Sunday, January 21, 2018

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΩΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΩΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
=====

Λωρίτου Ελένη
Είμασταν εκεί! Βούλιαξε η παραλιακή από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι το λιμάνι, δηλαδή όσο παίρνει το μάτι σου. Δεν ήταν παρούσα η Εκκλησία διά του Αρχιεπισκόπου και των επισκόπων, δεν ήταν παρών ο δήμος διά του δημάρχου, όμως ήταν παρούσα η εκκλησία του δήμου με την παλλαική συμμετοχή. Την τελευταία ώρα εκών άκων εμφανίστηκε και ο Άνθιμος! Ευχόμαστε αυτή η λαική αγανάκτηση να μετουσιωθεί σε απαξίωση των ανάξιων πολιτικών.

Παναγιώτης Τελεβάντος
Μη το συζητάτε κυρία Λωρίτου.
Ο Τσιπρώνυμος και ο ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟΣ (άλλως Ιερώνυμος) δέχτηκαν χαστούκι που τους έσπασε τη μούρη.
Μαζί τους και ο Τουρκομπουτάρης, ο Θεοδωράκης, ο Κοτζιάς και το υπόλοιπο σκυλολόι της αριστεράς και της προόδου.
Ο ένας χειρότερος από τον άλλο συμπεριλαμβανομένων και όσων δίγλωσσων δεν μπορούν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντιληφθούν ότι οι Έλληνες σιχαίνονται όχι μόνον την προδοσία, αλλά και τους προδότες.

Λωρίτου Ελένη
Τό εκπληκτικό ήταν ότι επί τόσες ώρες ο ουρανός
ήταν μαύρος, αλλά δεν έρριχνε ούτε ψιχάλα. Μα στην κυριολεξία! Μόλις είπαν την τελευταία λέξη και έκλεισε η εκδήλωση, άρχισε να βρέχει. Αυτό έχει ξαναγίνει το 1986 με την διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο Τρίτση στο Σύνταγμα. Από το πρωί έρριχνε καρδάρια σε βαθμό που το έβλεπε κανείς μάταιο να μετακινηθούν από τις επαρχίες. Την ώρα της συγκέντρωσης έβγαλε ήλιο. Ο Φλωρίνης Αυγουστίνος το είχε σχολιάσει με τον δικό του ρητορικό τρόπο: Έβγαλε ήλιο! Έβγαλε ήλιο! Έβγαλε ήλιο!

Παναγιώτης Τελεβάντος
Οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες, παρά το φωτεινό διάλειμμα κατά τη διάρκεια του Συλλαλητηρίου, όλα σχεδόν τα κανάλια αρνήθηκαν να δείξουν πλάνα του Συλλαλητηρίου και να αναμετεδώσουν το γεγονός, καθυστέρησαν επίτηδες εκατοντάδες πούλμαν στα διόδια για να μην τα αφήσουν να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη, εξασφάλισαν την ανοιχτή υποστήριξη του Ιερώνυμου του Αρχιεπισκόπου της αισχύνης, επιστράτευσαν τα ανδρείκελλα του Σόρος του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, αλλά ότι και να έκαναν αποδείχτηκε στην πράξη ανωφελές γι' αυτούς. 


Οι Έλληνες δεν είναι προδότες. Κυβερνούται βέβαια από προδότες 24 καρατίων, καθοδηγούνται από τα τηλεοπτικά κανάλια της εθνομειοδοσίας και της χριστιανομαχίας, ποιμαίνονται από ένα ανάξιο εν παντί Αρχιεπίσκοπο, αλλά εξακολουθούν να έχουν στην ψυχή τους τον Χριστό και την Ελλάδα.

Η πρώτη μάχη κερδήθηκε. Όχι, όμως, ακόμη ο πόλεμος. Ο Τσίπρας δεν έχει τσίπα και ο Ιερώνυμος ηδονίζεται στις αναθυμιάσεις. Είναι το φυσικό του περιβάλλον.

Η συνέχεια πρέπει να δοθεί πιο δυναμικά στην Αθήνα
με συλλαλητήρια που να έχουν καθαρά αντικυβερνητικό και αντι-ιερωνυμικό στίγμα.

Η πορεία πρέπει να αρχίσει από την Αρχιεπισκοπή για να ζητήσει ο κόσμος δυναμικά την παραίτηση του Τσολάκογλου της Εκκλησίας. Στη συνέχεια να προχωρήσει στο Σύνταγμα για να κράξει τους βουλευτές της αισχύνης που δηλώνουν προθυμία να παραδώσουν την Μακεδονία μας στον εχθρό. Ακολούθως η πορεία να κατευθυνθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών για να ζητηθεί η άμεση αποπομπή του Κοτζιά και να καταλήξει στο Μέγαρο Μαξίμου για να ζητηθεί επιτακτικά η παραίτηση του Τσίπρα και η άμεση προκήρυξη εκλογών. Αν σύρουν και στον Πάκη τα δέοντα δεν είναι καθόλου -μα καθόλου- άσχημη ιδέα.

