Wednesday, December 29, 2010

Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ "ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ"



Πολύ εύστοχο το σχόλιο του “Σωτήρος”.


Αν μη τι άλλο οι άθεοι κυβερνώντες - που μας είπαν διά χειλέων του πρωθυπουργού, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, ότι θέλουν παγκόσμια διακυβέρνηση - θα έπρεπε να σεβαστούν τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού που δεν θέλει να φαλκιδευθεί η ελευθερία του με το ηλεκτρονικό φακέλλωμα.


Αλλά πού να βρεθέι, έστω και ίχνος δημοκρατικής ευαισθησίας, στον “Τσολάκογλου” του Δ.Ν.Τ. και τους συνεργάτες του;



Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

=============


Το ζήτημα με τη λεγόμενη «Κάρτα τού Πολίτη» μπήκε, όπως φαίνεται, στην τελική ευθεία για τη νομική καθιέρωση της. Ήδη έχει τεθεί σε δημόσια Διαβούλευση ό σχεδιασμός του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Με αυτήν οι πολίτες καλούνταν μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2010 να εκθέσουν τις απόψεις τους πάνω στο περιεχόμενο της Διαβουλεύσεως.


Το πρώτο πού μπορούσε να παρατηρήσει κανείς στο προτεινόμενο σχέδιο είναι ή αοριστία και το γενικόλογο του περιεχομένου του. Ό αρμόδιος Υπουργός αποφεύγει συστηματικά να παρουσιάσει τις λεπτομέρειες της Κάρτας. Αρκείται στο να τονίζει τα υποτιθέμενα πλεονεκτήματα της, πράγμα πού ανάγκασε πάρα πολλούς από τούς σχολιαστές να διαμαρτύρονται έντονα.


Ένα δεύτερο πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ή συντριπτική πλειοψηφία με την όποια οι πολίτες απορρίπτουν τη χρήση της Κάρτας, θεωρώντας την όργανο σκοτεινών κύκλων του εξωτερικού πού επιβουλεύονται την ελευθερία των ανθρώπων. Είναι ένα στοιχείο συνταρακτικό. Πάνω από το 90% των σχολίων των πολιτών είναι από επικριτικά μέχρι παντελώς απορριπτικά για τη σχεδιαζόμενη Κάρτα.


Αυτό άραγε δεν θα προβληματίσει τον Υπουργό και όλη την Κυβέρνηση; Ουσιαστικά είναι ένα άτυπο δημοψήφισμα. Ό λαός απορρίπτει στο σύνολο του το διατεταγμένο έξωθεν ανελεύθερο και ύπουλο ως προς τούς επιδιωκόμενους σκοπούς του σύστημα. Ή Κυβέρνηση θα αγνοήσει τον λαό; Θα τον αντιμετωπίσει ως αδαή και αστοιχείωτο; Θα τον περιφρονήσει; Στο χώρο πού γεννήθηκε ή Δημοκρατία, στο χώρο πού πραγματοποιήθηκε ή τελειότερη μορφή Δημοκρατίας, αυτή της άμεσης Δημοκρατίας, στην οποία όλες οι αποφάσεις λαμβάνονταν από την Εκκλησία του Δήμου, σ’αύτόν τον χώρο ή γνώμη του λαού θα παρακαμφθεί περιφρονούμενη;


Παραμένει ωστόσο σε εκκρεμότητα ή παρουσίαση της δημόσιας Διαβουλεύσεως και για την άλλη Κάρτα, τη λεγόμενη Φοροκάρτα, ή οποία, όπως έχουμε επανειλημμένως γράψει, είναι πιο επικίνδυνη από την Κάρτα του Πολίτη, διότι ενδέχεται να έχει τον αριθμό 666 και διότι με τη μετατροπή της και σε Κάρτα πληρωμών προετοιμάζει το έδαφος για την καθιέρωση συστήματος συναλλαγών όμοιο με αυτό πού περιγράφει ή Αποκάλυψη ως το σύστημα υποδουλώσεως των ανθρώπων στην εποχή του Αντίχριστου.


Είχε λεχθεί ότι θα αρχίσει να δίδεται από τον Ιανουάριο του 2011. Πότε όμως θα γίνει γνωστό το περιεχόμενο της; Αρχές Δεκεμβρίου του 2010 πού γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί τίποτε.

Ευχόμαστε αυτή ή σιωπή να είναι σημείο ότι ή Κυβέρνηση αναθεωρεί τούς απαράδεκτους και ύποπτους σχεδιασμούς της.


ΠΗΓΗ:


Ακτίνες,


«Ο ΣΩΤΗΡ» 01/01/2010


No comments:

Post a Comment