Saturday, April 25, 2015

ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΤΕΜΜΕΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ



ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΤΕΜΜΕΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Δημοσιεύσαμε την ηλεκτρονική επιστολή, που μας κοινοποίησε ο κ. Ανδρέας Κυριακού, συνεργάτης του ιστολογίου μας, θεολόγος, τ. Λυκειάρχης, Γενικός Γραμματέας του Παγκυπρίου Συλλόγου Ορθοδόξου Παραδόσεως “Οι φίλοι του Αγίου Όρους” και εκδότης του περιοδικού “Ορθόδοξη Μαρτυρία”.

Παρακαλώ θερμά όλους να μην παρασυρθούμε από τις προκλήσεις που ενορχηστρώνει η εστεμμένη σαρανταποδαρούσα των ιστολογίων, η οποία παίζει σε πολλά ταμπλώ και ασχημονεί παντοιοτρόπως χρηματιζόμενη πολλαχόθεν αδρά.

Ότι τυγχάνει αφέρεγγυο και χρηματιζόμενο πρόσωπο είναι τοις πάσιν γνωστό όπως είναι γνωστό ότι είναι συστηματικός και ξετσίπωτος ψεύτης.

Ως εκ τούτου παρακαλούμε θερμά όλους τους συκοφαντούμενους και αδικούμενους από το αχαρακτήριστο αυτό υποκείμενο να δείξουν μακροθυμία και να μην πέσουν στην παγίδα του.

Πριν λίγες μέρες προκάλεσε την Χριστούφαντο -συνεργάτιδα του ιστολογίου-, ενώ ως γνωστόν διασυρμό υπέστησαν, επίσης, οι π. Ιωήλ Κωνστάνταρος, Γέροντας Ευθύμιος της Καψάλας, Γέροντας Αρσένιος Κατερέλος κτλ..

Ο π. Αρσένιος Κατερέλος μάλιστα είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένος επειδή αντίθετα με τη βούλησή του η φωτογραφία του και ηχητικό του βρίσκονται αναρτημένα σε ένα από τα ιστολόγια που ασχημονεί ο αχαρακτήριστος Μητροπολίτης.

Κανένας δεν θέλει να έχει επαφή μαζί τους, επειδή βρίζουν χυδαία τους πάντες και επειδή έχουν σχισματικό φρόνημα. 

Η πρόσφατη έξαρση της κακοήθειας της εστεμμένης σαρανταποδαρούσας των ιστολογίων στοχεύει να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης και να την εκτρέψει αλλού ώστε να μην ενοχλούνται ορισμένοι που τον χρηματίζουν.

Ούτε στον κατήφορο που ακολουθεί θα πορευθούμε, ούτε στο επίπεδό του θα πέσουμε. Ίσως στο μέλλον χρειαστεί να επανέλθουμε, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα υιοθετήσουμε το υβρεολόγιο, την κακοήθεια και το επίπεδό του.

Σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο μας θα συνεχίσουμε την πορεία μας. Άλλωστε γιατί να ασχοληθούμε σε έκταση με το θέμα αφού όλοι σχεδόν γνωρίζουν με ποιον έχουν να κάνουν;

No comments:

Post a Comment