται στα τηλεοπτικά κανάλια της Τουρκίας, αλλά επιβάλλουν “φράγμα σιωπής” για το συγκεκριμένο συγκλονιστικό έργο. Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται! Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο ανάλογο site τού internet, http://www.youtube.com/watch?v=qR6dQQAzVME!, (ή όπου αλλού) και να το κατεβάσει και να διαπιστώσει “ιδίοις όμμασι”.


Εμείς επειδή δεν έχουμε τα μέσα, απλά προτείνουμε σ’ όποιον νομίζει και επαγγέλλεται ότι είναι πατριώτης, από τον τηλεοπτικό του σταθμό, να το μεταδώσει, σε συνεννόηση με τον σεναριογράφο και όποιον άλλο αρμόδιο, μεταγλωττισμένο, για να το απολαύσει ο λαός μας και να πάρει θάρρος στις δύσκολες μέρες πού περνάμε.



Με τιμή,


Γεώργιος Ντόνας


No comments:

Post a Comment