Wednesday, December 22, 2010

ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ


ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

===================


Οπως μεταδίδουν τα πρακτορεία ειδήσεων απεκαλύφθη νέο σχέδιο δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη.


Αυτά λοιπόν είναι τα λαμπρά νέα από τη “φίλη” και “σύμμαχο” Τουρκία!


Ας σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια κατ’ επανάληψη απεκαλύφθησαν σχέδια δολοφονίας του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.


Κατά τα άλλα η συμβίωση με τους “αδελφούς” μας (κατά τον Χριστόφια) και “κουμπάρους” μας Τούρκους μπορεί να είναι αρμονικότατη!


Πόσοι Ελληνες απέμειναν στην Κωνσταντινούπολη; Ζήτημα τρεις χιλιάδες και αυτοί σχεδόν στο σύνολό τους προχωρημένης ηλικίας! Και όμως! Ούτε αυτούς δεν τους αφήνουν στην ησυχία τους και σχέδια το ένα μετά το άλλο εξυφαίνονται ακόμη και για δολοφονία του Πατριάρχη.


Και εμείς; Οχι μόνον αφήσαμε όλο το πεδίο ελεύθερο για να αναπτυχθεί και να πολλαπλασιασθεί η μουσουλμανική μειονότητα, όχι μόνον συντελούμε στην Τουρκοποίηση ακόμη και των Πομάκων, αλλά επιτρέψαμε και στον Τούρκο πρόξενο της Κομοτηνής να συμπεριφέρεται ως ο ουσιαστικός περιφερειάρχης της Θράκης!!!


Οσο για την Κύπρο “και διηγώντας τα να κλαίς!” Ο “σύντροφος” Δημήτρης Χριστόφιας και η ερίτιμος κυρία Ερση Χριστόφια δεξιώθηκαν τον “εντιμο” κ. Ερογλου μετά της εριτίμου συζύγου του στο προεδρικό λες και είναι προεδρικό ζεύγος!!!


Τέτοιοι εθελόδουλοι καταντήσαμε!


Αυτής της χώρας, που συνεχώς εξυφαίνει σχέδια δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη, την Ευρωπαική προοπτική προωθούμε;


Μα την αλήθεια! Είμαστε άξιοι της τύχης μας!


Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ


Του κ. Αιμίλιου Πολυγένη

===============



Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ένας Τούρκος που κατηγορείται, ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει Εβραίους Ραβίνους και τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας, Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.


Σύμφωνα με το Τουρκικό Πρακτορείο «Ανατολή» ο ύποπτος άνδρας αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή του αποτελέσματος της δίκης, μετά την πρώτη συνεδρίαση που έγινε σήμερα Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010.

Ο ύποπτος ξυλουργός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 15 χρόνια εάν τελικά κριθεί ένοχος, ότι σχεδίαζε να σκοτώσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Να αναφερθεί, ότι ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη μετά από ανώνυμη επιστολή που εστάλη στις Τουρκικές Αρχές, που αναφερόταν ότι ο ύποπτος σχεδίαζε να πραγματοποιήσει τις δολοφονίες.



ΠΗΓΗ:


Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”

No comments:

Post a Comment