Friday, January 26, 2018

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, Ο ΣΕΒ. ΔΩΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ



Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, Ο ΣΕΒ. ΔΩΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ο Σεβ. Δωδώνης κ. Χρυσόστομος μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά. Όχι, όμως, ότι αποκρύπτει τις θέσεις που πρεσβεύει.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη είπε ότι ήταν ανέκαθεν εναντίον των συλλαλητηρίων και επομένως δεν θα δώσει το παρόν του στο εθνικό Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου.
Εναντίον των Συλλαλητηρίων είναι -ως γνωστόν- και ο διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που εμπιστεύεται -όπως κατ’ επανάληψη δημόσια διαβεβαίωσε- τον Κοτζιά και τον Τσίπρα να διαχειριστούν το Μακεδονικό. 

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε, με τη σειρά μας, τον Σεβασμιώτατο Δωδώνης ότι ουδέποτε αμφιβάλλαμε για την απέχθεια του ιδίου και του Μακαριώτατου για τα Συλλαλητήρια επειδή σ’ αυτά εκδηλώνονται φανερά οι προθέσεις.

Ο Σεβ. Δωδώνης, όμως, όπως και ο Μακαριώτατος, έχουν μοναδικές επιδόσεις στο σκοτεινό παρασκήνιο, στη συνωμοσία, στη σύμπλευση με τους εκάστοτε κυβερνώτες, ιδιαίτερα αν ανήκουν στο χώρο της αριστεράς (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, κτλ.).

Ποιος ξεχνά την ανοιχτή συμμαχία του δίδυμου Ιερώνυμου-Δωδώνης για να υποσκαφθούν οι αγώνες της Ιεραρχίας όταν προσπαθούσε να βάλει φραγμό στο χριστιανικό αποχρωματισμό της πατρίδας μας, που εγκαινιάστηκε με την απόφαση της ξενόδουλης κυβέρνησης Σημίτη να διαγράψει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες;

Ποιος λησμονά -προπαντός- ποιο καταχθόνιο ρόλο διαδραμάτισε ο Σεβ. Δωδώνης για να καταπνίξει το δίκαιο των 12 αδικοσφαγμένων Μητροπολιτών, από το τυραννικό καθεστώς του Αρχεπισκόπου Σεραφείμ, με τις παρασκηνιακές παρεμβάσεις του προς την αξιότιμη κυρία Μιμή Λιάνη, την ερίτιμο σύζυγο του ολετήρα της πατρίδας μας, που ακούγεται στο όνομα Ανδρέας Παπανδρέου;

Τον ίδιο ρόλο -προφανώς- διαδραματίζει τώρα και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος, αντάμα με τον Σεβ. Δωδώνης, υποσκάπτουν τους αγώνες των Πανελλήνων, που αγωνίζονται να βάλουν ανάχωμα στα σχέδια των άθεων κρατούντων να παραδώσουν στους Σκοπιανούς τη Μακεδονία μας. 

No comments:

Post a Comment