Monday, January 29, 2018

ΦΙΛΙΠΠΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ κ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΦΙΛΙΠΠΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ κ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Της κυρίας Ελένης Λωρίτου
=====

Πολύ καίριο το ερώτημα! Ποιοί είναι αυτοί και με ποιό δικαίωμα ανέλαβαν την διοργάνωση των συλλαλητηρίων! Τους χάλασαν την πιάτσα! Τους θέλουν όλους κοιμισμένους! Το κουτόχορτο που ρίχνουν στις εκκλησιάζουσες να το ρίχνουν σε όλους τους άλλους, αλλά δεν έχει πέραση βλέπεις. Δεν το έχουν συνηθίσει το φαινόμενο, αυτοί αλλιώς έχουν μάθει. Πετάνε μερικές θεοκουβέντες και οι εκκλησιάζουσες γλαρώνουν και να! οι μετάνοιες και οι τούμπες. Το έχουν μάθει πάρα πολύ καλά το κόλπο. Το κόλπο πιάνει. 

Εδώ, όμως, βρίσκονται σε ένα φαινόμενο πρωτοφανές. Τέτοιοι που είστε καλά κάνετε και απέχετε και δεν πατρονάρετε τα συλλαλητήρια. Δεν έχουμε καμμία αμφιβολία ότι είστε το ίδιο με τους πολιτικούς, καθοδηγούμενοι από τα ίδια κέντρα, που απεργάζονται τον αφανισμό μας, το ίδιο εθνομειοδότες, το ίδιο αρνησιπάτριδες και αρνησίθρησκοι, το ίδιο εχθροί του γένους των Ελλήνων και της Ορθοδοξίας. Δυστυχώς δεν μπορείτε να εξαπατήσετε σε όλα τα επίπεδα. Έχουν πάθει, όμως, τέτοια αλλοίωση οι άνθρωποι, μοιάζει με ψυχοπαθολογία! Ποιοί είναι αυτοί, σου λέει, και με ποιό δικαίωμα μας αγνοούν! Ουραγοί είστε και όχι πρωτοπόροι, όπως θα έπρεπε κ. Μεσσηνίας. Ταπεινώσατε την Εκκλησία στη θέση του ουραγού. Ελεεινές μαριονέττες του συστήματος είστε, ανυπόληπτοι. Δείξτε το μπόυ σας εκεί που σας παίρνει, στις εκκλησιάζουσες, στους ευλαβείς -βλαμμένους και αφήστε τα παραπέρα. Δεν περνά η μπογιά σας. 

Περιθωριοποιήσατε την Εκκλησία κ. Μεσσηνίας! Σε ποιόν νομίζετε ότι απευθύνεστε και εσείς και το συνεταιράκι σας ο Δημητριάδος, στην Φρειδερίκη και στην Αντιγόνη! Προάγετε μέσα στην Εκκλησία τις νοσηρές εξαρτήσεις και τον εκμαυλισμό. Χειραγωγείτε αυτές τις υπάρξεις που έχουν μία συναισθηματική ανεπάρκεια και αρέσκονται να τρίβουν την πλάτη τους στην μαγκούρα σας, όμως δεν έχετε καμμία διείσδυση στην κοινωνία. Πήρατε διαζύγιο, ξεκοπήκατε από αυτήν. Οι εξελίξεις μπορούν να τρέξουν και χωρίς εσάς. Αλλοίμονο! Δεν μπορείτε δα να σταματήσετε και τον ρουν της Ιστορίας. Μην είστε τόσο πολύ φαντασιόπληκτοι!

1 comment:

  1. Τό ξέρω κ. Τελεβάντο , οτι έχετε ένα πολύ καλό και ποιοτικό ιστολόγιο Οτι όμως σας διαβάζει ανελλιπώς και ο Σιατίστης Παύλος , αυτό αποτελεί μία έκπληξη ! Δεν προλάβαμε νά μιλήσουμε για " παπαδίστικο καπέλωμα" , οτι καλά θα κάνουν νά μήν πατρονάρουν τά συλλαλητήρια και ο Σιατίστης Παύλος αμέσως τό έλαβε τό μήνυμα Δέν θα πάει λέει στό συλλαλητήριο για νά μήν τό καπελλώσει ! Εχει την επίγνωση οτι έχει ένα μεγάλο προσωπικό εκτόπισμα , ώστε η παρουσία του θα επισκιάσει όλους τους ομιλητές και διοργανωτές και δέν θα ήθελε νά τους "καπελλώσει " ! Καλά , ό,τι νά ανοίξουν τό στόμα τους νά πούνε, κοτσάνα θα πούνε ! Γι αυτό ο Δημητριάδος δέν τό ανοίγει καθόλου ! Και νά το ανοίξει τά ίδια τσιτάτα θά πετάξει για " ρατσισμό και ξενοφοβία " , οτι " ο Χριστός δέν ήρθε νά σώσει τους Έλληνες , αλλά τον άνθρωπο " καί άλλα τέτοια όμορφα και κουλτουριάρικα που του σφυρίζει και ο μέντοράς του ο Καλαιντζίδης Δέν την μπορεί όλη αυτή την αιμοβόρικη παράκρουση των συλλαλητηρίων Αυτός πορεύεται εν "αγάπη" Όχι πείτε μου κ.Τελεβάντο , η παρουσία των κληρικών σέ εθνικιστικές παρακρούσεις δέν σημαίνει εθνοφυλετισμό ; Καί η λέξη "αγάπη " στό στόμα τους ένα τσιτάτο έγινε χωρίς περιεχόμενο Ο Δημητριάδος έχει την φρονιμάδα του φιδιού , δεν εκτίθεται , ξέρει πού θα πετάξει τα τσιτάτα του Από ό,τι βλέπεις δεσπότη μου , δέν είναι μόνο λίγοι οι καθυστερημένοι και ψυχοπαθείς , αλλά όλοι οι Ελληνες είναι για τό Δαφνί !Είναι τρελλός , είναι τρελλός ο στρατηγός ! Δεν είναι " ώριμοι " για νά δεχτούνε τις εξυπνάδες σου Γεννήθηκες σε λάθος εποχή Είσαι ο άνθρωπος του μέλλοντος Μετεμψυχώσου σε ένα άλλο σώμα , σε μιά άλλη εποχή Πρός τό παρόν αναβάλλεται ο αντίχριστος , δέν είναι "ώριμοι" οι άνθρωποι νά τον δεχτούνε Τα βαποράκια του αντίχριστου απλώς βολιδοσκοπούνε τους "καιρούς "

    Μία παράκληση : Συμμαζευτείτε σεβασμιώτατοι , άν είναι νά πείτε κοτσάνες μή μιλάτε καθόλου , μιμηθείτε τον Δημητριάδος !

    ReplyDelete