Friday, January 12, 2018

ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΛΕΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ


ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΛΕΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Φτάσαμε πραγματικά στο άκρον άωτο της αναισχυντίας και της εκκοσμίκευσης. Διαβάστε το ακόλουθο ρεπορτάζ της iefhmerida.gr για να δείτε τι συμβαίνει:

“Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο για την αγάπη του για τις μηχανές Harley Davidson. Ο ιερέας Γεώργιος Δεληκώστας φαίνεται πως βρίσκεται για άλλη μία φορά σε περιπέτειες και μάλιστα προσωπικές.

Ο ιερέας είχε μετατεθεί με απόφαση της ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος από την Παναγιά Τρύπα στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Κάτω Γατζέας, πιθανότατα διότι «σκανδάλιζε» με την καθημερινότητά του. Ο πατήρ Γεώργιος Δεληκώστας οδηγούσε μηχανή μάρκας Harley, κάπνιζε πίπα και έπινε καφέ με τους πιστούς στον εξωτερικό χώρο του παρεκκλησίου.

Όπως αποκαλύπτει το Thenewspaper, ο ιερέας απεύθυνε έκκληση στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος να μην αποσχηματοποιηθεί, καθώς η σύζυγός του τον έχει εγκαταλείψει και η νέα του σύντροφος κυοφορεί το πρώτο τους παιδί!

Ο ιερέας ζητά από τον Μητροπολίτη Ιγνάτιο να του επιτραπεί να τελέσει δεύτερο γάμο, κατά παρέκκλιση των κανονισμών της Εκκλησίας.”

Αν είναι ποτέ δυνατόν! Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα Μητρόπολη Δημητριάδος ανεχόταν εν γνώσει της ιερέα μηχανόβιο που σκανδάλιζε το ποίμνιο της Εκκλησίας με το νεωτεριστικό και εκκοσμικευμένο του φρόνημα.

Αντί να καθαιρέσει τον εν λόγω κληρικό, επειδή κυκλοφορούσε με πέτσινο μπουφάν και μηχανή χάρλευ και κάπνιζε πίπα, τον μετέθεσε σε άλλη ενορία, για να ωφελήσει -προφανώς- και άλλους πιστούς.

Στη συνέχεια, όμως, αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον ιερέα, ότι διατηρούσε εκτός γάμου σχέση από την οποία αναμένει παιδί.!!!

Θα ήλπιζε κάποιος ότι θα είχε ελαχιστομόρια αξιοπρέπειας για να αυτοκαθαιρεθεί.

Πλην, όμως, έφτασε σε τέτοιο βάθος αναισχυντίας, ώστε ζήτησε από τη Μητρόπολη να μην τον καθαιρέσει, αλλά και να του επιτρέψει να κάνει γάμο με τη σύντροφό του και μητέρα του κυοφορούμενου παιδιού του.!!!

Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν είναι δυνατόν να γίνει ανεκτή τέτοια κατάσταση στην Εκκλησία. Αυτό δα έλειπε! Ο κόσμος να βλέπει τον παπά της ενορίας του να έχει σχέσεις εκτός γάμου και η Εκκλησία να το ανέχεται και να τον επιβραβεύει.!!!

Η Μητρόπολη Δημητριάδος είναι ένοχη στη συνείδηση των πιστών για το οικουμενιστικό, Νεοβαρλααμικό, νεωτεριστικό και εκκοσμικευμένο της φρόνημα. Ας μην προσθέσει και αυτή την ανομία στο λαιμό της.

4 comments:

