Tuesday, December 14, 2010

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ


Μεταφέρω αυτούσια την είδηση και τη φωτογραφία από το λίαν φιλικά προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο “Πυλώνα εκκλησιαστικών ειδήσεων ΑΜΗΝ” για να κλάψουμε για την εκκοσμίκευση και το κατάντι της Εκκλησίας.

Πίστευα ότι μετά τον όλο βίο και την πολιτεία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου ότι δεν υπήρχε πιο χαμηλό σκαλοπάτι στου κακού τη σκάλα για να κατρακυλήσει η Εκκλησία της Ελλάδος στον κατήφορο της εκκοσμίκευσης.

Η φωτογραφία και το ρεπορτάζ αποδεικνύουν δυστυχώς ότι οι ελπίδες μου υπήρξαν φρούδες.


Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟ “ΜΑΤΣ” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
Του Νίκου Παπαχρήστου - Φωτογραφίες του Χρήστου Μπόνη
================

O Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ανάμεσα στις χιλιάδες των πολιτών που παρακολούθησαν τον φιλικό διεθνή ποδοσφαιρικό αγώνα κατά της φτώχειας ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο κ. Ιερώνυμος έφθασε στο γήπεδο συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της ΜΚΟ "Αποστολή" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, κ. Κωστή Δήμτσα, από τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής και Συντονιστή του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου Χάρη Κονίδαρη και από άλλους συνεργάτες του. Με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος θέλησε να στείλει και το δικό του μήνυμα, ιδιαιτέρως στις νεότερες γενιές, για την ανάγκη συνεργασίας για την στήριξη των εμπερίστατων συνανθρώπων μας και την αντιμετώπιση της φτώχειας στον κόσμο.

Ο «8ος Αγώνας Κατά της Φτώχειας» Φίλοι Ζιντάν, Ρονάλντο – All Stars Ολυμπιακού συγκέντρωσε την αφρόκρεμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

No comments:

Post a Comment