1 comment:

  1. Ο λαός σέ θέματα που αντιλαμβάνεται ανταποκρίνεται και ασκεί πιέσεις , ακόμα και χωρίς το παπαδίστικο πατρονάρισμα Οι κληρικοί περιποιούν τιμή στον εαυτόν τους μέ την παρουσία τους στούς εθνικούς αγώνες και αγωνίες Μέ την απουσία τους δίνουν ακόμα ένα δικαίωμα στους εχθρούς της της εκκλησίας για νά την φτύνουν Στην προκειμένη περίπτωση οι άθεοι και εθνομειοδότες του ΣΥΡΙΖΑ άς φτύσουν πρώτα από όλα τά μούτρα τους Σέ θέματα όμως που ο λαός δέν καταλαβαίνει , γιατί δέν έχει την βιωματική επάρκεια , όπως είναι τά θέματα της πίστεως ,περιμένουν την καθοδήγηση από τον κλήρο , που είναι και ο κυρίως ρόλος τους , δηλαδή η καθοδήγηση του ποιμνίου Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε την ίδια απουσία του κλήρου από αυτόν τον ποιμαντικό ρόλο μέ αποτέλεσμα τα θέματα της πίστεως νά προδίδονται τελείως ανυπεράσπιστα Δέν φτάσαμε έτσι τυχαία σέ αυτό το σημείο ξεδιάντροπης μειοδοσίας Πρίν απο την απώλεια της εδαφικής πατρίδος , που επαπειλείται , χάσαμε την πνευματική πατρίδα , χάσαμε την ψυχή μας Μετα λύπης μας διαπθστώνουμε οτι στην πλειονότητά τους οι κληρικοί αρκέστηκαν στα κράσπεδα των ιματίων τους , αφού ο λαός μέ τά κριτήριά του δέν αντιλαμβάνεται την συντελούμενη προδοσία τους Τους ανέθεσε τον ρόλο του θεματοφύλακα , γι αυτό τους πληρώνει , για νά είναι οι ίδιοι κάπως απερίσπαστοι στον βιωτικό αγώνα Όμως δεν αντιλαμβάνεται οτι ο φρουρός έγινε προδότης για νά τους κάνει τσακωτούς , μέ αποτέλεσμα νά έχουν βρεί την χαρά τους , εφ' όσον ούτε Θεό ούτε ανθρώπους φοβούνται οτι πιθανόν νά γίνουν τσακωτοί Οι λίγες σε αριθμό αντιδράδεις υποκύπτουν στην προπαγάνδα και στην δημαγωγία Εκβλήθηκε το όνομά τους ως πονηρόν , ως φονταμενταλιστές , ως φανατικοί ,ως κομπλεξικοί , ως ψυχοπαθείς Μερικά τσομπανόσκυλα που υλακτούν στην ποίμνη και προειδοποιούν για τον λύκο , αντιμετωπίζονται μέ την χλεύη : Αφήστε τά σκυλιά νά γαυγίζουν ! Σκυλιά είναι ! Μήν δίνετε σημασία Όταν όμως εκπληρώνονται οι πνευματικοί νόμοι , τότε τί μπορούμε νά πούμε ; Όταν ο λαός του Ισραήλ , δηλαδή η εκκλησία , ασεβεί τότε μικραίνουν τά όρια της πατρίδος Παροργίσαμε μέ την αμέλειά μας τον Θεό και κινδυνεύουμε νά χάσουμε και αυτή την πατρίδα Μόνο μία λύση υπάρχει στό εθνικό δράμα Η μετάνοια κλήρου και λαού και το πέταγμα στη θάλασσα των προδοτών κληρικών , θεολόγων , πολιτικών , ιντελικγέντσιας , νοσηρής διανόησης

    Υ.Γ.Μερικές σκέψεις μέ έναν ταπεινό αγιορείτη μοναχό απομακρυνόμενοι απο τον χώρο της συγκέντρωσης , ανοίγοντας τα αδιάβροχά μας μέ τις πρώτες στάλες της βροχής Μία εκ του προχείρου , περιπατητική , αυθόρμητη ανάλυση , γιατί τα εθνικά θέματα εύκολα περπατούν , περνούν στό αίμα , στίς αρτηρίες και φτάνουν μέχρι τον μυελό των οστών , ενώ τά θέματα της πίστεως , που είναι τα πιό ουσιώδη , εναι εξαιρετικά επίπονα , προβάλλουν αντίσταση , είναι ολιγάριθμα , εν πολλοίς εις ώτα μή ακουόντων ,ευάλωτα στην προπαγάνδα και στην συκοφάντηση Είναι γιατί απαιτούν καλλιεργημένα και γυμνασμένα κριτήρια και αντανακλαστικά που δυστυχώς ο λαός στο μεγαλύτερο μέρος δέν διαθέτει και οι ποιμένες παραμελούν να τους διαμορφώσουν , σε πολλές δέ περιπτώσεις τούς παραμορφώνουν και αυτά που ήδη έχουν αποπροσανατολίζοντάς τους και αποδομώντας τους τις χριστιανικές αξίες που έχουν κρυσταλλωθεί σέ μία αξιακή κλίμακα

    ReplyDelete