  1. Και σάς τί σας ενδιαφέρει κ.Τελεβάντο , αφού ο συγκεκριμένος πρωτότυπος και ιδιότυπος παπάς αρέσει στό ποίμνιό του, μιά χαρά επικοινωνία έχει μέ τό ποίμνιό του , τό ποίμνιό του είναι ξετρελλαμένο μαζί του , γνώριζε την κ.Πόπη και την σχέση της μέ τον παπά και την επικροτούσε ; Μήν γίνεστε σας παρακαλώ αλλοτριοπράγμων ! Όχι μόνο το ποίμνιο , αλλά και ο μητροπολίτης θά εγνώριζε ή ωφειλε νά γνωρίζει την κ. Πόπη , όπως γνωρίζει την παπαδιά μέ το μίνι μέχρι το βρακί ,την παπαδιά-γκόμενα μέ το κολλητό τζήν , όπως γνωρίζει ή θά ώφειλε νά γνωρίζει την κρίση στό γάμο των κληρικών μέ τά διαζύγια καί τις παπαδιές νά έχουν ξεσαλώσει , μέ τις πτώσεις των κληρικών Ομως πού καιρός για τέτοια ! Μέ αυτά τώρα θά ασχολούμαστε ! Δεν μας μένει καιρός απο τα τρεχάματα και τα συνέδρια ! Αλλωστε μοντέρνοι άνθρωποι είμαστε συνεχιστές του "ελάτε όπως είστε" Για νά είμαστε ειλικρινείς ενθαρρύνουμε την κάθε μοντερνωσύνη ,την κάθε κιτσαρία και μετά βδελυγμίας αποστρεφόμαστε το καθωσπρεπίστικο λούκ της θεούσας , που είναι παρωχημένο και διόλου επικοινωνιακό Η κάθε Χαρούλα , η κάθε Αρτεμούλα απέβαλαν τά μακρυά φουστάνια , τα κομποσχοίνια , τις πλεξούδες και υπό τά διδάγματα τού οικουμενισμού υιοθέτησαν μία μεταμόρφωση , ένα σύγχρονο λούκ .Θα μού πείτε και ο δεσπότης τί θα κάνει τον αστυνόμο ή θα κρατά καμμιά μεζούρα για νά μετρά την φούστα της Χαρούλας ή θά μπεί μέσα στό τζήν της παπαδιάς νά δεί πόσο στενό είναι; Οχι δεσπότη μου δέν είπαμε αυτό ! Ούτε είπαμε νά αφήσετε αμολάτο τον Δαμασκηνό για πεδίο δράσεως μέ φωνές Υπάρχουν πολλοί τρόποι για νά ασκήσετε το ποιμαντικό σας έργο , εάν το θέλατε Η εντύπωσή μου είναι οτι δέν το θέλετε , αντίθετα ενθαρρύνετε την κάθε κιτσαρία Καλέστε σας παρακαλώ την Χαρούλα στο γραφείο σας και μέ καλό και πατρικό τρόπο πείτε της Βρέ κορίτσι μου , ξέρεις δέν θα πάθει κανείς καμμία κατάπληξη άν δεί στην παραλία τους ωραίους πόδας και το βρακί σου! Ομως δεν τιμά εσένα , την ιερωσύνη και τον παπά που έχεις δίπλα σου

    Τώρα τί νά πούμε κ.Τελεβάντο , νομίζω οτι σε όλα τα επίπεδα πέσαμε στον πειρασμό νά αρέσουμε στόν κόσμο και όχι στον Θεό, πέσαμε στό αμάρτημα της ανθρωπαρέσκειας Ο ίδιος ο επίσκοπος Ιγνάτιος ειναι απορροφημένος στίς δικές του ακροβασίες στις οποίες μιμητικά τον ακολουθεί ο παπάς , η παπαδιά , ο λαός Οι γονείς πιά δέν μπορούν νά συμμαζέψουν τά παιδιά τους , όταν τα πρότυπα καταρρέουν , όταν η ευλάβεια αντί νά ενθαρρύνεται πολεμείται Η ίδια η εκκλησία έχει μπεί στην αποσύνθεση και στην πτωμαίνη και μάλιστα μέ το σύνθημα της ανανέωσης

    ReplyDelete
  2. Κάποτε όμως θα έρθει και ο λογαριασμός των πεπραγμένων μας. Και αυτόν τον λογαριασμό κ.Τελεβάντο , μήν ανησυχείτε , δεν έχει καμμία διάθεση νά τον πληρώσει ο πανέξυπνος επίσκοπος Ιγνάτιος Ο επίσκοπος Ιγνάτιος έχει πολλά δικά του γραμμάτια ανεξόφλητα στην κοινή γνώμη και δέν έχει καμμία διάθεση νά φορτωθεί και την κωλοφαρδία του παπα Χάρλευ Ο παπα Χάρλευ θα πληρώσει τά γραμμάτιά του, τις μηχανές του, τά πέτσινα μπουφάν , τα δαχτυλίδια της Πόπης μόνος του Ούτε που θα ασχοληθεί ο επίσκοπος Ιγνάτιος Το πολύ -πολύ θα τον καλέσει ο πρωτοσύγκελλος , θα του μπήξει καμμιά φωνή και θα του παραδώσει τά δέοντα . Θα μου πείτε δέν θάπρεπε ; Λέω μόνο οτι το θέμα έχει πολλά επίπεδα μερικά απο τα οποία προαναφέραμε Ας συμπληρώσουμε μόνο και ο δοκών εστάναι βλεπέτω μή πέσει

    Πάντως παπα Χαρλευ μου , νά σου πώ κάτι ; Φαίνεσαι γενικώς φευγάτος Οι μηχανές αυτό μαρτυρούν Ψιλοφευγάτη είμαι και εγώ και καταλαβαίνω την αγάπη σου γι αυτές Τώρα θα μου πείς θεούσα μέ ποδήλατο κάπως τρώγεται --δέν είναι μόνο το βρακί της Χαρούλας.... --αλλά θεούσα μέ Χάρλευ δεν τρώγεται ! Τί τά θές τώρα εσύ ένας ελεύθερος άνθρωπος μέ το παπαδαριό ! Μήν επιτρέψεις τον εξευτελισμό νά σου μπήξει τις φωνές ο κοντός, κοντζάμ άνδρας ! Πήγαινε μόνος σου νά παραλάβεις τά χαρτάκια σου και μήν περιμένεις κατανόηση και πατρική συμπεριφορά Αν ήταν θα σου την είχαν δείξει και θα προλάβαιναν το κακό Τουλάχιστον εξ αρχής θα σου είχαν πει μέ κάθε ντομπρωσύνη , οτι δέν κάνεις για παπάς , δέν θα σήκωνες τους περιορισμούς Είναι θέμα αγάπης πολλές φορές η σκληρή φαινομενικά γλώσσα

