Saturday, November 19, 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ “ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ” ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


Θα αναμένουμε να δούμε το κείμενο που εξέδωσε η Εκκλησία της Βουλγαρίας για τη Σύνοδο της Κρήτης για να το σχολιάσουμε εκτενώς. 

Για την ώρα εκφράζουμε τη μεγάλη μας χαρά επειδή επιτέλους η Εκκλησία της Βουλγαρίας εξέδωσε την ετυμηγορία της για τη Σύνοδο της Κρήτης, η οποία -όπως μας διαβεβαιώνει το ρεπορτάζ της του ιστολογίου “Κατάνυξις”-, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του πιστού λαού του Θεού.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ “ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ” ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
=====

Κατάνυξις αποκλειστικό: Ιστορική απόφαση του Πατριαρχείου Βουλγαρίας τινάζει στον αέρα τη σύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης

Ιστολόγιον Κατάνυξις: Σύμφωνα με αποκλειστικές και καλά πληροφορημένες πηγές του Ιστολογίου μας, η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας, έλαβε την προηγούμενη εβδομάδα, συνοδικώς, μια Ιστορική απόφαση, σχετικά με τη λεγόμενη “Αγία και Μεγάλη Σύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης”.

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση της Βουλγαρικής Εκκλησίας απορρίπτει την σύνοδο της Κρήτης συνολικά και χαρακτηριστικά αποφαίνεται πως αυτή δεν ήταν “ούτε Αγία, ούτε Μεγάλη, ούτε Σύνοδος”.

Η ιστορική απόφαση της Εκκλησίας της Βουλγαρίας, έχει ήδη κοινοποιηθεί σε όλους τους Προκαθημένους των υπολοίπων Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Αναμένεται η επίσημη δημοσίευσή της στο διαδίκτυο τις επόμενες ημέρες, οπότε και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.


Υ.Γ. Ευχόμαστε και η Εκκλησία της Ελλάδος, εν όψει της συγκλήσεως της έκτακτης Ιεραρχίας του Νοεμβρίου, να λάβει ανάλογη απόφαση, ώστε να αποφευχθούν οι όποιες τραγικές συνέπειες θα έχει μια διαφορετική απόφαση, σχετικά με την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης. 

No comments:

Post a Comment