Wednesday, January 31, 2018

Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΩΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ



Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΩΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
=====

Όσον αφορά στον Δημητριάδος, ο Σεβασμιώτατος είναι πασιφιστής με ενεργό συμμετοχή στις εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα των Εβραίων στο Άουσβιτς και δεν έχει καμμία ανάμειξη με την εθνικιστική παράκρουση των αγοραίων συλλαλητηρίων της Ελλάδος. Κοιτάξτε μόνο κατά Άουσβιτς μεριά. 

Την προσεχή Κυριακή, ημέρα του συλλαλητηρίου της Αθήνας, ο Σεβασμιώτατος φιλοξενεί, είναι ο οικοδεσπότης των εορτασμών για το ολοκαύτωμα στον Βόλο. Ο γκέστ στάρ των εορτασμών είναι ο Σιατίστης Παύλος, ο οποίος ως γνωστόν δεν θα πάει στο συλλαλητήριο της Αθήνας για νά μήν το καπελλώσει. Ο δημοσιογράφος της Μητροπόλεως Δημητριάδος κ. Βαρελής καλεί τους πιστούς να παρεβρεθούν στους εορτασμούς, όμως κατάπιε την γλώσσα του για το συλλαλητήριο της Αθήνας. Επειδή δεν είμαι σε θέση να παρακολουθώ όλη την δημοσιότητα παρακαλώ αν κάνω λάθος και αδικώ τα πράγματα, αν δηλαδή η Μητρόπολη έβγαλε κάποια σχετική ανακοίνωση ή κάποια γλώσσα κάτι είπε και διαφεύγει τις πληροφορίες μας, όποιος κάτι άκουσε να μας το πει, θα είμαστε υπόχρεοι. 

Από ευγένεια για να μην προσβάλλουμε τους φιλοξενουμένους μας αλλάξαμε έως και τους Εσταυρωμένους της Αγίας Τράπεζας των ναών και των μοναστηριών. Οι καινούργιοι Εσταυρωμένοι αντί της επιγραφής που τεκμαίρεται από τήν μαρτυρία των Ευαγγελιστών Ι.Ν.Β.Ι. έχει την επιγραφή "ο βασιλεύς της δόξης." Είναι πιό ωραιοποιημένος ο τίτλος, πιό στρογγυλός, πιό ποιητικός και προ πάντων δεν τρυπά τα αυτιά των φιλοξενουμένων. Σιγά σιγά θα ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές των Γραφών -τρόπον τινά διορθώσεις- καθώς επίσης της υμνολογίας, ώστε να εκσυγχρονιστούν! Τι θα πει να απευθύνεσαι στο Θεό και να λες "Πάτερ ημών"! Προσβάλλονται οι γυναίκες. Με το "οι άνομοι και τα σκυλιά και οι τρισκαταραίοι" δεν σε ξεπλένουν ούτε οι γαργάρες στον Ιορδάνη! Πεθαίνεις!

1 comment:

  1. Ο Δημητριάδος βρήκε τον δάσκαλό του από τον παπα Χάρλευ ! Όπως είχαμε πεί η μητρόπολη Δημητριάδος δέν θα είχε καμμία διάθεση νά πληρώσει τα δαχτυλίδια της Πόπης , έχει νά πληρώσει πολλά δικά της Ετσι λοιπόν η υπόθεση πήρε την πεπατημένη Αυτό που δέν ξέραμε είναι οτι ο παπα Χάρλευ δέν ήταν ένας παπάς δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας Ηταν απόφοιτος του εκκλησιαστικού λυκείου Βόλου , χειροτονήθηκε το 1999 από τον σεβ. Ιγνάτιο , υπηρέτησε σέ νευραλγικές θέσεις, όπως υπεύθυνος του μητροπολιτικού γραφείου , διευθυντής του Συνεδριακού Κέντρου , διοργανωτής εκδηλώσεων , συνεδρίων , μέ αρμοδιότητες επί οικονομικών θεμάτων κ.τ.λ. Συνεπώς ο παπα Χάρλευ είναι ένας βλαστός του εκκλησιαστικού περιβάλλοντος , ένας αγλαός καρπός του Χριστοδουλικού "ελάτε όπως είστε " και της Ιγνατιακης οικουμενιστικής εκκοσμίκευσης Δέν προέκυψε από το πουθενά , αλλά είναι γέννημα θρέμμα της γενικότερης εκκλησιαστικής εκτροπής της μητροπόλεως Μέλημά του ,λέει , στην διακονία του ήταν και είναι η προσέλκυση των νέων Τό παρόν θέμα που αντιμετωπίζει δέν συνιστά , λέει, παράβαση του νόμου, αλλά υπέρβαση του νόμου Χαρακτηρίζει τους Ιερούς Κανόνες απηρχαιωμένους που έχουν την ανάγκη εκσυγχρονισμού , ώστε νά πλησιάζουν τον σύγχρονο άνθρωπο Δέν είναι δυνατόν οι Ιεροί Κανόνες νά μιλούν για "πορνεία" και ο κόσμος νά καταλαβαίνει άλλα , δηλαδή την επι χρήμασι έκδοση

    Ο Θεός ας ελεήσει τον παπα Χάρλευ και όλους μας Μόνο αυτό που θέλω νά πώ είναι οτι δέν μοιάζει και τόσο πολύ ρομαντικός και αιθεροβάμων Τό μάτι του είναι αετίσιο Δηλαδή τί είναι αυτό που τον κάνει νά πιστεύει οτι μπορεί να δικαιωθεί και νά επιτύχει και το επάγγελμά του νά κρατήσει και δεύτερο γάμο νά επιτύχει , ενώ πράττει όλως αντίθετα πρός τα ενδεικνυόμενα ; Στα κρυφά μπορούν πολλά πράγματα νά γίνουν , έστω και αυτά που επιδιώκει , αρκεί νά μήν δημοσιοποιούνται Δηλαδή μπορείς νά κλέβεις , αρκεί να μήν σε πιάσουν , μπορείς νά πορνεύεις αρκεί νά διαφεύγεις των αποδεικτικών Ισως έχει κάποια δυνατά χαρτιά στα οποία ευελπιστεί απο τον πρώην μητροπολιτικό του βίο Ισως ! Αλλως δέν εξηγείται !

    ReplyDelete