    ReplyDelete
  3. Απο ό.τι βλέπετε κ.Τελεβάντο , εδώ στον Βόλο απολαμβάνουμε έναν αέρα πλήρους ελευθερίας ! Ο καθένας κάνει ό.τι θέλει , ό.τι γουστάρει Η Χάρλευ του παπά , το ποδήλατο της θεούσας , το βρακί της Χαρούλας , το κολάν της παπαδιάς , τα δαχτυλίδια της Πόπης ,γενικώς είμαστε μια απίθανη παρέα , εμείς είμαστε ... Και γιατί όμως νά μήν είμαστε ; Σέ ποιόν πέφτει λόγος ; Αφού ο παπάς θέλει την παπαδιά του μέ μινι ή μέ κολλητό τζήν--εδώ που τά λέμε ποιός μπορεί νά την συμμαζέψει , έχει ξεσαλώσει -- ή αφού το ποίμνιο του παπα Χάρλευ αγαπά την Πόπη και δέν έχει πρόβλημα , σέ ποιόν πέφτει λόγος ; Αφού το ποίμνιο του παπά και της παπαδιάς μέ το μίνι μέχρι το βρακί αρέσκεται στούς νεωτερισμούς , στό νά ντύνει τά κοριτσάκια παπαδάκια , γιατί αυτό ενοχλεί τους πιστούς της άλλης ενορίας ; Οποιος δεν του αρέσει μπορεί νά μήν πάει στην αγία Παρασκευή ,όπου ντύνονται τα κοριτσάκια , αλλά νά πάει σέ άλλη εκκλησία Επίσης όποιος δέν γουστάρει τις μεταφράσεις του παπα Αλέξανδρου στό παλαιό κοιμητήριο, μπορεί νά πάει στό νέο κοιμητήριο -- έτσι και αλλιώς κοιμισμένος είναι -- ή νά πάει σέ μιά άλλη ενορία που ενδεχομένως εκεί κάνουν μιά καλύτερη μετάφραση της αρεσκείας του Αυτά γούστα είναι ! Δεν πέφτει λογος στον πιστό της κοντινής ενορίας πόσο μάλλον σε εσάς απο την Νέα Υόρκη ! Κάντε σας παρακαλώ την δουλειά σας και μήν αλλοτριοπραγμονείτε τόσο φορτικά για τό τί θα κάνει ο κάθε παπάς στην ενορία του μέ τους πιστούς του ή στο σπίτι του μέ την γυναίκα του Εδώ δέν ασχολείται κοντζάμ δεσπότης παγκοσμίου ακτινοβολίας και ασχολείστε εσείς ; Αυτό είναι το πρώτο χαρτί του παπαΑλέξανδρου που προσεχώς θα ξεδιπλώσει στην δικαστίνα και θά το τρίψει στη μούρη των πανεπιστημιακών καθηγητάδων Αντε τώρα νά τα βγάλεις πέρα μέ τον λεβέντη και τον καραμπουζουκλή ! Όπως πάω μέ βλέπω καγκελάριο συνάδελφο της Μέρκελ

    ReplyDelete
  4. Και άς ήταν μόνο ο Καραμπουζουκλής κ.Τελεβάντο ! Ολόκληρα συνέδρια και ημερίδες γίνονται στα υψηλά standards της θεολογικής ακαδημίας , που ανάγουν το deal , την επικοινωνία , την χημεία σε ύψιστο θεολογικό κριτήριο Ο σεβασμιώτατος αντιμετωπίζει όλα τα θεολογικά επιχειρήματα και όλες τις λέξεις που κανείς δύσκολα καταλαβαίνει όπως νοησιαρχία ,μέθεξη , υπυρβατικότητα , το άρρητον και αθέατον , όλα τά αντιμετωπίζει , όλα τα μαχαιρώνει μέ την ανατριχίλα της Κούλας Οταν η Κούλα άκουσε την μετάφραση του Ιγνατίου ανατρίχιασε ....
    Το λέω και συγκινούμαι ....! Δεν είναι μόνο η Πόπη είναι και η ανατριχίλα της Κούλας! Τώρα η Πόπη μας πείραξε ; Επεσε λιγο παραπάνω deal , λίγη παραπάνω χημεία και νά το test βγήκε θετικό !

    Θέλω δηλαδή νά πώ, οτι γενικώς στην μητρόπολη Δημητριάδος γίνεται της Πόπης ....Αυτό είναι ένα γενικό κλίμα όπου ευδοκιμεί η Πόπη , η Κούλα , το βρακί της Χαρούλας , οι καλλιτεχνικές τάσεις του Καραμπουζουκλή , το ποδήλατο της θεούσας Στό τέλος όμως η Πόπη εχει την χάρη και εγώ το κάγκελο Στό τέλος εγώ θα κληθώ νά πληρώσω της Πόπης το κάγκελο στην μητρόπολη Δημητριάδος Η Πόπη βόλτα μέ την Χάρλευ και εγώ καγκελάριος !

    ReplyDelete